Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Da, despre acel set e vorba. Eu l-am luat acum 1 an si ceva cu 95 parca, cu inca vreo 6 borcanele de plastilina cadou. Mai ieftin nu l-am vazut. Deci, e bine 80 de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

da, acela e setul de la play doh. mai e si fabrica de torturi, tare simpatica. anul acesta a aparut si fabrica de bomboane, parca are mai putine accesorii.
eu le-am luat anul trecut din carrefour intr-o seara magica (la promotia de mos Nicolae, parca), erau in jur de 50 lei bucata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Sunt extraordinare serile magice la carre4
Oare anul asta cand sunt? Cred ca tot pe la inceputul lui decembrie, nu?
Taaare mi-ar placea sa reusesc sa ajung in Iasi (acolo e cel mai apropiat carre4) sa cumpar cadouri pentru mai multa lume (avem ceva copilasi in familie/anturaj carora as vrea sa le cumpar macar cate o jucarioara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mickey Povestitorul era 279 la Carrefour, Minnie Povestitoarea, 289.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

mickey asta e o jucarie sinistra, are o voce de urcat pe pereti
chiar credeti ca merita Mickey aproape 300 de lei???
http://www.youtube.com/watch?v=3FlA2zc0hes

in pus, nu inteleg deloc cui i se adsereaza: copii de 2 ani nu inteleg povestile acelea, cei de 5 nu se mai uita la asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Moama, ce tare s-a scumpit! Mi-ar fi placut sa fie Minnie anul trect, as fi luat-o, dar anul asta mi se pare prea mare fata mea sa o mai iau si pe ea (mai ales la pretul asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Maaaaiiii, tocmai am vazut un calup de reclame pe Boomerang, si m-am socat complet: "Sbrodolina, papusa care face bule la gurita!" ...deci nu poate fi real asa cevaaaa!!! Ii dai apa cu biberonul, si face spume la gura! Pe bune! Asta e functia ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Din weekend ma apuc de cumparat cadouri.
Pana in decembrie parca vad ca lista se dubleaza...o sa iau papusa zana,papusa cu rochii si setul de margele si inca ceva.Acu` sincera sa fiu,Eva face baie cu toate papusile,deci una cu functii ar tine pana la prima baie.Distruge tot ce e papusa...ca-i facre baie,ca-i rupe capul ca o tunde.....daca-i zic sa nu strice pune botul si zice"dar sunt ale mele.daca e a mea,atunci pot sa ma joc cum vreau eu cu ea.

Facem scrisoarea catre Mos Craciun azi..pretentiile s-au restrans..a uitat de u nele....pana sambata probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu azi am pacatuit, desi nu era cazul.
Am iesit la plimbare intre inot si scoala(deh, zi de concediu si de umblat alela:D) si am cumparat o groaza de chestii de bibilit: figurine de ceramica (nu stiu ce anume material este) de pictat si apoi pus magnet si la expo pe frigider, ingrozitor de multe margele si pandative, fire plusate si sclipicioase, diverse chestii cu tematica Craciunului de bibilit. Astea le vom bibili acum in urmatoarea perioada.

De pus sub brad sau in ghete vor ajunge: o panza pre-schitata de pictat, o cutie de lemn pt bijuterii de accesorizat/decorat cu mozaicuri miiici :D:D

Daca aveti copii mai mari carora le place sa stea ore n sir la bibilit, recomand sa ajungeti in magazine tematice si sa cumparati clesti + accesorii de facut cercei, pandative.

Noi vom merge sambata asta, sper, sa luam clestisorii (2 la set = 35 de lei) si ne vor invata in magazin tehnica, ma rog, pe fi`mea o vor invata si vom cumpara diverse bilute-trilute si chestioare de metal.
Cred ca si astea sunt idei bune de cadorisit, daca asa e felul copilului din dotare.

Tot azi mi a sosit coletul cu goblenul pt copii :D si cele 2 seturi mici de origami.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Pot sa zic ca ma dispera reclamele de la boomerang? A mea printesa la fiecare zice vreau, vreau, vreau. I-am explicat ca trebuie sa ajunga jucariile pentru toti copiii, asa ca nu le putem avea noi pe toate, in plus, mosul nu poate cara un sac chiar atat de greu.
Desi avem o lista impresionanta noi ne-am gandit asa:
-Mos Nicolae: portocale, cateva dulciuri, o pusculita (e unul din articolele de pe lista), o plansa autocolanta cu clopotica si prietenii iarna sa lipim impreuna pe geamuri, cartea cu clopotica si secretul aripilor
-Mos Craciun: portocale, dulciulete, samby (catelul din reclama de la boomerang, evident e cap de lista), niste dvd-uri cu povesti (e topita)

cam asta, mai mult ar fi prea mult din punctul meu de vedere, le-ar ameti pe toate si nu s-ar juca efectiv cu nimic si nici nu e politic sa capete tot o data, dupa aia ce mai facem?

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput