Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata!

Angelique prin cate ai trecut si tu, dar bine ca totul s-a terminat cu bine !Felicitari!

nico cred ca durerile tare sunt dureri de ligamente, ceea ce e normal cu cat te apropii de data nasterii.

Abia la 13 tre sa metg la spital si va trebui sa astept posibil si doua ore pentru ca nu avea nici o programare libera asa ca va incerca sa ma strecoare intre doua paciente.
Mi-as fi dorit sa fie si sotulica cu mine dar nu poate .

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor!

Angelique, mami prin ce ai trecut! si felicitari! Esti o mami foarte curajoasa! SI felicitari si lui Stefanut! Bine ca sunteti cu totii acasa acum!

Nicoleta tensiunea ta nu e ok! Te rog fugi la doctor cat mai repede. 14 cu 8 e tensiune la limita de preecplampsie si nu e de joaca!

Bubu ma bucur nespus ca esti bine si ai scapat de umflaturi. Cu nasucul lui Nicholas, e esential sa pui ser suficient cat sa ii ajunga o picatura si in gatut. Abia atunci se umezeste complet pe acolo si se inmoaie secretiile. Eu recomand in continuare batista bebelusului care se conecteaza la aspirator. E absolut neinvaziva si te ajuta f mult. E inclusiv testata pe pielea mea

Mena, felicitari scumpa pentru cele 34 de sapt! Inca putin mami si o sa iti tii puiutul in brate! A meritat tot efortul!

Dana, tie ce ti-a mai zis dr. de bb. Cum e, cand vine?

Pt fetele care intrebau ieri, cezariana la cald e cea facuta dupa ce s-a declansat travaliul. Nu e o ceza de urgenta in sensul ca se decide efectuarea ei pt ca sunt probleme la nasterea naturala, ci pur si simplu se asteapta declansarea naturala a contractiilor si apoi se intervine. E cea mai ok varianta in cazul in care nu exista alternativa nasterii naturale, pt ca odata declansat travaliul organismul secreta deja hormonii de nastere si laptic si inseamna si ca bb e pregatit sa iasa. E putin riscanta, mai ales la multipare, pt ca nu stii cat dureaza travaliul si trebuie intervenit f repede, dar eu sunt foarte incantata de perspectiva asta pt ca cel putin sper sa fie mai usor cu alaptatul.

Azi am zi de pregateli cu mama pt ziua Sarei. O sa fie ceva foarte restrans - doar mamele si bunicile, dar un tort tot trebuie produs. Asa ca fug la treaba!

si sa fiti cuminti!

Iulia, mami de Sara Andreea si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Neatza dragelor!

m-am trezit cu "fundu-n sus", am visat ca am nascut si cand mi-au adus copilul sa-l vad era o fetita, eu sustineam sus si tare ca eu am baiat...le aratam ecografiile dar degeaba...ufffff!

Ieri am fost la ultimele cumparaturi: scutece, servetele umede, lotuni si creme. Scutece am luat marimea 2 (3-6 kg), nu stiu daca e ok...Iar lotiuni si creme am luat cu galbenele de la Bubchen - mi se par bune, am mai folosit, exista de cand eram eu mica.

Am intrebat la farmacii de clisma de unica folosinta, nu exista asa ceva....desi eu tin minte ca am vazut la spital cand era bunica internata. Mi-e cel mai groaza de aspectul asta, sincer ma mir ca nu m-am pricopsit cu nimic de la nasterea precedenta. Sunt convinsa ca se foloseste acelasi furtun de clisma la toata lumea dammit!!!

Mi-am luat tampoane Seni, din astea se folosesc la maternitatile private din TM. O sa-mi fac cateva si din vata cu tifon, in caz ca va comenta cineva.

Angelique - m-a impresionat povestea ta. Adevarul e ca nimic nu se compara cu vointa unei mame, cred ca ai "prins aripi" si ai trecut peste orice durere ptr puiutzul tau! Sa-ti traiasca!

Iulia - spot la "tortuit"! Eu ma duc luni sa "vedem cum stam", daca e vreun semn. Dr.zicea ceva de declansat spatamana viitoare ptr ca el pleaca peste weekend, dar nici nu vreau sa aud. Il las pe Marc sa mai stea la caldurica, daca e ceva am ca si alternativa medicul cu care am nascut-o pe Mara. Nu-mi fac griji, desi mi-ar placea sa nasc cu cel de acum ptr ca suntem prieteni si ma simt mai "in siguranta". Imi permit sa-l intreb orice.

