Rufus - dar totusi ai fost acolo.
ar fi curios (poate ne lamureste Marius) ce se intampla in caz ca Ilinca nu ar avea pe altcineva care s-o ia in spatiu si nici nu poate sa isi scoata buletin pe adresa parintilor. ramane fara adresa in buletin?
Da, buna intrebare.
Sti cum este? Cand am facut buletinul Ioanei, se apropia termenul si am fost la biroul alora sa-i intreb daca nu pot achita timbrul fiscal undeva, pentru ca nu gaseam nicaieri. Si i-am zis doamnei de acolo ca ma grabesc, ca trece termenul si nu vreau sa platesc amenda. Si mi-a zis sa stau linistit, ca nu ma amendeaza, se vede ca am o problema reala, ba chiar mi-a zis ca daca ar fi toti ca mine...ca lumea e indolenta, sunt multi cu buletine expirate sau lipsa de tot si nu se invrednicesc sa si le faca, ca ea ii ajuta pe toti, numai sa vina sa-si faca buletinul.
De aici mi-a incoltit banuiala ca, cel putin tanti aia de care zic, nu ar respinge actele Ilincai, mai ales ca e clar ca e vorba de prelungire. Sigur, e o ipoteza.
Rufus, Tora si iadele
ipotetic vorbind, ce poate face o persoana, aflata in situatia Ilincai, dar care nu are si nu va avea in veci cele 25 de milioane lei vechi, pentru plata succesiunii ? omul ala ramane pe vecie fara buletin, fara adresa ? nu se poate angaja, nu poate lua un credit, nu poate incheia un contract nou cu furnizorii de utilitati, samd. notarii astia chiar nu au limite, nu pot lucra "pro-bono" pentru anumite cazuri ?
Corina- nu cred ca merge asa. nici daca aduci hartie ca esti fara servici nu cred ca iti face cineva actele astea pe gratis, sau la o suma simbolica.