Discovery iese din grila RDS/RCS

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Am o nelamurire.
Eu de ce mai am Discovery? Ca tot abonat RCS RDS sunt.
Da, mi-au scos TLC si Animal P, dar pe asta nu.
Care-i treaba?

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Oferta difera pe satelit fata de cablu, si oferta pe cablu este diferita intre analog si digital.

Unele programe au fost scoase de pe analog si au ramas doar pe digital.Cei care au tv analog au impresia ca au fost eliminate in totalitate.
Alte prgrame au fost scoase doar de pe satelit.

Oferta difera si de la zona la zona.
Eu am posturi locale pe care cu siguranta in alte zone nu sunt, dar sunt altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

off-topic dar legat de subiect
Eu am programele de la romtelecom, prin satelit, insa am alt bai, toate programele gen Discovery sunt subtitrate in maghiara.

N-am nimic cu limba maghiara, insa sunt obisnuita sa le aud in enleza, e mai soft pentru urechea mea. Exista vreo modalitate sa le aud in english?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Aseara am vazut ca nu merge TLC dar am crezut ca e o prob de moment.
Clar o sa schimb furnizorul ca este a treia oara cand ma calca pe coada.
Acum 2 ani aveam pachet extins cu toate Discovery si HBO, ne luam un TV nou si surpriza: cand il punem in functiune apar absolut toate canalele - am aflat apoi ca TV-ul are un decodor in plus
Totul se vedea cristal.
Dupa un timp ne-am trezit ca numai pachetul de baza se vedea bine, au disparut restul canalelor si canalele suplimentare se vedeau rau de tot
Concluzia: si-au dat seama ca unele televizoare decodau tot asa ca au recodat programele si noi daca mai vroiam HBO si Discovery de calitate tb sa mai platim 10 ROn pe luna pentru un reciver ce trebuia montat in casa - si ajungeam sa dau 80RON pe luna.
Le-am facut sesizari, nu au raspuns, sunt singurii la noi in bloc asa ca nu am renuntat complet si am ramas la pachetul de baza de 25ron/luna nici nu ia interesat de pierderea lor financiara si ne-au pus sa semnam un alt contract.

A doua oara a fost o chestie financiara.
Am intarziat cu plata si in loc sa-mi puna penalizari (care au o limita) mi-au pus in factura "servicii rebransare" (cu toate ca nu am fost debransati nici o clipa) de 15 ron in luna aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

gabitza si noi am platit decodorul . tipul care a montat cablul a spus de prima data : la tv mari nu se vede bine si nu e vina noastra . de ce nu v-ati luat un tv mic ? ha ? si acum dam in plus parca 8 ron pt decodorul ala si se vede spicla . insa fara pachet discovery . vom ajunge la 100 ron / luna cu toate canalele . noi avem si hbo pack . internet.

cred ca la un moment dat ne vom obisnui cu toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

am verificat acum sa vad ce programe ne-au dat in locul lor si am descoperit ca si eu mai am inca discovery . yuppy ...

lipsesc discovery investigation , zone reality si probabil altele , dar eu pe astea le urmaream .

sunt abonata cablu cu decodor pt imagine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

dar chiar nu se poate face nimic pentru a opri escrocheriile astora?

eu aveam de la inceputuri,de cand au inceput sa transmita,cablu si apoi internet de la ei.acum 3 ani,mi-ar fi folosit foarte mult un digi mobil,tocmai ce aparuse nebunia cu digi la ei.m-au fraierit in fata,am renuntat la romtelecom in favoarea lor,am schimbat pachetul care il aveam pana atunci cu rds,cu un altul care includea si telefon fix si mobil (CICA ).mi-au promis ca,prin prisma unei clauze de fidelitate,voi primi abonamentul la telefon la 1 euro pe luna,iar digi gratis.VRAJELI

vreau sa va spun ca nici in zi de azi nu am vazut inca acel digi mobil, ma duc cu zaharelul luna de luna,internet cu portia,probabil sa nu ne obosim ochii prea mult,am ajuns de ies cu laptopul pe afara si folosesc si eu ce reusesc sa prind din aer.dar dezavantaje,garla :semnalul, cum spuneam, oribil,la tot pachetul, ca si cost....fara convorbiri ajung undeva la 80 lei(abonamentul initial era de 7 euro,plus 1 euro telefonul ar trebui sa fie 8 euro,probabil ei calculeaza 10ron/euro),iar cireasa de pe tort.....nu am reusit sa platesc intr-o luna pana vineri seara(30 ale lunii),iar sambata dimineata,desi nu am fost decablata,m-am trezit cu costul recablarii inclus in factura,39 ron,ceea ce mi se pare enorm,plus jecmaneala oribila.

nu ma intrebati de ce mai sunt inca la ei (alta varianta la mine in oras e doar Dolce),ma intreb eu singura ,probabil inca mai astept acel digi mobil,desi intre timp mi-am cumparat telefoane in mai multe retele

aaa,si asa,ca o atentionare: vi se pare ok ca operatorul de telefonie rds sa va foloseasca datele in sondaje politice?(pe criteriul ca "candidata" este patroana retelei locale)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Noi avem UPC, efectiv nu am ce sa le reprosez, au toate canalele generale, au optiunile de HD, decodoarele sunt cu inregistrare, derulare emisiuni, etc.

Da, sotul mai are nemultumiri la cate un meci de fotbal transmis numai pe canalele DIGI ce nu le avem, dar se descurca cu Internetul foarte bine.

Am tot auzit de scandalurile cu RDS-RCS, la noi e liniste si pace...

Edit: Am scris mesajul de mai sus ca sa va amintesc, de fapt, ca sunt si alte optiuni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

din partea mea, pot sa scoata tot... eu platesc "cablul" doar pentru desene animate . Nu am timp sa ma uit la TV...

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mda, am suspectat ca vor sa inlocuiasca canalele Discovery cu ale lor proprii - Life, World si nu mai stiu care. dar tot nu e ok!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Noi avem UPC, efectiv nu am ce sa le reprosez, au toate canalele generale, au optiunile de HD, decodoarele sunt cu inregistrare, derulare emisiuni, etc.

Da, sotul mai are nemultumiri la cate un meci de fotbal transmis numai pe canalele DIGI ce nu le avem, dar se descurca cu Internetul foarte bine.

Am tot auzit de scandalurile cu RDS-RCS, la noi e liniste si pace...

Edit: Am scris mesajul de mai sus ca sa va amintesc, de fapt, ca sunt si alte optiuni ...

Si noi UPC (la ei de 12ani). Serviciu prompt, pachet complet (digital+net+tel).

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput