Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Aschiutza si eu i-am spus dr de durerile astea, le-am avut si la a doua sarcina dar nu a spus nimic. In fata osului, inseamna acolo pe os, la suprafata? La mine durerile sunt cumva jos, dar la incheietura piciorului cumva, nici nu stiu cum sa le descriu, uneori radiaza ori pe picior in jos, ori spre osul pubian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Mena, felicitari pt schimbarea saptamanii, incetul cu incetul ajungi la 40

Si eu azi am schimbat sapt...facem 37

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Aschiutza nici mie nu mi-a zis nimic de cezariana pana acum (maine fac 38 de saptamani) de asta m-a luat total prin surprindere. Sper sa fie doar o masura de precautie din partea lui si cei de la spital sa-mi zica ca pot naste natural.
Vroiam sa-i zic sa-mi faca si o eco dar cand am auzit de cezariana mi s-au tulburat gandurile de am si uitat.
La prima sarcina am avut dureri dar nu atat de puternice ca acum. Atunci am reusit sa vin de la spital pana acasa pe jos (7 km). Acum nu as mai reusi...

Pe mine ma doare mai ales seara, raman inchilozata cand vreau sa ma ridic. Doctorul zice ca-i normal sa resimt seara durerile mai puternic pentru ca ziua fac efort.
Ma doare cand merg dar si cand stau, depinde de pozitie, de obicei nu prea pot sa stau in fund. Noapte nu reusesc sa ma intorc singura de pe o parte pe alta. Noroc ca inca nu trebuie sa merg des la baie noaptea.

ary la mine durerile incep in fata dar radiaza si spre spate. Cand merg ma doare atat de tare incat schiopatez daca merg mai mult de 300 de metri. De asta fac pauze dese cand merg si merg si foarte incet.
Durerile au inceput pe la 27-28 de saptamani. La inceput am zis ca-s normale dar apoi cand m-a intrebat sotul de ce schiopatez cand merg am inceput sa le iau in serios. Pana atunci nu-mi dadusem seama dar chiar schiopatam.

Bioana, Iulia multumesc mult de incurajari!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Ary, la mine durerile sunt fix in fata in si intre oase, sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Salutare burtici si mamici!
Sunt pe aici,va citesc dar nu am nimic nou de spus.
Am emotii pt Ioana ca luni isi vede minunea si ma intreb cand se va intampla si la mine.
Fetelor pe mine nu ma doare osul pubian dar in schimb pe la mijlocul coloanei scolioza mea isi face de cap.Ma doare mai ales daca stau pe scaun.
Iulia o sa fie ok cezariana la cald,lapticul vine mai repede si bebe e pregatit sa respire singur cand se declanseaza travaliului.
Nico naspa cu umflatul/dezumflatul...tensiunea cum e?
Mena,Irilac tot inainte pana la termen!
Va pup ca raman fara baterie la laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetelor,

In primul rand felicitari tuturor mamicilor care au nascut eu nu am apucat sa citesc din capitolele trecute dar sper sa recuperez.
Multumesc mult Iuliei ca a fost mesagerul meu si voua pentru toata grija care ne-ati purtat-o.

Dupa cum stiti m-am internat cu sangerari,credeam ca bebe e pe drum dar nu a fost asa.Dr. a zis sa incercam sa il tinem la caldurica cat mai mult timp de aceea am fost pe perfuzii tot timpul.Cum le intrerupeam aveam contractii.Planul era sa apuc 38 de saptamani,bebe la eco era bine asa ca nu trebuia decat sa astept.Mergeam la monitor de 2 ori pe zi cand intr-o zi am avut contractii foarte puternice,avusesem de cateva ori si acasa foarte lungi si dureroase cand a inceput asistenta sa se agite,a chemat dr. de garda,mi s-au facut injectii si mi-am revenit.Mare mi-a fost mirarea cand a doua zi moasa de garda mi-a vazut monitorul si a intrebat daca cineva a vazut contractiile care le-am avut si de ce nu m-a oprit sus.In noaptea urmatoare am fost cu dr. la monitor si a stat cu mine o jumatate de ora sa vada bataile inimii bebelului care erau in regula.Ahotarat sa mai asteptam.Urmatoare zi nu am apucat sa mananc decat iaurt si asteptam pe sot cu mancare cand m-au luat iar la monitor.Acolo au inceput durerile de burta groaznice,asistenta a inceput sa se impacienteze,mi-a pus masca de oxigen si mi-a facut o injectie pe vena care m-a ametit foarte rau nu inainte sa cheme dr. de garda si sa sune pe dr mea care nu a raspuns.Nu intelegeam de ce intrebau daca este sala pregatita.Apoi am inteles ca bataile inimii bebelului meu erau in scadere ajunsese la 70 cand dintr-o data si-a revenit si au crescut.Intre timp au luat legatura cu dr mea si m-au anuntat ca in seara aia o sa fac cezariana.Mi-am strans hainele si am mers din nou la monitor.Inainte cu 5 minute sa apara dr. au inceput iar sa scada bataile inimii tot mai mult.M-au pregatit si am intrat in sala de operatie.Cand l-au scos mi s-a spus ca a avut cordonul infasurat pe picior si cum se misca bloca sangele din cordon spre placent si era ca si cum ar fi fost infasurat de gat.Cand l-am vazut m-am simtit invadata de o fericire profunda,mi l-au dat sa il pup si l-au luat.Dupa ce m-au dus in salon am intrebat cand imi aduce bebele si au spus ca in curand.A trecut noapte si nu l-am vazut.Dimineata la colega de camera care era cu cateva ore mai tarziu operata decat mine i-a adus bebelusul si mie nu.Am intrebat si mi-a spus ca o sa vb cu neonatoloaga mai tarziu.Vb si dupa operatie si mi-a zis ca bebe e la o lampa pentru ca nu se adapteaza la mediul exterior dar cu siguranta maine de dimineata o sa il am langa mine.M-am impacientat,intrebam asistentele si nu stia nimeni nimic,de ridicat nu ma puteam ridica.Cand a venit ginecoloaga s-a dus si s-a interesat de el si mi-a spus ca e pe perfuzii,ca a refuzat sa pape,a vomitat,s-a invinetit si ca probabil o sa il mai tina la aparate dar cu cat ma mobilizez mai repede merg la el sa alaptez.M-am ridicat din pat si primul drum a fost la bebe desi asistenta m-a certat.Am ajuns acolo,era cu branula,intepat si vanat pe manite de la analize.Am inceput sa ii dau sa suga desi ca sa ii dau trebuia sa stau in picioare cate o jumaatte de ora cu el in brate deoarece era conectat la aparate si firele erau prea mici sa pot sta jos.Am rugat asistentele de la copii sa nu ii de-a lapte praf ca vin de cate ori cere de papa desi ma durea operatia rau ca eu eram numai pe la elsa il hranesc si nu prea ma odihneam stateam mai mult in picioare.Noaptea eram singura care umbla pe holuri din 2 in doua ore si singura care dupa ce l-a scos de pe perfuzii care nu isi lua puiul in camera.Cateodata ma apuca disperarea dar incercam sa ma linistesc.Puiul meu a inceput sa se simta din ce in ce mai bine si a fost cea mai fericita zi din viata mea cand au venit sa imi spuna ca il pot lua in camera daca vreau.Bineinteles ca l-am luat si nu l-am mai dus inapoi.Azi am fost foarte mandra cand asistentele de la copii m-au felicitat pentru faptul ca am luptat ca bebe sa manance numai san si ca din toti bebei de acolo al meu e singurul care nu a primit completare,ca ele dau la toti copii completare indiferent ca mamica are laptic.Asta este povestea nasterii lui Stefanut minunea vietii mele,ma bucur ca suntem acasa si ca suntem bine.

Va pup pe toate si promit sa recuperez si revin

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Angelique, bravo mamica puternica! Felicitari inca o data pt Stefanel! Sa nu va mai desparta nimeni de acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Felicitari Angelique

Ema de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

va pupam,dragelor, mai apucam sa trecem si noi pe aici,sa citim usor usor cat sa nu ramanem in urma si cu rapunsurile..mai pe sarite, ca s-a mai redus timpul

Suntem bine, dormim in continuare noaptea, a avut ceva reprize de scartzaiala si cramputze, insa vad ca s-au potolit, i-am dat si doua lingurite de Baby Calm si o pipeta de Infacol, dar ii dau nu-mai la nevoie, nu fac un obicei din asta, fiindca nu-s sigura ca sunt colici, nu atata timp cat nu sunt constante chircelile astea..

continui sa imi admir puiul ca o nebuna, fara sa imi vina sa cred ca e al nostru, ca ne apartine, ca e mereu aici, la pupaceala:)
Continui sa combin laptele meu cu formula...

Ieri am fost la o prietena draga si l-am si cantarit.3800! wow! i-am spus eu lui iubi ca a devenit bolovanel baiatul nostru, wow, ce mandri am fost!

Azi facem 2 saptamani, suntem baieti maaari si cuminti, -Nicholas e un pufulet minunat!

Mena, felicitari pentru cele 34 de saptamani, mai ai un pic, ce a fost greu a fost depasit! Doamne-ajuta pe mai departe!

Angelique, mamica draga, ai scapat, gata, acum esti puternica si mereu prezenta pentru puiul de care ti-a fost atat de dor si care acum e mereu acolo, cu tine, cu voi! Bun venit acasa si bun revenit la noiStefanut e un norocos cu asa o mamica!

Eu am scapat de umflaciuni,complet, ma mai dor doar talpile si pielea e cumplita acolo unde a fost intinsa maxim..dar ne revenim.Azi mi-am repus verigheta, ura, ce fericita am fost, imi lipsea extraordinar!

Bioana, draga mea, iti repet ca tusea asta oribila nu are sa te lase pana nu nasti,si da, e de la reflux, e oribila, de multe ori vomiti sau iti vine sa, -insa in clipa in care ai nascut- e ca si cum nu ai fi tusit niciodata, nu iti face griji, dispare ca prin minune!
Mai e distanta cat o respiratie pana la intalnirea cu Irinuca!

Doura, scumpa, ai avut o nastere usoara, super, ma bucur din toata inima pentru tine, ti-au fost rasplatite increderea si perseverenta,rabdarea si pozitivismul!

Eu mai am doar doua degete inca amortite complet, in rest sunt..back to me din toate punctele de vedere.Ieri am fost si la dr, totul f ok! operatie, eu, bebe..totate super bune!

Fetele mele, si bebeii vostri se uita prin somn intr-un punct fix si zambesc cu gura pana la urechi? eu stiu ca se spune ca atunci vin ingerasii la ei..Doamne, e o minune continua!!il privim asaaaaa, la nesfarsit! e ca un puf!
-------------
ok, inainte de a incheia, am nevoie de ajutor:NU pot sa scot nimic din nasucul lui Nicholas, cu ni-mic! E asa de mic nasul, zici ca narile sunt doua gaurici de ac de cusut!-nu se vede nimicutza, insa in respiratie se simte ca are ceva, am incercat cu Salinex, nu merge, pompita aia din care tragi tu nu scoate ni-mic, nici para, -sunt uriase!!! Dr pediatru a spus ca e posibil sa fie laptic uscat.Ce fac??

Deny, Iulia, Cellena, Irilac, Ary, TNicoleta, Angiuta, va pupacesc pe toate, dragelor!! astept noutatile si minunile cu inima la gura!!

Onutzule, ce frumusete de pui ai acolo!! maine poate am timp sa mai pun si eu niste poze pe Picassa, nu promit, dar incerc.[Puoam un Luci fumos si cuminte!

Popiiiii!! mami zapacita!saracu jumatatoi!

V-am spus, ultimele saptamani sunt grele grele grele! noi suntem greoaie, miscarile incete, nu se gaseste nici o pozitie ok, se doarme prost sau deloc sau pe sarite, refluxul e prezent, arsuri, amorteli, greutate in piept, dureri de coaste, umflari de maini, picioare, wow! Inca putina rabdare, dragelor, puii vostri ca vor face sa uitati toate acestea instant!

Mya, Bioana - motzatele sunt pregatite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Neata fetele

Angeliq, impresionanta povestea ta. Bine ca acum ati ajuns acasa si Stefanel e bine. Ti-a fost rasplatit efortul pe deplin.

Mena Felicitari pentru cele 34 de saptamani. Incet, incet ajungi la termen.

Angiuta Durerea pe care o descrii nu seamana cu durerea mea. Si pe mine ma doare cand ma ridic sau merg, Cel putin dimineata cand ma trezesc, dar durerea se lasa orecum spre incheetura soldului.

Bubu Punei ser sau ce ai tu acolo in nasuc, dar mai mult de o picatura si lasa cateva minute sa se innmoaie mucisorii, apoi trage cu para sau cu ce ai tu. Sau punei laptic cand suge, cum a zis Alma.

Dana sunt constanta la umflat/desumflat si incontinuare urinez putin. Tensiunea e cam maricira 14 cu 8 dimineata cand simt ca imi bubuie capul, mai scade in cursul zilei daca fac miscare.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput