Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Gata, avem si noi lista oficiala, lipita pe usa si luata de "spiridusi". Vrea asa: Mickey povestitor, fabrica de inghetata Playdoh si un bebe care bea apa si face pisu la olita. I-am zis ca Mosul e batran si cam uituc si tantalic si ca s-ar putea sa nu le gaseasca pe toate (aka bebele Nenuco, e muuult prea scump!), asa ca ce nu reuseste el sa gaseasca va primi de ziua ei. A fost de acord... deocamdata...
Aveti idee daca as putea gasi undeva un bebe asemenator mai no-name, sau la mana a 2-a? Pe okazii nu am gasit si nu ma pricep la cautat jucarii... asta e primul an de "febra cumparaturilor" ...

Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas
Aveti idee daca as putea gasi undeva un bebe asemenator mai no-name, sau la mana a 2-a? Pe okazii nu am gasit si nu ma pricep la cautat jucarii... asta e primul an de "febra cumparaturilor" ...

anul trecut a fost prin carrefour un bebe cu biberon si olita, cu functii absolut identice cu nenuco/baby amore etc, la vreo 70 de lei. cumparat si amortizat cu succes maxim
foarte asemanator cu acesta (al nostru are si 2 seturi de hainute de schimb):
http://www.toysmall.ro/Papusi-si-accesorii/Papusi-Falca/p_Falca-Bebe-Pipi_3030.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Multumesc Maria! Asa mai merege. Ce diferente de pret...Doamne!

Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

eu l-am vazut pe acest bebe care face pipi la 134 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

In catalogul Jucarii de la Selgros vad acum Mickey/Minnie/Winnie povestitori la 210,68. Chiar asa mare diferenta fatza de Carrefour?

Este si ponei povestitor, 136,28.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Am primit ieri cartile de la Cartea Copiilor, cadoul de Mos Nicolae. Par interesante la o prima vedere; sper ca si celor mici sa le faca placere. Barbat'miu se uita la mine uimit ca "ce-s astea? pt astea ai dat atatia bani?" Cadoul de Mos Craciun va fi sub 200 ron (copilul nostru) si sub 100-150 ron (nepoteii).

Am si eu o intrebare:

Voi tineti cont de suma totala a cadourilor?
Sau cate jucarii sunt in total?

Mie mi s-a impus buget fix si maxim un cadou (Doamne fereste sa-mi doresc sa-i mai cumpar o masina/o carte/un dulce pe langa cadoul de Craciun). Tot ce-i extra va fi de ziua lui (in ianuarie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

blackule, da.

La noi e simplu, sunt doar 2, 200 de lei amandoua. Inca nu constientizeaza ce inseamna ziua ei, deci nu a cerut nimic pentru acea ocazie.

Iar noi pastram traditia: Mos Nicolae aduce dulciuri, portocale sau mere galbene, in amintirea banutilor de aur, iar Mos Craciun, cadourile sub brad.

Cadouri va primi si de la alte persoane, nu ma bag, le-am indicat doar preferintele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

A aparut si catalogul de jucarii la Real
http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalog-3_132

si din clipa in clipa ar trb sa apara si la Carrefour (anul trecut a aparut pe 17).

Eu zic ca tot in hipermarketuri se gasesc preturile cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu am comandat de pe unul dintre site-urile date de voi cateva chestii de crafting, podoabe de Craciun, sa le aduca Mos Nicolae si sa le facem impreuna pt Craciun. Nu-s cine stie ce, adunate cred ca au facut 50 de lei. In plus, fructe si dulciuri.
Pt Craciun am comandat deocamdata cateva jocuri din seria "Sa....tesem/coasem/decoram frumos". Ma rog, sunt niste variante simplute, care zic eu ca merg la aproape 4 ani cat o sa aiba ea la sf lui decembrie.
Astea-s comandate din proprie initiativa. Vor fi surpriza pentru toata lumea.
De Craciun mi-as dori si ceva care sa o...cum sa spun? sa o dea pe spate :D. Ceva, sa o vad cum ramane cu gura cascata. Deocamdata nu stiu ce ar trebui sa fie acest ceva, ea isi doreste mult Mickey povestitorul, mie mi se pare o investitie prea mare si prea proasta. Mai meditam...
La fel, cand vede reclama, il vrea pe Samby sau cum il cheama pe Saint Bernardul ala. Nici ala nu-mi place, mai ales ca noi avem animale, ea stie cum e cu un animal adevarat, ala e condamnat - dupa parerea mea - sa fie uitat dupa 3 zile.

Anul asta oricum e victima reclamelor, cum vede o reclama cum "imi iei?" Daca o ntreb peste 5 minute, uita despre ce era vorba.....

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pisigri, si Dragos il doreste pe Mickey povestitorul, insa am inlemnit in fata raftului cu pretul (aproape 300 ron). I-am dat si drumul din curiozitate, chiar m-a dezamagit. Stiu sigur ca pe Dragos il dau gata cu circuitul Hot Wheels (pe care-l va primi) si cu o masina cu radiocomanda (dar asta-i nebunia mea, barbat'miu nici nu vrea sa auda de asa ceva). Noi numai speram si la alte cadouri: de la mama eventual un puzzle, de la socrela... sanatate, ca-i cu buget limitat. Finii au venit ultima data cu 2 pungi de pufuleti.

Mergi la inceput