Secret Santa 2012 - Runda 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

IO cred ca nu am fost cuminte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu am fost astazi la posta sa mai pun un cadou pentru cineva si mi-a spus doamna de acolo ceva care nu mi-a placut. Si anume, ca daca vrem ca cei din Europa sa primeasca de Craciun cadourile noastre, ultima zi in care trebuie trimis este 30 noiembrie. Ma refer la posta obisnuita. Eu l-am trimis pe 11 decembrie, deci, daca ar fi sa o cred pe ea, cadoul meu nu va ajunge de Craciun, ci la un moment dat dupa... adica ar fi mai degraba pentru Anul Nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu plec din Bucuresti duminica.
Sper sa tina posta cadoul pana ma intorc in ianuarie... asta daca am fost cuminte si primesc ceva !

Edit: asa ca, un mos intarziat, de ianuarie nu ar fi o problema !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Mos puturos am fost, sper ca a ajuns cadoul meu.

si eu plec duminica din bucuresti, revin in 4 ianuarie....

multumesc pt runda a doua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor, sunteti urate, am zis ! ... pai daca stiati ca plecati de pe 21 Decembrie, de ce m-ati lasat sa planific data de primire ca fiind 24 Decembrie.

Am o banuiala ca la Runda asta, desfacem cadourile dupa Craciun, si unele chiar in Ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Am primit cadoul! Nu l-am desfacut, insa cutia in care este era desfacuta la partea de sus si am vazut o ceasca. Mai mult nu am tras cu ochiul, promit!

Bineinteles ca acum moooor de curiozitate sa vad ce si cum, , mai ales ca eu am dat la secret santa de la serviciu un ceainic de portelan lucrat manual (deci am avut cam aceeasi idee cu SS mea ). Mintile luminate... ce pot sa zic. Va zic mai multe, cu poze cu tot, pe 25.

EDIT: greseli de gramatica de emotie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Fetelor, sunteti urate, am zis ! ... pai daca stiati ca plecati de pe 21 Decembrie, de ce m-ati lasat sa planific data de primire ca fiind 24 Decembrie.

Am o banuiala ca la Runda asta, desfacem cadourile dupa Craciun, si unele chiar in Ianuarie.

Eu recunosc ca-mi place mai mult sa fac cadouri decat sa primesc. Pentru mine faza de gugaleala si feisbucheala a fost chiar interesanta si pentru asta m-am bagat, sa vad daca pot nimeri pe cineva (aproape) necunoscut.

Asa ca un cadou de ianuarie e super OK. Iar eu alta adresa nu am putut sa dau pentru ca sunt o tinta in miscare de sarbatorile astea, pe o raza de cateva sute de km.

Mergi la inceput

Am cadou de la SS. E cam greu. Sunt in drum spre posta sa il ridic. Multumesc SS....

Mergi la inceput

La posta nu era lumina.....cred ca l-am suparat rau de tot pe Mos Craciun. Nu coletul de la SS, nu cadoul de la Mos Craciun pe care il asteptam de o luna.....hm.....

O fi de la apocalipsa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

La posta unde am fost eu in seara asta (am ajuns la vreo 3 azi :)) nu mergea sistemul informatic. Noroc ca aveam nevoie doar de timbre pentru vreo 7 felicitari pe care nu am apucat sa le pun pana acum.

Eu zic asa, Andreea, da' si cand o veni Mosu', sa vezi cu cate vine!

Mergi la inceput