Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Serile magice sunt, pe rand, pentru mai multe tipuri de produse. De exemplu, astazi si maine la Carrefour sunt reduceri de 50% la haine si incaltari pentru adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Bun, si de unde aflam cand sunt reducerile la jucarii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Cred ca e ok si sa-i suni... zilnic abonament... :))

Acu pe ultima suta de metri o sa va loviti tot mai des de "ne pare rau, e stoc epuizat...". Eu asta am vrut sa evit si mi-a iesit cu brio, e FOARTE tarziu pentru cadourile de Craciun daca ai in minte fix "chestia aia mult visata". Daca copilul (sau adultul :P) nu stie prea bine ce vrea, sau pe piata sunt variatiuni ale aceleasi teme, treaba e mai simpla. Ai mei aveau insa listele destul de bine fixate (mai bagau sau scoteau din "necesar" dar anumite jucarii sunt de ceva vreme in listutele de "must have" ) si n-am ratat nimic.

Daca va voi mai putea ajuta cu informatii imi mai bag cate-un ochi pe-aici (desi eu is din aia neumblata prin carrefoururi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

nu am auzit eu bine sau maine si poimaine reducere 40% la toate jucariile la carrefour? a mai auzit cineva reclama??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

da, asa e la toate jucariile si la toate cartile 40% reducere chiar si la cele reduse, asa zice reclama!

Mergi la inceput

Da, am auzit si eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Numai in intervalul orar 21-24? Sau toata ziua? Eu nu am prins reclama!

Mergi la inceput

In reclama nu au specificat parca dar cred ca numai intre 21-24..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetelor,care ajunge in carrefour la vreo seara magica si gaseste beados setul de baza,ala mare cu cutie si altele...daca e sub 110 ron..nu-mi luati si mie?Platesc imediat,daca mi-l luati.Eva are o lista luuunga si parca as profita si eu de ceva reduceri,la noi sunt cam la 125 ron........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

M-am uitat si eu pe site-ul carrefour si nu am vazut nimic. Daca vedeti intre ce ore sunt reducerile imi spuneti si mie? Mi-ar prine tare bine ca mosul are o lista mare si finante putine, asa poate ar reusi sa onoreze lista.

Lacramioara

Mergi la inceput