Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47
Raspunsuri - Pagina 24
aschiutza spune:
Bioana, taoate cele bune pt miine!
Angiuta, ai incercat pt simfiza si Symphytum D6? Eu de abia acum mi-am adus aminte ca l-am cumparat si mi-am virit 5 bilute in gura. Azi de abia m-am miscat . Tu porti cureaua si in casa ? Eu nu stiu unde sa o port ca afar anu ies decit una-doua ori pe saptamina. Si una dintre dati e la doctor cind nu am timp sa o tot scot si pun. Tu ce impresie ai avut, ca doctorii te-ar fii impins spre cezariana sau nici ei nu erau siguri? Ti-au facut vreo ecografie ceva?
Mena, si eu ma supar in ultimul timp pe sot. Parca nici nu il atinge ca eu de abia ma misc si ca nu pot sa dorm toata noaptea. Cei drept e al doilea copil si nu il mai impresioneaza asa de tare ca la primul, dar eu ma simt neglijata si neinteleasa . Nu se agita deloc de ce avem nevoie pt printesa, nu ma intreaba de ea .
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Mena, si eu ma supar in ultimul timp pe sot. Parca nici nu il atinge ca eu de abia ma misc si ca nu pot sa dorm toata noaptea. Cei drept e al doilea copil si nu il mai impresioneaza asa de tare ca la primul, dar eu ma simt neglijata si neinteleasa . Nu se agita deloc de ce avem nevoie pt printesa, nu ma intreaba de ea . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Same here... Si e primul. Pe bune daca il inteleg... Pana acum am facut numai eu cumparaturi pt bebe dar weekendul asta se schimba foaia. Are de cheltuit bani si de facut smotru serios... Hmmm... cam asa ma razbun eu
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 34+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
angiuta spune:
Aschiutza medicamente homeopate nu am incercat, ginecologul meu e total neinformat in ce priveste homeopatia iar moasa mi-am rezervat doar pentru dupa ce nasc.
Incerc sa ajung mine la farmacie sa-mi cumpar.
La spital intai m-au intrebat pe mine si moasa si dr. cum imi doresc sa nasc si impresia mea a fost ca ma sustin pentru o nastere naturala, mai ales moasa (ea m-a pus la CTG). Dr. mi s-a parut oarecum neutra.
Dar daca as fi zis cezariana cred ca s-ar fi conformat si cu asta repede.
Mi-a facut si o eco pentru a vedea daca greutatea lui bebe ar putea aduce complicatii dar nefiind foarte mare a zis ca e ok si nu crede ca o nastere spontana ar inrautati situatia.
Sper sa aiba dreptate ca din august planuiesc sa incep ultima practica ( 6 luni) la gradinita. Daca nu, va trebui sa ma reorientez spre scoala sau Jugendarbeit.
Cureaua eu n-am purtat-o decat 2 zile si doar pe afara. Acum zace in cutie ca ma enerva prea tare. O sa incerc sa o pun iarasi.
A ta ziceai ca e mai lata, cum te impaci cu ea?
Si mie mi se pare sotulica indiferent, la prima sarcina era total altfel. Incerc insa sa ignor gandurile astea...
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bioana IRILAC, C.ELLENA, CELLENA, DANNNAH multumesc mult!!am niste emotii...cat casa de mari.nici nu ma mai gandesc cu groaza la operatia in sine, ci doar la faptul ca maine ne intalnim cu fiica noastra... embarazada de 38+ o minune de fetita...Irina Andreea |
Hai Bioana
aschiutza spune:
Angiuta, am intrebat-o pe moasa (care lucreaza cu juma de norma si la spital) daca sa imi fac griji din cauza simfizei si daca e caz de cezariana si ea mi-a spus ca doar atunci cind e dizlocata bine dar atunci nu as mai putea merge. Dupa nastere ma voi duce la osteopat sa ma puna pe picioare. Cureaua ma enerveaza sub 5 milioane de haine pe care trebuie sa le port fiindca e groasa si ma stinjeneste. Voi incerca de miine sa o port putin prin casa.
Ufff barbatii astia.... Tare mi-e teama ca nu o va iubi pe printesa asa cum il iubeste pe junior (dupa care e topit de tot, cred ca de aia si a uitat de mine). Bine, juniorul nostru e un smecher care la 2 ani juma deja ne "pacaleste" si ne duce de nas si se strica de ris, e greu sa nu fii topit dupa el. L-am amenintat ca daca ma enerveaza il dau afara de la nastere , asa ca sa fie atent ce imi spune in apropierea nasteriii (si zau ca la ce nervi am avut la prima nastere, daca se repeta sa ii am din nou il zvirl de nu se vede pe usa la prima fraza care ma enerveaza). Uffff....
