Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)
Raspunsuri - Pagina 13
Leditia spune:
Laura,reducerile sunt pt anvelope si alte lucruri momentan(mixere,aspiratoare,diverse alimente),au scris pe site.
Daca te intereseaza jucariile,reducerile pt alea stiu ca-s mai spre Sf Nicolae..asa au fost in fiecare an.
De azi incep serile magice,insa momentan au reduceri la alte produse,nu la jucarii.Sunt convinsa ca vor anunta cand vor fi reducerile la jucarii..doar e in interesul lor.In fiecare an a fost f aglomerat.Mai ai putina rabdare.
ps:au si o oferta la camere foto samsung,daca iei o camera din aia(preturile incep de la aprox 2400) primesti o tableta cadou..tot samsung.(eu primesc mailuri de la ei si in general sunt anuntata de reduceri sau diverse oferte.)
_Ralu_ spune:
Pe 1 dec, dupa ora 17 este reducere la toate jucariile in valoare de minim 80 de lei, in Cora...dar, cica, "Prin Tichetul Cora"...ce naiba e Tichetul asta? Aveti idee? Eu nu prea frecventez Cora si n-am idee...
Aici e promotia:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/561563_498094506888032_710720474_n.jpg
Leditia spune:
Ralu,scrie acolo jos..un scris asa mic,ca abia vezi sa citesti.(scrie ceva de genul ca oferta e pt posesorii de card Cora,dar nu vad prea bine si nu pot citii in intregime textul)
_Ralu_ spune:
Eu l-am citit, ca-s mioapa, dar de aproape vad f bine...si inteleg ca daca ai card, dupa ce faci cumparaturi, la casa, iti da o hartiuta, care se numeste Tichetul Cora, si cu ala te duci mai apoi la alte cumparaturi, si ai reducerea respectiva. Dar mi se pare cam ambiguu totul...tre'sa vad cu ochii mei tichetul sa vad ce scrie pe el, ca nu-s lamurita...
Azi merg oricum la cora (ca s-a deschis la 2 pasi de mine, deci cred ca voi deveni client fidel)...si imi fac si card si intreb ce si cum...ca au preturi bunicele la jucarii, macar pudelul daca-l iau la 50% off si tot fac o afacere bunicica.
eumada spune:
Ba nu......sunt mai scumpe ca la real...am vazut eu....am umblat de am ametit,sunt mai scumpe acolo...merge daca prinzi ceva cu reducere,altfel..
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Ba nu......sunt mai scumpe ca la real... |
Care real?
http://www.gandul.info/financiar/brandul-real-dispare-de-pe-piata-din-romania-tranzactia-a-fost-azi-confirmata-oficial-10359964
Rufus, Tora si iadele
_Ralu_ spune:
M-am lamurit...cu Cora.
La casa platesti pretul intreg, si primesti un Tichet in valoare de 50% din suma platita pe jucarii, pe care il vei folosi la viitoarele cumparaturi.
Nu-mi place, Astept serile magice de la Carrefour.