Delfinasi jucausi de iulie-august (95)
Raspunsuri - Pagina 2
crispro spune:
Pai te invit Paula la maioneza, ca fac si vinete cu maioneza, si ciuperci cu maioneza, si oua umplute, cu maioneza. Asa ca hai! Si evident, traditionalele snitele, chiftele, ardei cu branza... ioi, nici un chef n-am !
Sa-l ajutam pe Alex
Otiliav spune:
Nastere usoara Laurika!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Mycya spune:
Laurik nastere usoara si recuperare rapida!!! sa ai un bebe sanatos, papacios si necolicos
Paula si eu am trecut peste pofta de castane dupa ce am mancat 1 kilogram si deodata de mi sa taiat de ele
acum sunt la bruschete as manca la orice ora din zi si din noapte si as renunta la toate mancarurile pt ele
abia mi-am terminat portia si deja ma gandesc cand sa o fac pe urmatoarea
Adriana sanatate multa si sa treaca mucii repede si fara febra sau alte minunatii
Crispro sa vezi tu ce mandra vei fi cand vor manca cu mare pofta toti musafirii . se merita ca macar intr-un an sa faci totul cu manuta ta , nimic nu se compara cu bucatele facute in casa.
sper sa gasesti cat mai repede un spatiu la fel de bun si mai convenabil la pret si sa aveti mai mult succes ca acum.
poate odata cu venirea Craciunului vei avea mai mult profit chiar daca pana acum nu a fost totul roz.
sanatate si voua
si 14+
crissy77 spune:
laurika, nastere usoara.
paula, maio cu castane
Mycya, pusese aelita un film cum face ea maio din lapte si ulei.
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Paula ai vreo reteta de maioneza fara ou crud? da sa iasa si buna... mami de Andra 02.08.2010 si 14+ |
Recunosc ca eu am mancat maioneza cu ou crud in ambele sarcini. Sa-mi fie rusine...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
Recunosc ca eu am mancat maioneza cu ou crud in ambele sarcini. Sa-mi fie rusine... Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
Si eu:))
Fetele,multumesc de ncurajari
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 38+ cu