Invitatie petrecere colega de gradi

Invitatie petrecere colega de gradi | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Fetita mea a fost invitata la petrecerea unei colege, care va fi peste 2 zile. In principiu, vom merge, desi eu si mamica respectiva nu am interactionat pana acum...de fapt, ma simt ca si cum ne-ar fi invitat, asa, de complezenta, deoarece invitatia a fost facuta astazi, in conditiile in care alte mamici stiu de petrecere de 2 saptamani. Si asa se simte si o prietena, a carei fetita este in aceeasi grupa, care a patit la fel. Insa ma gandesc ca i-ar face placere fetitei mele...

Acum vine intrebarea: ce cumpar unei fetite de 6 ani (cred ca atat implineste), despre care nu stiu absolut nimic? Ceva dragut si care sa nu depaseasca 50 lei. Daca se poate mai putin, cu atat mai bine...nu de alta, dar vin Sarbatorile.

www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

1. Intreaba mamica fetei ce cadou vrea.
2. Eu , in locul tau, as intreba copila daca vrea la petrecere si in fct de ce zice ea as actiona.
3. In cazul in care nu stiu despre doleante speciale, pun 50 lei la plic cu felicitare si o cutie de ciocolata sau un minighiveci frumos cu floare si gata.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

poate un set de creatie, din acela cu n-spe mii de margele, din care se pot confectiona coliere, bratari, cercei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Poti sa-i cumperi un puzzel, sau o papusa. Eu am mai cumparat unei fetite la un moment dat un joc Lego. Sunt unele micutze si dragutze, si te poti incadra in buget. Poti sa-i cumperi si o carte de povesti, impreuna cu un mic ghiveci de flori, sau un parfumel de fetite. astea mici au primit anul trecut un ghiveci de flori de la un baiat si sunt foarte dragutze si mereu imi spun ca astea sunt florile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

O papusa. Nu stiu daca toate fetitele sunt ca fi-mea dar eu am ajuns la concluzia ca papusile nu sunt niciodata prea multe. Sunt papusi pe la 30-35 de lei, eprsonaje din filme disney, Bell, Jasmine, Alba ca Zapada de la Simba care arata foarte frumos. Fi-mea are deja o armata intreaga dar s-ar bucura nespus daca ar mai primi inca.

Cat despre invitatia de complezenta, nu cred ca exista asa ceva la gradinita. Poate mamicile care stiau de 2 saptamani interactioneaza cu mamica respectiva, poate chiar mai mult de-atat sunt prietene, vecine, tovarase de plimbat in parc, colege de munca, whatever. Voi daca nu ati vorbit pana acum de unde era sa stii ca urmeaza ziua fetei. Asa ca e o ocazie numai buna sa interactionati.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

un parfumel si eu cred ca ar fi frumos sau accesorii de astea pentru fetite ,sau ii poti lua o bluzita ,pentru 7 ani daca nu stii marimea ca nu e nimic daca e mai marisoara ..

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

PArfumul, da, cred ca e ok. Sunt la Yves Rocher deloc scumpe.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Eu la zilele copiilor la care suntem invitate nu cumpar decat jucarii. Bugetul este 50 lei (+/-10% ). Si ma orientez in functie de copil (dupa cum il imbraca parintii pt gradi, ce jucarii vad ca-si aduce cu el la gradi, unii mai cara de acasa jucarii..., daca stiu ca-i place sa deseneze, coloreze...).

Pentru copiii care stiu ca au parinti "cu mai putina stare", cumpar o jucarie mai complexa dar nu originala, pentru cei "mai cu pretentii" iau ceva mai mic dar brand-name.

La ziua ei fi-mea a primit de la clamite la ponei si zau ca s-a bucurat de toate, desi unele erau din cele ieftine rau, chiar se joaca cu ele, dar eu nu-s genul care vaneaza branduri, everything goes.

Ai putea sa-i iei un shnook (un plus simpatic, cca 30 de lei) si sa mai completezi cu ceva de craft (un mozaic, poate ceva cu abtibilduri, paint by numbers), sau o papusa tip barbie, gasesti chiar si seturi cu mici accesorii in banii astia, un Lego Friends (de fetite) sau imitatie Lego mai complexa, dar pt asta ar trebui sa stii daca ii place copilului sa roboteasca la caramidute.

Cat despre complezenta invitatiei, pe mine nu m-ar deranja , orice petrecere e o bucurie pentru fi-mea si m-as duce. Daca nu ma "ridic la standardele mamicii" probabil a doua oara nu ma mai invita si asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu va suparati pe mine, dar parfumel la 6 ani? Cat or fi ele de pentru copii mi se pare mult prea devreme pentru parfumat si accesorii cosmetice pentru copii.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu nu sunt de acord cu glosuri, oje, farduri, machiaje. PArfumul mi s epare insa inofensiv. Ele au in general miros de fructe, de guma d emestecat asa, deci nu ne poate duce in nici un caz gandul la o sexualizare timpurie.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

cel mai bine intrebi mamica fetitei respective ce-si doreste copila.

Al meu a fost foarte deceptionat cand a primit de ziua lui de la o colega hainutze, desi erau toate super...in sfarsit, mie mi-au placut, el nici n-a vrut sa el vada

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput