Febra la cresa..38,5..
Raspunsuri - Pagina 6
histamina spune:
ingrid,degeaba vom scrie asta.vor aparea 10 postari dupa care vor povesti ca trebuie sa isi faca imunitatea si ce bine si fain e sa il lasi cu mucii-n brau un an,ca asa trebuie.
nu toit rezista. si ce daca? a socializat.deja invata poezii in elgleza la 2 ani.
cam asta e filosofia.
oana nu va accepta niciodata ca ar eun copil care o vrea pe EA,vreo o familie si nu o cresa.ca nu e din categoria celor care merg cu mucii-n brau un an de zile.
degeaba scriem.
astept avalansa de pietre.
dar inainte de a da,cititi postarile anterioare ale Oanei.
irinabobe spune:
poate sunt off topi, dar vad ca toata lumea recomanda cu mare drag statul acasa fara cresa.
eu chiar vreau sa stiu cum sa stai acasa daca nu te ajungi dintr-un salariu si unde naiba sa gasesti o bona buna (pentru ca un copil de 2-3 ani are nevoie de o persoana de incredere din toate punctele de vedere)?
eu stau in ilfov, nu imi permit sa stau doar intr-un salariu, si chiar nu gasesc o bona buna care sa se ocupe de un copil plin de energie, care daca sta o zi intreaga in casa fara activitati diversificate, fara sa il scoti la aer etc, deja a doua zi nu te mai intelegi cu el.
pe bune eu chiar nu inteleg care este varianta aia usoara in care sa ti copilul acasa, daca nu ai bunici care sa se ocupe de el?
scuze de offtopic...
anya spune:
Histamina, Oana nu isi permite financiar sa stea acasa. Bani de bona? Ma indoiesc ca va gasi acea bona buna si ieftina. Pana la urma doar la noi este mentalitatea cu copiii acasa pana incep scoala. In Europa, in State copiii merg la cresa de mici. Cu muci, tuse si tot tacmaul. La ei otita e o boala banala si fac cu duiumul. La noi se da antibiotic de la primul muc.
In mod uzual, toti copiii isi vor parintii doar ca asta nu se mai poate. Nu de drag (sau ca scape de copii) se duc majoritatea mamelor la munca.
ingridnen spune:
fiecare face cum crede ca e mai bine, si depinde mult si de copil.
Cunosc copii care au fost retrasi in primul an din colectivitate ca urmare a pneumoniilor repetate. Iar altii care nu s-au imbolnavit mai deloc, erau mai rezistenti.
Eu am avut bona, recunosc Nu spun cu cat mai ramaneam din salariu (foarte putin) dupa ce plateam bona. Pe care am pastrat-o multi ani, pentru ca si la gradi fiind, al meu se imbolnavea la greu, cu febra 40 cate trei zile la rand, amigdalita, otita etc.
Ideea e ca nu as fi acoperit din concedii medicale toate perioadele lui de boala.
Numai ca un copil vesnic bolnav si dus la gradi e tare chinuit, zic eu. Luni de zile picaturi in nas.... sticle intregi de siropuri antitermice...nu mai zic de antibiotice. Cat sa reziste si organismul lor la 2-3 anisori ?
O colega are copila de 1,5 ani la o cresa privata. Plateste 14 mil pe luna. Copilul e mai mult bolnav, dar ea trebuie sa plateasca in continuare, asa e contractul. Doar daca lipseste 14 zile la rand, i se scade c/val mancarii. Cand e copilul bolnav, sta fie ea, fie bunica cu el.
Decat asa.... mai bine lipsa ...sau mai bine bona
Ingrid si Cristi 9 ani
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina softurela,desi stii pozitia mea fata de bilute si trilute,eu cred ca aici, Iustin chiar ar avea nevoie de bilute si trilute. |
O fi avand nevoie de homeopate, dar nu toti oamenii sunt facuti pentru homeopatie. Oana crede in puterea antibioticului, i-ar tremura genunchii dupa ce i-a dat copilului 3 granule. S-ar intreba de 10 ori, "oare face ceva ? hm mai bine ii dau eu antibioticul asta ca e sigur". Asa ca sfatul meu e sa nu mai piarda vremea si bani cu homeopatii ca nu are tarie de caracter pentru asa ceva.
Nu o zic cu rautate, sa nu mi-o ia in nume de rau, dar asta e perceptia mea. De asta nici nu i-am sugerat niciodata homeopatia chiar daca am vazut ce probleme are, mai tare as fi incurcat-o...asa ca...
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
histamina spune:
bingo ingrid! exact asta ziceam si eu! bani pe medicamente+spagi spital=bunica/matusa din neam sta cu el acasa.
si in germania, finutul meu nu a putut face fata.a avut de ales dupa 5 bronsiolite:astm sau sta acasa. si l-a chemat pe bunicul din romania.
copii sunt diferiti.eu vb strict la caz.
softurelo, e de la planete,ca suntem de acord de azi dimineata intr-una.
eu personal am avut rabdare.iti trebuie cu carul.nu am dat bilute si trilute,dar nici antibiotic.
au fost 2 situatii cand nu am avut de ales:muscatura de pisica cu puroi la ochisor instant si operatie de polipi,dar si atunci am sarit cu naturistele pe el.
si da, nu ii dau antibiotic.mori de nerabdare sa ii dai medicamentul minune,sau sa il operezi de dolicomegacolon...........dar uite ca deja ameliorarea e extraordinara far aoperatie....deja controlul e doar de rutina. si fara chimicale.