biblia
Raspunsuri - Pagina 25
msl1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BellaDonna eu zic ca experimentul genetic a cam dat gres de aici si potopul nu ca oamenii erau rai, pai dinozaorii coman...cine putea fi pe pamant cad pute fi halit de dinozouri sau uriasii, e calar ca gagiu experimenta genetic la greu si ce zis ia sa dau eu un potop curat pamantu si reiau dela inceput numai cu cei reusiti gen noe si ceva animale mai reusite religioasele fanatice va rog sa va abtineti de la comentarii e la paranormale mamica lui Ana Maria Nihil Sine Deo! |
Bineinteles c a de fiecare data cind experimentul genetic a dat gres a urmat ceva prin care a fost distrus; pototp, vulcani, se vorbeste ca ar fi fost o bomba ce ar fi distrus sodoma si gomora etc...
da hai ca am eu una mai buna: si-a dat seama ca era prea destepti si i-a distrus ca sa creeze o rasa de oameni mai putin destepti care isi folosesc doar10% din creier...aveau nevoie de un fel de sclavi/muncitori sa urmeze instructiunile nu de destepti...
BellaDonna spune:
a da ai cu turnul din babilon, cand sau amestecat limbile, sa nu mai vorbim aceeasi limba da e foarte buna am uitat-o, merci ca ai adus la cunostinta
patou spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui a_alinta
michelle, eu nu te-am jignit cu nimic. dar te rog sa ma scuzi daca te-ai simtit jignita nu iti ofer celalalt obraz, iti spun doar ca asa gandesti tu despre mine. eu despre tine gandesc numai de bine alina |
ma intreb cum oare ai putea sa te comporti cu cei despre care nu gandesti doar de bine. dar mi-e frica si sa-mi imaginez.
Dar probabil ca tu gandesti de bine despre toata lumea, caci in felul in care iti imaginezi respectul si dragostea aproapelui nu cred sa ai vreo problema in a le pune in practica.
patou spune:
citat din mesajul lui a_alinta dumnezeu este doar iubire. este starea de bine care o ai atunci cand esti iubit si iubesti. asta caut eu in biblie, dovada ca el este doar iubire! alina |
ar fi frumos sa existe numai iubire dar cred ca e o utopie, cata vreme traim intr-o lume in care raul exista. nu poti sa iubesti si binele si raul in acelasi timp. cred ca e o alegere. Ori iubesti binele si urasti raul ori faci invers. caci nu poti sluji la doi stapani.
edit: Dumenzeu nu iubeste pe toata lumea. „Pe Iacov l-am iubit, iar pe Esau l-am urât.” (Romani 9:13)
BellaDonna spune:
ar fi frumos daca nu ne-am lasa purtati de patima religiei aici santem la PARANORMALE,
pe cine iubeste sau nu Dumnezeu e stie doar EL si e la "sufletul credintei"
orcum mi-ai dat cateva idei de dezbatut
a_alinta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui patou
ar fi frumos sa existe numai iubire dar cred ca e o utopie, cata vreme traim intr-o lume in care raul exista. nu poti sa iubesti si binele si raul in acelasi timp. cred ca e o alegere. Ori iubesti binele si urasti raul ori faci invers. caci nu poti sluji la doi stapani. edit: Dumenzeu nu iubeste pe toata lumea. „Pe Iacov l-am iubit, iar pe Esau l-am urât.” (Romani 9:13) www.pasipecaleacredintei.wordpress.com" target="_blank">pe cont propriu |
traim intr-o lume in care exista dualitate. nici macar universul nu poate sa se extinda fara a se contracta.
patou spune:
de fapt cred ca amandoua avem dreptate
Si eu cred ca Dumnezeu e doar dragoste dar mai cred ca pe pamant a fost "obligat" sa se adapteze la conditiile noastre. aici nu se face doar voia Lui, asa cum se face in cer (cf rugaciunii Tatal nostru)
Cred ca pacatele noastre ii "fura" din slava "obligandu-L" sa se poarte cu o dreptate care ar putea parea lipsita de dragoste.
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui a_alinta dumnezeu este doar iubire. este starea de bine care o ai atunci cand esti iubit si iubesti. asta caut eu in biblie, dovada ca el este doar iubire! alina |
Dumnezeu este iubire dar este si drept si sfint...asa ca sa nu te gindesti ca vei gasi in Biblie, doar iubire, fara pedeapsa, fara dreptate...
BellaDonna spune:
deja ma simt ca la inchizitie, ma pedepseste sau nu, trebuie sa stam in frica ???? de ce???
mai avem voie sa gandim...?