Secret Santa 2012 - Runda 2
Raspunsuri - Pagina 10
viviana spune:
Hello, Hello,
Am inviat si eu. Am fost cam lovita-n aripa.
Am primit cadoul si este super, extra, mi-a placut foarte mult.
Dar... cel mai mult i-a placut lui Celcesforaie. Este sa zicem preferatul lui ce ne lipsea din dotare.
Azi am trimis si eu. Sper sa ajunga.
kariguld spune:
deci pana la urma cum este? se unesc cele doua runde, sau...?
de ce nu mai vad celalalt subiect cu runda 1 ?
Selene_Bunny spune:
Io n-am primit inca nimic... Sper sa fi ajuns Mosul de la mine si sa ajunga si al meu pana joi... Daca nu, mi-e ca se intoarce la expeditor, ca plecam si ne intoarcem de-abia in ianuarie...
buflea spune:
Stau foarte prost la runda asta cu informatiile.
Conform listei mele numai 2 Moshi au trimis cadourile, restul de 5 sunt in tacere...
buflea spune:
De ieri pana azi am ajuns la jumatate ...
Din 8 participanti, 4 Moshi sunt putu-roshi ... dar mai avem 1 saptamana.
tzuc spune:
helau...mi-a ajuns si mie SS...e impachetat frumos, "pufos" ( asa se simte prin ambalaj)....mor de curiozitate, da nu-l deschid pana in dimineata craciunului...pfff:-)
scuze Buflea..avusai oaresce probleme si azi trimit SS meu...sper sa ajunga cu bine la destinatie...si in timp./..scuze de o mie de ori
tzuc spune:
hahaha..SS meu a pus ( din greseala) printre ambalaje pentru a fixa/proteja cadoul..si o facturaaaa nedeschisa de la UPC...:-))) e la mine...daca are nevoie macar de suma sa trimita mesaj..sau o bag la tocator?
tzuc spune:
Gata, cadoul e in sania mosului ( curier rapid) si am promisiunea ca pana vineri ajunge la destinatar.
:-)
nelia spune:
Eu am trimis pe 11, ti-am scris un PM atunci Buflea... sper sa ajunga la timp, l-am pus cu posta obisnuita, habar nu am cit va face.
buflea spune:
Domnelor, gata, toate cadourile sunt pe drum la Runda asta, in afara de unul, al carui Mosh are copilul bolnav (spitalizare) dar incearca sa se incadreze in timp. Deci vom avea probabil un cadou intarziat, dar cu scutire medicala ...
Acum astept sa vad mesajele cum ca ati inceput sa primiti.