Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *452*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Pai sunt! Dar oare nu-s prietena cu Ina? Ma uit imediat!

Denisa

Eu o sa povestesc, ale mele nu-s, din fericire, dureroase.

Prima: ma plimbam cu prima iubire de mana pe podul suspendat din Craiova. Adica pe asta http://fr.m.wikipedia.org/wiki/Fichier:Craiova_-_Parcul_Nicolae_Romanescu_-_Podul_suspendat.JPG
Iubirea nu era din Craiova, venise special pt mine. Si nu stiu ce tot indrugam eu
si la un moment dat ma ia in brate si ma ridica peste balustrada podului. Am paralizat cu totul: nu puteam sa scot un sunet, nu reuseam sa misc un deget, cred ca nici ochii nu puteam sa-i misc. Sau poate mi-era frica ca daca fac o miscare, cat de mica, s-a dus cu mine. Era ciudat, cumva ma resemnasem, nu aveam de ales, ori ma agitam si ma scapa, ori imi dadea drumul, finalul tot ala era. Cred ca m-a sarutat, cine mai stie?! Cert e ca n-am simtit nimic, nici o emotie, eu eram amortita cu totul si asteptam sa pic.
De scapat, dupa cum vedeti, am scapat, vreau sa mai adaug si ca ala a fost primul sarut. Pam! pam!

Keutu cheliutu

Ce bou psihopat!! Sper ca i-ai tras un milion de palme ulterior!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Noi am avut ieri prima zi de cosmar. Ma rog sa fie si ultima. Rares a inchis-o pe mama afara, si nu a putut sa mai deschisa usa. Laptele era pe foc. Mama a facut atac de panica, spre "baldos". In fine, clipe de cosmar. S-a rezolvat cumva dar Rares a fost ieri speriat toata ziua, mamei ii este rau si astazi, eu ieri am avut picioarele moi toata ziua. Clipe de cosmar.

Poze Raru
Poze noi

IULIA va invinge CANCERUL

Rares Rarisel cel mai frumusel

Unde afara?!!! Pe balcon?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Apropo, in seara asta am fost la teatru. Avanpremiera, la SANDROS. Doamne, eu nu inteleg de ce trebuie in scenariu, exprimarea frustrarii si nemultumirile sa se faca prin injuraturi directe...Chiar asta m-a dezgustat. Si nu e prima piesa care ma surprinde neplacut. Dar cica asta e arta...si nu trebuie comentata.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu stiu ce e SANDROS ala dar eu am vazut vreo 4-5 spectacole unde injuraturile sau expresiile "picante" picau la fix in context si fara ele chiar nu ar fi avut atata farmec scena (spectacole de Afrim, dar si ultimul in care a jucat huzband, da' el n-avea injuraturi:))). In schimb am auzit si de un spectacol super-prost la BM cu obscenitati si vulgaritati ca nuca-n perete de la un cap la celalalt si la ala nici nu m-am dus, relatarile lui huzband si ale fostului meu dirig (care a fost multi ani director artistic la teatru) mi-au fost de ajuns. Deci totul depinde de maiestria, inteligenta, talentul regizorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Vrea cineva ceai de portocale?

Simona, sanatate!

Kea, sper ca l-ai asaltat cu pupici pe Keutul cel sportiv!

Chiar un moment in care sa fiu sigura ca mor n-am avut, dar gandul mi-a dat serios tarcoale atunci cand l-am nascut pe Andrei...insa e un moment pe care nu vreau sa mi-l reamintesc.

Novus, nu putem veni la Deva, ca eu azi am ore, acum de la 11 si apoi dupa-masa - niste copii pe care a trebuit sa-i aman in timpul saptamanii, iar duminica nu ne mai incumetam la calatorii, fiindca nu mai apucam sa ne odihnim deloc si nu mai facem fata saptamanii care ne asteapta. Andrei are obiceiul de a dormi in masina si, cand ajungem acasa de undeva, el este fresh si noi suntem rupti, asa ca ne-am promis sa evitam genul asta de aventuri duminica. Mi-ar fi placut tare mult sa va revad, dar, pana la Moeciu nu cred ca sunt sanse de reusita in sensul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ioi, Floric, ce aventura datatoare de stres! Bine ca s-a sfarsit cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Anaan, si noi am devenit indisponibile pt ca iar ii curg mucii Adei si stranuta non stop, cred ca iar o luam de la capat cu raceala
Lasa ca recuperam la iarna vizitele neefectuate

Kea, aoleu ce intamplare , cred ca mi se oprea inima-n loc

Floric, dar cum a reusit Rares performanta ??

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Tufetelor si ai vostri copii sunt maniaci cu ordinea stiuta doar de ei a jucariilor ?? adica la noi jucariile trebuie sa stea ordonate (conform standardelor proprii ale Adei) si nu e permisa nicio exceptie de la regula

Ada de ex se joaca cu cuburile lego, apoi musai trebuie stranse acelea ca sa incepem sa ne jucam cu plastilina, cu care putem modela doar pe masuta pe capacul albastru si lista ar putea continua

Nu zic ca e rau ca e asa ordonata, sigur si Omi a avut o contributie aici , doar ca daca vine cineva in vizita si nu se supune regulilor ... e trimis acasa ceea ce nu-mi place deloc
Ea abia asteapta sa se intalneasca cu prietenii ei dar sa joace toata lumea dupa regulile ei

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, noi copii n-am mai chemat de mult timp, a mai fost vara-sa pe la noi, ea are aproape 11 ani, deci nu mai e interesata de jucarii, dar la mijlocul jocului, keutu strangea piesele ca el s-a plicti, indiferent de ce vor ceilalti.
Afara, daca se duce cu mingea lui si se joaca cu altii copii fotbal, aia ar face bine doar sa fuga pe langa el, dar numai el sa dea in minge. Daca totusi lovesc si aia mingea, nu cumva sa se indeparteze, sa stea aproape si sa i-o paseze imediat inapoi. Deci tot pe acolo! Daca sunt lucrurile lui, el dicteaza!

Ah Ilinca, dar cum sa-i dau dau pumnii, ca-l iubeam! Nu, era chiar un copil tare bun! Daca am fi ramas impreuna pana in ziua de azi, sunt convinsa ca nu mi-ar fi parut rau! ne-am despartit dintr-o neintelegere, dintr-o prostie!

Floricu, eu am dedus ca pe scara blocului a ramas mama ta. deci cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

DA,asa, e Kea. A inchis usa cu cheia (care intamplator se afla in usa) afara pe scara blocului. Mama a iesit sa arunce sticla de lapte la tomberon (avem tomberonul la etaj). Si atat a fost. In fine, a fost groaznic. Nu stiu cum ama ajuns acasa de la serviciu. Simteam ca taxiul merge ca melcul.

Novus, el avea aceasta pasiune sa inchisa si sa deschida usa cand plecam dimineata. Intr-adevar supravegheat. Dar acum...uite unde a dus implicarea copilului in treburi gospodaresti.

Bine ca a trecut.
Dar parca e pus pe rele. Azi a luat un bat (un rest de la o sina) si s-a dus la o floare (cactus idn acela inalt) sa ii taie tepii. Nu vreti sa stiti ce a iesit in urma lui. Noroc ca am ajuns in timp util in sufragerie.

Ca urmare, i-am facut curatenie in jucarii si i-am lasat DOAR jucarii intregi. Si are interdictie de a se mai juca cu ceea ce nu constituie jucarie.

Apropo, Novus, Da. Si Rares are ordine proprie. Spre exemplu, azi am sters praful pe mobila dupa care am asezat masinutele care erau parcate regulamentar pe muchea mobilei.

Ilinca, piesa vazuta de mine era prea plina de vorbe porcesti si injuraturi. Adica, mie mi se parea ca picau ca niste bolovani in contextul piesei. De Radu Afrim, nu am vazut nimic, tot de teama asta. De altfel, cred ca mai toate piesele au cateva vorbe de duh, pt diversitate. Ce am vazut pana acum, mi-a placut, chiar m-a distrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, cu ce sa ii desfund nasul lui Rares?

Are nasul infundat dar nu neaparat cu muci in el.
Am forat azi la el o gramada. Mi-e si teama sa mai bag pompa in nasul lui caci tot am impresia ca din ce forez mai mult mai tare sporesc mucii.

Si aseara si acum i-am pus ceapa taiata la capul lui. Mucii au scazut si a dormit linistit, dar de dimineata au inceput iar. Sa vad cum s-o trezi.

Of, bine ca e vacanta. Poate intr-o saptamana se termina nebunia.

Mergi la inceput