Serbarea Marei va fi in 14 decembrie, nici eu nu cred ca voi apuca sa merg. Nu ii spun nimic de pe acum, voi vedea eu atunci. Partea buna e ca se tine intr-un loc public, unde pot veni si bunicii, si unchiul si oricine doreste, deci va avea spectatori!

O pregatesc ptr plecarea mea la spital, in fiecare seara povestim despre cum va fi si ce se va intampla. Nu vreau sa se sperie.

MA gandeam : cum ar fi daca voi naste in 12.12.2012 Cred ca sunt multe care-si programeaza cezariana atunci.

Va pup, ma duc sa mai dorm un pic.

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Dannnah nu mai pune la suflet visele! Sunt temerile noastre pe care subconstientul le reproduce!
Si noi avem serbarea tot pe 14
Legat de clisma, iti spun sigur ca exista microclisme de unica folosinta cu ceva glicerina. Noi am cumparat in primavara pt socrul meu si le-am vazut cu ochii mei, deci mai incearca pe la vreo alta farmacie, ca trebuie sa le gasesti (http://www.efarma.ro/products.php?id=4901). Si mie mi-e groaza de aspectul asta

Iulia, mami de Sara Andreea si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Dannnah, si eu am visat ca nasc si m-am trezit lac de sudoare ca nu aveam bagajul pregatit, dar eu sunt de abia prin 35-36 asa ca mai vrei 2-3 saptamini de liniste . A propos clisma, aici nu se face decit arareori . Vezi ca exista supozitoare care nu au efectivitatea unei clisme dar tot usureaza un pic.

Azi ma apuc sa imi fac si eu bagajul, ieri am facut lista si e lunga de parca ma mut, dar noua aici nu ne dau nici macar prosoape, asa ca am o gramada de pus. Plus ca vreau sa il depart in doua: partea pt nastere pe care sa o iau cu mine in sala de nasteri si partea de dupa. Probabil voi lasa un teanc acasa cu de toate, sa imi aduca sotul daca mai am nevoie.

Iulia, cezariana asta la cald suna f bine . Nu am auzit pina acum de metoda asta, dar suna destept. Aici nu cred ca se face asa ceva ca sa nu se aglomereze (si asa tot se intimpla, intr-o zi cind eram in spital am asteptat vizita pina la 4 fiindca fusesera multe nasteri si normale si cezariene).

Angiuza, toate cele bune la intilnirea cu doctorul. Sper sa nu trebuiasca sa astepti prea mult, scaunele prin salile de asteptare sunt oribile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Felicitari Angelique, sa-ti traiasca bebelusul si sa te bucuri de el! Am plans cand am citit povestea nasterii puiutului, m-a impresionat foarte mult! Felicitari inca o data ca ai fost o luptatoare.
Bubu, cata mai flacaiasul ai tu acolo mamico! Se face din ce in ce mai maricel, bravo!
AZi facem si noi 39 de sapt si buburuca mea nu da niciun semn ca ar veni, se lasa rugata! In orice caz, m-am programat pt ultimul (sper) control marti seara, sa vedem ce zice dr. Asta daca nu nasc pana atunci...De ieri am inceput si eu sa beau ceai de zmeur, mi-e nesuferit rau chiar si cu o lingurita de miere. Eu de obicei nu beau ceai de niciun fel dar cu asta chiar o sa ma straduiesc. Am vazut ca pe prospect scrie ca trebuie baut maxim 2 cani pe zi dar parca voi ziceati ceva de 3 nu? Va pup, sa aveti o zi minunata

39+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fetele, ce stiti despre aritmie in sarcina? Imi bubuie inima. Acum 30 de min aveam 120 bpm si acum am 100. Iau din 10 in 10 minute pulsul. M0am suparat f tare pe sot aseara dar nu am rabufnit, nu am tipat, nu am zis nimic, doar am plans si cred ca imi crescuse tensiunea ca vedeam in ceata si imi tiuiau urechile.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 34+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Mena, daca acum-acum ai simptomele astea, acum-acum du-te la un cardiolog, ca sa te poata consulta in miezul crizei si sa vada daca ai ceva. Eu am avut probleme penla mijlocul sarcinii cu asta si ma chema printre programari cand imi era rau, ca sa ma poata consulta atunci cand am problemele. Asa am evitat sa port holterul

Ema de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

fetelor,cum ii imbracati pe bebei in casa?si ce temperatura aveti in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Am vb cu dr mea si mi-a zis sa plec acum catre cardio. Sper sa nu primesc vreo veste naspa azi... Numai la cardio nu am fost vreodata...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 34+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput