Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

boticelina iti multumesc mult pentru idei.
Creatoarea de moda i-am cumparat-o anul trecut si a fost extrem de incantata de ea, desi mi s-a parut scumputa cand am cumparat-o a meritat tosi banii.
O sa mai studiez, acum este foarte atenta sa-si puna hainele in valoare, sa le dea o nota aparte. Este creativa si vreau sa o stimulez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/262--Figurine-Ipsos/

Astea sunt foarte faine (eu le-am luat de la un mag de rechizite) au magnet pe spate si dupa ce le-a pictat Alex le-am pus pe frigider.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Madalina, da' ai vazut televizor d'asta cu DVD player incorporat? http://www.shopping.com/Disney-Princess-DVD-Player/info

Mie mi se par haioase; n-as cumpara dar tre' sa recunosc ca s-au gandit la toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/262--Figurine-Ipsos/

Astea sunt foarte faine (eu le-am luat de la un mag de rechizite) au magnet pe spate si dupa ce le-a pictat Alex le-am pus pe frigider.

Alexandra Maria
14.12.2007

si mai interesant e daca aveti sabloanele si pasta din care sa-si faca singuri formele pentru decor. asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mi l-ar da fiica-mea de cap.Ea vrea unul adevarat si cum are spatiu....asta e...ii iau sa-l aiba pe mai mult timp.Vrea si ipad dar are acum un telefon cu touchscreen pe care-l face de comanda...asa ca o sa-i iau de ziua ei...la anu`...restu` astept idei ca Eva e tare blazata....un carucior de papusa ii iau....da` sclipici de ala de unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ok, sunt omul negru al topicului, dar mai am o intrebare :

De ce-i trebuie unui copil de 3ani, un tv la el in camera?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Vicky si Printzesone

dar un touchscreen???????

Madalina,stiu ca n-o sa-tzi convina,dar faci niste greseli imense,si-tzi va fi extrem d egreu cindva sa mai repari ceva!

Dana

Mergi la inceput

Ca vrea sa se uite la emisiunile ei favorite ,la dvd-urile favorite in liniste,ca eu ocup calculatorul iar la televizorul nostru din dormitor ma uit pe ale mele.....ori imi ocupa si calculatorul cu muzica ei si televizorul cu desene,ori sta calare pe taica-su` in living si tot la ale ei....ori mi-a zis"eu stau in camela mea si vleau televizor male,sa stau pe patul meu cu papusile si sa ma uit la desene.Da` vleau si telecomanda mea,da?"

Ca tot la noi in dormitor o sa stea...dar asapoate ne uitam la televizor in timp ce afcem activitati in camera ei....cert e ca vrea rau de tot,ieri mi-a zis ca-l ia pe al nostru.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

Vicky si Printzesone

dar un touchscreen???????

Madalina,stiu ca n-o sa-tzi convina,dar faci niste greseli imense,si-tzi va fi extrem d egreu cindva sa mai repari ceva!

Dana

Dana,isi dorea de mult sa faca poze si sa le mareasca folosind degetelele cum vede la noi,la vara-mea...la altii....si am zis ca nu e nic rau sa iau unul ieftin,cu o cartela si sa faca ce-si doreste cu el.Am mai vazut pe aici ca nsite fete aveau ipad la copii pentru jocuri si invatat.....nu cred ca e ceva rau...oricum are o grija deosebita de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:

Pentru ca poate copilul sa dea din picior si mama sa-l ia?

No offence Madalina, noi stim ca tu ai cu ce si ca pt tine copilul e soarele, dar te-ai gandit la toate aspectele cand ai decis sa-i iei TV-ul ala? Faptul ca Eva isi doreste o telecomanda justifica un televizor? Ca sa ce? Sa se decupleze de la joaca copilareasca si sa se uite la desene? Sa aiba la 4 ani la ce sa-i cuplezi Xbox-ul? Telefon de ultima de generatie are deja, e fericita, stie ce are, are sens?

N-ar fi mai bine sa impartiti toata familia un singur TV in living, si sa petreceti mai mult timp impreuna, ca familie? Zic si eu...

pe mine ma roade tare sa renunt la cablu, da inca sunt dependenta de documentarele cu forensics sau rechini de la Discovery

Mergi la inceput