Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *453*
Raspunsuri - Pagina 40

denisamada spune:
Buna dimineata! Va invit la cafea... eu beau doar lapte...
Sper sa reusesc sa ajung si eu la cautat de Aurore azi... sa scap de grija!
Denisa-Madalina fericita de
Adela Marisa,
26+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!

Dodo-pui spune:
tufete dragi
Multumesc de aprecieri la adresa madrutei mele dragi
La noi listele sunt cam asa:
Isabella(are deja cadourile pentru Mos):
-Irina (papusa interactiva ce v-am prezentat-o deja)-spiriduj al Mosului deja a trimis-o acasa
-Alba ca zapada si cei 7 pitici
Bogdi:
-o masina mare
- cele 7 volume Harry Potter
pt Dan:
-as vrea(dar n-o sa primeasca..din motive de buget) un pistol de lipit clasic cu fludor
pt mine
n-am lista
ce mi-ar place?!
-sa merg la cosmetica(n-am mai fost de 11 ani)
cadouri nu stiu ce mi-ar place ..probabil orice m-ar bucura daca ar fi(n-ar nici D n-are buget ca-i tot la mine..si-l tin bine-caci se anunta ceva concediu fara plata la el la servici)
va doresc o duminica placuta !
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

silvi8 spune:
n
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
De fapt, din tot ce e pe lista, imi doresc doar fetita; am spus deja ca restul sint pe post de...momeala. Si, mi-ar placea sa pot face si anul asta cadouri tuturor persoanelor dragi + macar 1. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
pai daca e asa sper sa primesti tu fetita anul asta si eu astept pana anul viitor cand se rezolva problemele la mine.

silvi8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Silvi, eu n-am primit nici o cerere de imprietenire. Esti sigura ca mie mi-ai trimis-o? Keutu cheliutu |
pai nu ti-am trimis tie ca nu stiu cine esti... olgai i-am trimis - cred ca asa am si zis. ma gandeam ca ma reperezi tu de la fete din liste ca sunt deja prietena cu multe din ele

novus spune:
Neata !!!
Kea, vreau sa fiu si eu prietena ta !! si vreau si in grupul de fashion
Vad ca s-au rezolvat problemele intre timp si ne-am imprietenit
Noi am contramandat plimbarile de azi pt ca Ada tuseste din nou si are muci multi multi !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/

Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda Lista e facuta "la misto" ca sa aleaga Mosul ce ii e mai la indemina, adica fetita ![]() ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Vai de mine, tu-ti dai seama cate sute de ani are bietul Mosh, crezi ca mai poate?!

Si io vreau in grupul "fashan", dar nu mai stiu ce feisbuc are Kea, care e deja in grup sa ma vare si pe mine.
Sophiphi n-are nicio lista de mosh. Desi anul asta il cunoaste (anul trecut nu avea conceptul de "mosh Craciun"- nici acum nu-l are in sensul de a sti cu ce e responsabil, dar il recunoaste). Nici eu nu m-am gandit la nimic, nici nu simt inca apropierea, nu-s intrata in atmosfera.

Anaan spune:
Buna dimineata!
Ieri au fost cativa prieteni la noi in contul zilei mele de nastere si Andrei a fost tare dragut: cand am adus eu niste prajituri sa-i servesc pe musafiri s-a apucat sa cante "La multi ani, mami sa traiasca" si "Andrei sa traiasca!"
.
Kea, merci de integrarea in grup!
Ina, Mosu' are de lucru cu tine, nu gluma!
Andrei vrea niste vagoane pentru locomotivele lui Thomas si o Skoda
(de jucarie)- nu stiu de unde a venit cu ideea, dar sa vedem unde gasim.
IULIA va invinge CANCERUL

dyana27 spune:
pupiiiiiiici!!!
am facut o curatenieeeeee!!! si am avut maxima colaborare de la mutzu care m-a lasat sa-i strang jucariile. E adevarat ca am fost smechera si am incropit un "loc de joaca" numai al lui in sufragerie, marcat prin mutarea covorasului si limitat de 2 masute si 2 scaune... si e locul lui secret!!! Bine, acu' sa vad cum il conving sa se mute sa doarma in pat... ca cica el doarme in locul lui secret!!!!
. si cred ca-l las, ca e langa calorifer, pe 2 straturi de covor... care-i baiu'??
gata, i-am pus si pilota mea groasa... si s-a cuibarit. bine, nu cred eu ca adoarme el acolo....
abia astept sa incep maine serviciul nou. sunt tare emotionata, nu stiu de ce... dar zici ca e primul!!!
chiar cred ca de data asta am nimerit tare bine, si abia astept sa fiu provocata de ceea ce vrem sa facem acolo!!!!

denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Andrei vrea niste vagoane pentru locomotivele lui Thomas si o Skoda (de jucarie)- nu stiu de unde a venit cu ideea, dar sa vedem unde gasim. |
Daca gasiti Skoda de jucarie sa ma anuntati si pe mine! De mult pandesc la aia cu modele de masini veki, dar pana acum nu am vazut...

Denisa-Madalina

IULIA va invinge CANCERUL!