Atentie parinti, violator pedfofil in libertate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Individul este inca in libertate, s-a confirmat zvonul de pe prima pagina a subiectului, a violat o fetita de 7 ani, in miezul zilei, atragand-o in scara unui bloc.

Sper sa il prinda cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Eu de felul meu sunt foarte pacifista, dar pe oamenii astia i-as tortura fara mila, pana la ultima suflare.

Am vazut subiectul zilele trecute si m-am gandit ca e doar un zvon. Azi am vazut stirea la ProTv si instant mi-am adus aminte de subiectul asta. Am intrat imediat ce am putut, hotarata sa pun link-ul catre stire si video, dar inbox a fost mai rapida.

Imaginile nu-s foarte clare, dar eu zic ca cineva care il stie bine pe deplasat, il poate recunoaste. Ar trebui sa se difuzeze zilnic stirea cu filmuletul, pana il recunoaste cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siminaf

[quote]citat din mesajul lui Letitia1

Al meu merge cu autobuzul o ora dus, o ora intors, in fiecare zi. Are 12 ani jumate. Sint ingrijorata, dar ce pot sa fac? Sa-l tin inchis in casa, ca poate cade drobul de sare in capul lui? I-am dat telefon mobil sa ma sune daca pierde autobuzul. Avem si noi servicii, nu pot sa-l trambalez cu masina zilnic.

Pentru ca poti pleca Simina, asa cum si eu pot pleca dar sunt o groaza de parinti carora le este imposibil sa faca asta :(

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Chiar si profesor la alta scoala, si poti pleca in lunch sa duci copilu' inapoi acasa. Nu mai zic si de alte joburi cu lunch break de cite o ora. Eu explicam celor care ziceau ca vai nu se poate. Se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Eu as semna o petitie pt reintroducerea pedepsei cu moartea pt astfel de indivizi..stiu ca poate voi fi blamata, dar un om care e capabil de asemenea atrocitate eu zic ca nu merita lasat in viata..asa, ia 10 ani acolo, maxim, apoi revine mai inrait si face alte victime...Sa ne fereasca Dumnezeu copilasii de asemenea monstri..Eu una l-as cauta si in gaura de sarpe daca as fi parintele fetitei aleia si l-as omora cu mana mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Da, zvonul s-a confirmat! Multumim persoanei care ne-a dat informatia inainte sa o face cei de la politie. Este importamt sa fim alerti iar sfaturile voastre si discutiile pe aceasta tema sunt mai mult decat pertinente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Din film eu vad cum arunca usor cu piciorul stang intr-o parte, nu avanseaza cu varful degetelor inainte ci cu partea lateral interna a labei piciorului, e o specificitate de mers ce poate fi recunoscuta. Sper sa-l prinda cat mai repede.

In ce sector "actioneaza" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am aflat, sector 6, am recunoscut si zona eu cand eram copil ma plimbam nestingherita pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daca nu e prea mare deranjul, corectati greseala din titlu, va rog, nu stiu daca, la o cautare pe Google dupa "pedofil in libertate", va iesi subiectul...

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Se pare ca l-au prins pe deplasat. Si culmea, era jandarm......

Mergi la inceput