Membrii patrupezi ai familiei
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Da, eu sunt sigura ca poate sa creada asta, ca e intrus si vrea papa din bolul lui. Acum n am nici cea mai vaga idee cum sa l convingeti sa uite sau sa si dea seama ca e a lui proprie si nu vrea dom`le nimic de la el.
Da, Sela asta credea :((( Asa ca dadeam cu mixturi pe tzatze si i aratam ca e coada ei si pana la urma a trecut, dar am ramas extrem de marcata de suferinta ei, chiar daca a durat 2 zile :(((
Dar bichonii fiind micuti si elastici si cu mult timp de meditat ajung sa si exploreze fiecare fir de par si de aici scenariile care mai de care horror.
De cand cu injectia de ac nu mai avem asemenea probleme.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Iulia Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
dianad spune:
inbox, am zambit imaginandu-mi cum latra la coada ciobanescul tau.Si citind ce a scris szivarvany mi-am adus si eu aminte de un latos pe care din cand in cand il apuca vanatul cozii din dotare.PS de vreo 2 luni intru saptamanal pe adoptii de caini sau de pisici. Nu cred ca voi rezista pana la vara fara un animalut in casa.
szivarvany spune:
Dianad, serios ? Asa ganduri frumoase ai ? Iti doresc sa gasesti patrupedul care sa te umple de pupici cat mai repede
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Iulia Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
dianad spune:
Deocamdata, singura in Bucuresti cu un copil de nici 7 ani care trebuie dus la scoala in alt cartier, apoi serviciul meu, sunt mult plecata de acasa. Un caine cere timp, mai ales daca e pui. Asa ca am sunat deja la vreo 3 pisici, insa se dadusera deja, iar o alta pisicuta, pe care stapanii au vrut s-o dea de Boboteaza pentru ca tocmai se nascuse un bebe, a ramas in familie dupa mailul meu convingator. Caut o anume pisica si probabil un anume caine. Si vreau sa-i iau de la adoptii, suflete care risca altfel sa ajunga in strada.
ch_dana spune:
Diana, felicitari pentru initiativa.
Eu una (vorbesc in nume propriu acum) nu as rezista fara catel...mi s-ar parea casa goala. Dar ai dreptate, cere timp...mai mult ca o pisica.
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany De cand cu injectia de ac nu mai avem asemenea probleme. |
esti sigura ca injectiile astea-s ok? las fetele cu mai multa experienta la catei sa-ti spuna daca nu prezinta risc de piometru (= infectie a uterului) care in unele cazuri poate fi fatal si in orice caz nu-i o placere, eu stiu de acest risc la pisici, de aceea dezaprob cat pot utilizarea acestei metode.
Jurnalul_roz spune:
Sunt stapana a 2 pui de ciobanesc mioritic in varsta de 3 luni.
Haiosi, grasani si dornici de joaca.
Una dintre ele(ambele sunt fetite) sta langa curtea noastra(pe un teren unde cresc gaini si alte oratanii).
De ceva timp vad ca a inceput sa manance gainat.
Am vb cu medicul veterinar si mi-a spus ca acest"tic" se numeste caprofagie(sunt o norocoasa ca nu-si mananca propriile fecale) ca n-are legatura cu mancarea(cica e mai pofticioasa) si ca acest obicei inceteaza in momentul in care mai cresc.
Cateii vostri fac la fel?
ingridnen spune:
eu stiu ca sant niste carente de minerale cand mananca kk. Si a mea avea o preferinta
Nu le dai suplimente, gen PetPhos (Calciu si fosfor) ? Mai ales la rasele mari, sant foarte importante.
Ingrid si Cristi 10 ani
Jurnalul_roz spune:
Ingrid catelusii mei au 3 luni iar in primele 2 luni le-am dat zilnic lapte(la indicatia medicului veterinar). Dupa 2 luni i-am trecut pe hrana uscata care contine vitaminele necesare.
Fara lapte deoarece si vitamina C in exces poate dauna (se depune pe oase si articulatii, putand astfel sa opreasc#259; cresterea unui pui in inaltime).
Si tot veterninarul mi-a explicat ca "dorinta" cateilor de-a manca kka(cica doar puii au obiceiul asta)n-are legatura cu alimentatia sau aportul de vitamine).
Mi s-a spus ca trebuie sa-l dezvat(dar nu stiu cum) sau sa am rabdare pana creste.
Oana_B spune:
A mea are aproape 3 ani si n-am reusit s-o dezvat sa manance kktei de iepure. Sunt o delicatesa pentru ea:)) Si sunt peste tot.
Am incercat sa-i pun o botnita din material moale si n-am vazut o moaca mai expresiva la un caine, de parca "ce naiba e asta, ce mi-ai facut". Ea e caine de vanatoare si asta stie ea sa faca, sa alerge prin padure si sa adulmece cu nasul in jos. Cu aia la bot nu mai facea nimic, nici alergat, nici mirosit si am renuntat.
Am dat cu solutii cu gust rau sa ma fi vazut in patru labe prin iarba cautand bobite de iepure, mirosea si se ducea mai departe la urmatorul kktel si-l infuleca pe ala.
Am lasat-o in pace daca am vazut ca e ok si nu s-a imbolnavit.