Secret Santa 2012 - Runda 1
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela77O spune:
aha,deci tineti totul secret?!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Leditia spune:
Victoria,eu am primit colete din Canada si nu mi-au cerut vama..le-au desfacut(ultimul nu,ca era un tip si mi l-a dat cu cartea de alegator,ca nu aveam buletin..am dat si eu frumos din gene si in 2 min am terminat. la ambele ghisee),le-am zis ca sunt niste cadouri din partea unei prietene pt copilul meu si asta a fost.Poate daca trimiti si bani e altfel,nu stiu ce sa zic.Oricum la noi e in functie de starea omului de la vama in ziua aia.
Victoria_mami spune:
Leditia, nu ai inteles; nu am trimis bani. Aici la posta te intreaba ce valoare are pachetul; daca valoarea declarata e pana in $100 inclusiv, asigurarea e inclusa in costul de transport.
Leditia spune:
Scuze Victoria,eram prea obosita..am inteles acum.
Tocmai de aceea am zis ca-i dupa cum bate vantul in ziua aia..din pacate.
ni-na spune:
Total off topic......azi implinesc 6 ani de cand m-am inscris pe forum.....nu stiam de ce imi parea asa cunoscuta data de azi.
buflea spune:
1. Buflea
2. Desprecopii
3. Victoria_mamii - primit adresa
4. DarkBendis - primit adresa
5. Alex@Sara
6. Rall - primit adresa
7. Serialbastre - primit adresa
8. Alinuk - primit adresa
9. Mihaela770 - primit adresa
10. Valentinag - primit adresa
11. ancadragoman - primit adresa
12. alinutza2bby - primit adresa
13. papanash
14. marami
15. manuelacrina - primit adresa
16. ellinia - primit adresa
17. ni-na
18. eumada
M-am gandit la variantele celor din America :
1. Una ar fi sa alegem cadoul de pe net, de pe un site romanesc si sa le trimitem la destinar ...
2. Sa rugam pe cineva din Romania sa-l cumpere si trimitem banii.
Deci exista optiuni ...
Eleni spune:
Cat pe ce sa ratez... si eu vreau.
Doar sa mai zici o data la ce suma ne uitam? ca nu am timp sa citesc 6 pagini de subiect (stiu sunt odioasa, asa fac de cateva zile, nici eu nu ma mai suport cand aud textul asta)
Multumesc.
buflea spune:
Pai Sefa, in jur de 20 USD = 71 RON = 18 EUR ...
Trebuie sa mai tii cont de transport, ori il bagi in cei 71 RON, ori il adaugi, cum iti vine mai bine.
Si nu cumpara nimic pana nu iti trimit eu persoana careia ii vei deveni Mosh.
P.S. "Sefa" te numesti de acum, mai bine ti-ai schimba nick-ul. Prietenii stiu de ce