Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Laura daaa, iubeste plusurile, are o multime in pat, aproape ca nu mai are loc Imi place si mie catelusa, daca o voi gasi la o mica reducere, o iau
Nush cum citisem eu in urma de Oscar si cautam pe net "catelul" Oscar (normal ca nu am gasit nik), abia cand ai dat tu link-ul l-am vazut pe hamster
Edit: Ralu, chiar ma bucur sa vad ca e iubita "printesa", chiar pare iubibila cu ochii aia mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

stiu de la baiatul meu, ca jucariile favorite de pe la 3 ani... a fost acel set cu animale:leu, tigru, elefant...vreo 10-12 animale. desigur leul, hippo au ramas dupa o vreme fara coada...le-am tot lipit pana le-am pierdut...dar tot ii placeau.la fel si seturile de cai si dinozauri,cavaleri pe cai.

ii mai placeau mult si puzzles. cam de pe la 2-3 ani a inceput cu ele.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ce jocuri de memorie sau ceva de genul asta ati folosit?sau ati luat la copii?
Enciclopediile alea mari,pentru copii de la Teora sau alte edituri se dovedesc utile?

Ce ati testat si a mers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am Sitara, a mea. :D De mult, din 2007, mi-a luat-o D. Daria mi-a scos margelutele de pe carucior, grrr. Acu' vrea a ei. Sitara mea e la mama. M-a ceterat de numa' ca vrea dragonu' roz, sa se joace cu el. Stiu ca atat costa.

Acu' i-a scris scrisoare Mosului, zice asa: vreau un dragon roz cu caleasca si un porc. De jucarie, nu adevarat (purcelusa Lili de la Purceluse in cescute, Noriel).

boti, musai Sitara sau trenul ala, niciun alt Mystic Baby.

Ralu, multumesc, dau mail, gasisem in alt loc, dar nu mai au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Margelele: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50128572/

Sabloanele: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70128571/

Alte sabloane transparente cu forme diferite pt margelutele astea am mai gasit in Selgros (fluturasi etc.) Hartia de transfer poate fi inlocuita de orice hartie pergament.

Eu nu sunt din Bucuresti deci ajung in Ikea o data pe an (de fiecare data cu o lista consistenta de jucarii si chestii pt arts & crafts) dar cum aud ca merge cineva, cum sar cu vreo listuta

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Daria, Boti si cine mai doreste, va cumpar eu bilutele si sabloanele de la IKEA ! Deschid lista cu amatori si lista cu ce altceva mai doriti de pe acolo !
Sa-mi trimite-ti va rog pe PM adresele de livrare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Citat:

Ma interesez diseara daca e disponibil pe vreundeva si se rezolva confectionatul (cu tot dichisul, coperte, carcase, etc.)

Multumesc mult ! Esti nepretuita !

L-am gasit, acum e "in lucru"

wwwoooww esti nemaipomenita ! ... ce nu au reusit doi Mosi anul trecut ai reusit tu intr-o zi .

Sa-ti aduca Mosul tot ce-ti doresti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

La noi lista este scurta, dar costisitore.Vor tablete , telefoane cu HELLO KITY si geanti care se pot colora. Nici nu au petentii copii astia
Eu le-am cumparat chiar zilele astea un set de croit. Mi s-a parut scumpulet am dat in jur de 99 de lei pe set si 35 pe niste rezerve, dar pentru zilele lungi de iarna este bun. Isi pierd timpul cu el.Cand ajungem acasa o sa ma duc pe la mercerie sa le cumpar mai multe materiale ca sa aiba ce sa croiasca. Singurul lucru care nu-mi place la setulo lor este ca partile se lipsesc cu uo banda adeziva. Am inlocuit aceasta banda cu picatura, si lucrurile stau mult mai bine.
In rest o sa le mai cumpar ceva carticele ca le place sa citeasca. Noi anul trecu am colectionat Zoobeli, norocul meu a fost ca am gasit multi dintre ei la reduceri, ca altfel o puneam.
Cand erau mai mici le-a placut foarte mult plastelina. Le-am cumparat de la Play Doh diferite forme si joculete,Moon Dough si Acvariul cu nisip care se poate refolosi. S-au jucat foarte mult cu aceste joculete, pot sa zic ca au fost pe langa LEGO si PUZZEL cele mai indragite joculete pe timp de iarna sau vreme urata.

Mergi la inceput

Dana,de cate telefoane ai nevoie?
Mai bine doua i-paduri decat si telefoane si -paduri, ca alea cu hello kitty sunt micute...sa stii.Fiabilitatea e buna si la Samsung si la Alcatel,dar in timp se satura de ele.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

noi nu am scris scrisoarea mosului inca insa ai mei "au facut un vis":))si isi doresc asa:Paul un tren cu sine,David o masina cu telecomanda si Anastasia ham-ham :)

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Trenulete se gasesc cu sine ,semafoare si alte prostioare...eva a avut unul,ieftin luat de la o librarie...vreo 50ron..insa l-a stricat dupa o luna...a trantit locomotiva care nu a mai tras cu putere vagoanele...ci mai incet.Rezultatul...zace intr-un colt.Ai putea gasi si cu 100 de ron,trebuie cautat prin librarii.

Mergi la inceput