Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)
Raspunsuri - Pagina 18
_Ralu_ spune:
....si la noi a fost cu bucurie mare Mos Nicolae!
A primit mai multe decat ne propusesem, ca de obicei...in sensul ca n-am mai rezistat cum i se scurgeau ochii dupa catelul ala si se intrista toata, ca a vazut ea ca nu mai erau in Cora, si sigur Mos Craciun nu mai gaseste. Plus margelele de la Ikea. Vaaai, cat de faine sunt! Mai construiesc si eu singura cand e ea la gradi, ca nu ma pot abtine...
A venit si la bunici, cu Beados Mineez si Color me mine mica...asa ca avem treaba.
Dulciuri nu a adus (doar o casuta de turta dulce de la Ikea...dar asta sigur nu va fi mancata)...si bine a facut, ca i-a umplut Mosul de la gradi de dulciuri...cred ca eu nu-i cumpar intr-un an intreg cate dulciuri le-au dat la gradi ieri.
maria_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _Ralu_ A primit mai multe decat ne propusesem, ca de obicei...in sensul ca n-am mai rezistat cum i se scurgeau ochii dupa catelul ala si se intrista toata, ca a vazut ea ca nu mai erau in Cora, si sigur Mos Craciun nu mai gaseste. |
Ralu, despre ce catel e vorba?
Si a mea e innebunita dupa cateii "interactivi" de prin reclame, eu inca nu m-am indurat sa aleg niciunul... La drept vorbind, si ea a fost dezorientata cand i-a vazut in raft, n-o mai tenta niciunul. Si totusi, cap de lista pentru Mos' ramane catel de plus cu care sa se plimbe .
_Ralu_ spune:
...a, al nostru nu se plimba, si nu e asa interactiv. Dar e frumusel rau. Cam scump totusi, doar pt frumusete.
E vb despre Sequin, unul din cele 3 animalute ale lui Barbie. E exact pe acelasi tipar ca si Princess Puppy. Mimezi ca o dai cu ruj(-ul ei din cutie) ,si ea scoate un sunet de pupic si latra, si o perii pe spate si latra. Dar cum fiica-mea a adorat-o pe Printesa, e topita acum si dupa Sequin.
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _Ralu_ ....si la noi a fost cu bucurie mare Mos Nicolae! A primit mai multe decat ne propusesem, ca de obicei...in sensul ca n-am mai rezistat cum i se scurgeau ochii dupa catelul ala si se intrista toata, ca a vazut ea ca nu mai erau in Cora, si sigur Mos Craciun nu mai gaseste. Plus margelele de la Ikea. Vaaai, cat de faine sunt! Mai construiesc si eu singura cand e ea la gradi, ca nu ma pot abtine... A venit si la bunici, cu Beados Mineez si Color me mine mica...asa ca avem treaba. Dulciuri nu a adus (doar o casuta de turta dulce de la Ikea...dar asta sigur nu va fi mancata)...si bine a facut, ca i-a umplut Mosul de la gradi de dulciuri...cred ca eu nu-i cumpar intr-un an intreg cate dulciuri le-au dat la gradi ieri. ******************************************************* raluca mami fericita de alexia (07.09.2006) |
Sunt ok?Ati testat margelele beados?
_Ralu_ spune:
...da sunt f ok. La fel ca Beados clasice, doar ca-s mai mici. Eu am zis, noi n-am avut probleme nici cu Beados alea primele, a facut zeci de figurine din ele, s-au lipit, nu am avut neplaceri...si astea micute, la fel, a facut vreo 3 figurine...uite, atasez si o imagine cu ce-a facut...
Noa spune:
Stiti vreun site de jucarii unde o gasesc pe Spectra -Monster high, fara sa scrie ,,STOC epuizat"?
Selene_Bunny spune:
oana, puzzle-uri din lemn: https://picasaweb.google.com/114453030729907148128/Noutati9DecJUCARIINOIDeCadouri#5819966756997703186
Anuska22 spune:
Stie cineva pe unde mai gasesc o papusa Monster High - Draculaura ? Toate magazinele sunt cu stoc epuizat si fetita mea are papusa asta in fruntea tuturor listelor cu dorintele de Cracuiun !
dana vio spune:
Ralu , Sequin next year.
Color me mine ma tenteaza si pe mine.
La noi iar a nins. Am fost cu sania si am facut primul om-de-zapada al acestei ierni.
Alexandra Maria
14.12.2007