Fetelor mai am o intrebare: ati purtat careva dupa nastere burtiera si a ajutat? Aici nu se "poarta"; dar la ce burta masiva am mi-e teama ca va atirna dupa nastere si ma bate un gind sa imi iau. Numai ca exista putine si sunt scumpe si parca stau la indoiala...
mya85 spune:
of fetelor, mi s-a luat o piatra de pe inima. credeam ca doar sotul meu e atat de indiferent. sarcina aceasta nu a pus nici macar o data mana pe burta sa il simta pe bebe miscand. am incercat eu o data sa i-o pun dar chiar atunci nu misca si nu a mai avut rabdare sa stea. la primul bebe a simtit o data sau de doua ori pe bebe miscand. a zis ca el nu se poate entuziasma pana nu il vede afara. intr-un fel e normal ca deocamdata nu are nici o legatura cu bebele, dar totusi e al lui. nici la nastere nu e f incantat de ideea de a sta cu mine, totusi a zis ca va sta, dar ca nu ii place ca stie ca se face misto de barbati, ceea ce nu e adevarat, nu are timp nimeni sa faca misto de ei, cred ca mai mult sunt nebagati in seama. cu atat mai mult cu cat la prima nastere nu i s-a dat voie sa fie in sala, ma gandeam ca acum isi va dori, dar nu e f incantat... of, barbatii astia... nu pot sa zic ca mi-ar place sa fie super sentimental si sa stea numai cu mana pe burtica dar mi-ar place ca din cand in cand sa ma mai intrebe ce facem, cum suntem...
mami de ( iulie 2010) si 39+ cu
Looana spune:
Buna seara!
Bioana,curaj si toate cele bune pt maine,maine e ziua cea mare pt voi pe care nu o veti uita-o niciodata .D-zeu va avea grija de voi si va bine cu siguranta.
Aschiutza eu cred ca sotul tau nu se arata,nu cred eu ca nu va fi inebunit si dupa fetita,stai sa vina printessa pe lume si nu-l vei mai recunoaste.Barbati stii cum sunt multi nu se arata ,uite si al meu sot perioada de sarcina abia punea mana pe mine seara in pat si cind l-am intrebat odata mi-a zis ca ai e frica sa nu adoarma cu mana peste mine si sa nu fie grea pt bebe,lucru la care nu m-am gindit.Dupa ce a venit bebelinu din Printz nu-l scoate ,de 10 ori ma suna sa vada ce face , e total schimbat ,nu stie ce sa mai faca pt el,e de nerecunoscut.
Fetelor am o problema cu bebele ,e constipat de cind bea lapte praf,desi nu cred ca ar fi alt lapte mai bun ca acesta(Aptamil Pre pt noi nascuti) face kk odata pe zi dar e f agitat si pur si simplu il ajut usurel cu termoemtru in fnduletz.Asa reusim noi aa facem kk .De ieri am inceput peste masura de lapte sa-i adaug inca 10ml de apa dar vad ca nu a functionat si azi tot termometrul ne-a ajutat.Ce mi-a mai recomandat moasa sa-i adaug in lapte este Milchzucher jumate de lingurita de ceai adaugat in lapte.Vedem maine ,sper ca maine sa am o surpriza in pampers sa nu mai avem nevoie de termometru.
Nu stiu ,poate voi aveti parere sau ce as putea sa-l fac sa faca singurel kk cum facea inainte cind primea piept.
O seara frumoasa sau o mai bine zis o noapte linistita si un somnic dulce sa aveti.
Looana spune:
La multi ani! Andreea,Andrei tuturor care azi i-si sarbatoresc acest Sf.Nume va doresc multa sanatate,fericire si tot cei mai bun din lume.
Bubulina42 spune:
La multi ani si de la noi Andreelor si Andreilor care se sarbatoresc astazi! la multi ani voua, rudelor voastre, la multi ani celor dragi voua!
Multa sanatate si toate cele dorite!
In curad ii vom spune "la multi ani" Irinucai:):)
Hai Ioana!!!
bioana spune:
neata, fetelor....gata cu somnul..sunt treaza de la 4.am ramas surprinsa ca am putut dormi pana atunci..e drept ca cu vreo 4 iesiri la baie,dar am adormit usor.acum ma cam chinuie niste contractii..
multumesc inca odata de incurajari!! pe toate.
embarazada de 39+
o minune de fetita...Irina Andreea