Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?
Raspunsuri - Pagina 3
Laura Ioana spune:
Boticelina, noi avem puzzle-ul cu Cenusareasa si nu are nicio melodie, nimic...doar invarti cheita si Cenusareasa fuge zapacita pe sina aia
Lalaloopsy e super, a primit-o la Craciunul trecut si doarme si acum cu ea, o duce la gradi etc. I-as mai lua una (mie imi place cea cu parul albastru).
Pt Craciun am de la Craciunul de acu 2 (doi) ani un studio beados, ambalat frumos, cu funda pe el, pe care nu i l-am mai dat ca erau prea multe I-am mai luat si niste carti, un set de farfurii+cana cu Tinkerbell de la Lidl si mai vad ce si-ar mai dori ea (mi-e frica sa insist cu intrebarile, ca ea-si doreste tot ce vede in reclame) n
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana vio Eu ma feresc s-o-ntreb ce vrea de Mos, direct, ca cine-stie-ce-mi-cere si daca nu primeste e bai! Asa ca, sunt pe faza cand admira ceva prin reclame si lista am facut-o deja. Papusa MonsterHigh Joc "Ana si Manole" Sirena cu coada care straluceste Buburuza care scrie singura Un catel vorbitor Fiecare costa 80-140RON. Oricum, la mine e mai usor ca e si ziua ei pe-atunci si mai transfer din dorinte pe la bunici si matusi. Logic, pastrez ptr mosul propriu ce-si doreste mai mult. Dar lista am facut-o, acum trebuie sa trec la cumparat. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Papusa MonsterHigh - s-a transformat in Lalaloopsy, ce bine! , bifat.
Joc "Ana si Manole"
Sirena cu coada care straluceste.
Buburuza care scrie singura - cred ca renunt la asta. Am vazut o carte cu un martian paros/colorat la Humanitas.
Un catel vorbitor - s-a transformat in Catelusa Disney Princess - bifat.
Alexandra Maria
14.12.2007
blackgirl0 spune:
Mickey Mouse povestitor isi merita banii? Dragos, aproape 4 ani, l-a vazut la TV si il vrea, aseara l-am vazut si in realitate insa in afara ca este extrem de scump, nu mi s-a parut o mare grozavie. M-am mai uitat si la circuitele Hot Wheels de la noi, sunt jalnice. Mi-au placut in schimb niste masini de teren, destul de voluminoase, cu radiocomanda. Dar scuuumpe (300-500 ron)! Catelusul vorbitor noi l-am luat acum 3 ani cu 140 ron, acum l-am vazut cu 230 ron.
boticelina spune:
Blackgirl Mickey povestitor spune aceleasi povesti/e aceeasi treaba cu primul personaj povestitor, spiridusul Duni? Daca da, noi il avem pe Duni, mostenit de la verisoara mai mare si copilului ii place, are seri cand il ia cu ea in pat si-l pune la povestit. Evident, fiind primit nu avem cartea cu povestile, cred ca daca ar fi avut-o ar fi fost si mai interesant. Copilul meu are si catelul ala cantator-vorbitor de la Fisher Price, l-a primit la un an si jumatate si l-a iubit si pe el, a avut o perioada cand nu se despartea de urechile ei. Dar copilul meu e si mare iubitoare de soft toys/plusuri.
Laura, eu am robotit la puzzle-ul ala cu Cenusareasa la aniversarea unei prietene de-a fie-mii si ala avea un cubulet mov cu un buton albastru care se fixa undeva in stanga sus si care canta Dunarea albastra cat timp se invartea Cenusareasa prin sala de bal... O fi fost originalul, asta de la noi vad ca-i cu licenta celor de la Noriel si or fi renuntat la device-ul muzical ca sa mai scada din pretul puzzle-ului care si asa mi se pare foarte mare, 65 la Noriel si 78 in alte magazine . Cred ca-l tai de pe lista...
Din lista noastra am bifat trenul cu Hello Kitty, papusa blonda va fi o Lalaloopsy Jewel Sparkles cu pisica (multumesc pt linkul la famous toys), mai am de vanat un set LPS si gata.
ina.click spune:
sugestii pt baietel de aproape 2 ani (in martie implineste), f pasionat de butoane si surubarit? nu cu sunete, va implor, daca mai aud o singura data Old MCDonalds la sintetizator ma spanzur.
De cate ori deschid fereastra...
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui ina.click sugestii pt baietel de aproape 2 ani (in martie implineste), f pasionat de butoane si surubarit? nu cu sunete, va implor, daca mai aud o singura data Old MCDonalds la sintetizator ma spanzur. ------------------------------------- De cate ori deschid fereastra... |
exista niste truse de scule, parca in real am vazut, cred ca fac parte din seria bob constructorul ?
mai exista un fel de banc de lucru, tot din plastic, cu fel de fel de scule, chiar si casca de protectie, stiam ca se gaseste in metro.
boticelina spune:
Lego Duplo? De obicei pasiunea pentru surubarit se imbina perfect cu cea pentru construit.
O alta sugestie: un supermarket www.semaforul.ro/bebe_produs/supermarket-jucarie-villavanilla~30349~13~3~14" target="_blank">cam asa. Se poate monta in mai multe variante, are si legume si fructe, mai iei o casa de marcat si e complet.
Poate fi montat de un copil priceput cam de la 3 ani fara ajutor, are o surubelnita f faina, care nu se mai invarte daca surubul e strans complet (se invarte in gol). Trebuie sa ai un pic de spatiu, masoara cam 65 x 65 cm in cea mai "restransa" pozitie, dar la fel de bine poate fi folosit ca masuta de activitati daca nu aveti deja una.
Copiii iubesc jocul de rol, la voi acum va incepe, dar multi baieti sunt reticenti la ideea de bucatarie sau alte jocuri "de fetite". Asta e magazin, culorile sunt unisex si are si partea de surubareala.
Fi-mea l-a primit anul trecut de Craciun, luat din Carrefour, a fost cam 160 de lei, deci in seara magica il iei cu 130. Se joaca des cu el, si cu casa de marcat si cu fructele, scrie si deseneaza la el, l-am montat si demontat deseori (ea demonteaza, eu montez ca a mea e mai garofita si se plictiseste dupa primele 5 suruburi); chiar i-am propus saptamana trecuta sa-l demontam ca sa aiba mai mult loc in camera si n-a vrut. Acum e in faza in care il plimba prin casa...
Si daca as fi avut baiat sigur m-as fi invartit de ceva circuit cu trenuri, poate un set din ala Lillabo de la Ikea? Sau un set Brio daca va tin buzunarele. Sau www.mic-o-mic.com/start.php?irland_en" target="_blank">mic-o-mic
boticelina spune:
Mda, se vede ca am copil mai mare, cam tot ce ti-am zis este pentru copii de la 3 ani in sus.
La 1 an si jumatate-doi jucariile iubite si folosite au fost un magar gonflabil de calarit si sarit cu el si diverse lopatele, galetuse, niste masinute din cauciuc moale foarte colorate, muuulte mingiute si un sortator de forme foarte frumos, din lemn, cu care se mai amuza si acum.
Poate o motocicleta din aia tip balance-bike?
dana vio spune:
citat din mesajul lui boticelina Mda, se vede ca am copil mai mare, cam tot ce ti-am zis este pentru copii de la 3 ani in sus. La 1 an si jumatate-doi jucariile iubite si folosite au fost un magar gonflabil de calarit si sarit cu el si diverse lopatele, galetuse, niste masinute din cauciuc moale foarte colorate, muuulte mingiute si un sortator de forme foarte frumos, din lemn, cu care se mai amuza si acum. Poate o motocicleta din aia tip balance-bike? Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
De-asta avem si noi unul, albastru. Mama, ce-a mai plans cand l-a vazut! il tineam in balcon si se uita pe dupa usa la el ( usa are sticla pana jos). A durat ceva pana l-a acceptat. Acum e tot scris cu pix, carioci si are margele, lanturi, esarfe si fundite peste tot.
Alexandra Maria
14.12.2007
padi spune:
Eu caut o papusa pentru fetita mea de 3 ani. Ce-mi recomandati, din proprie experienta? Eu daca o intreb care-i place, imi raspunde afirmativ la toate :)
Azi cei de la elefant au o reducere de 20% la toate jucariile! Poate gasiti ceva...