sampoane bio
Raspunsuri - Pagina 2
luisa1983 spune:
Sampon http://www.sentia.ro/products/L'Angelica-Officinalis-Sampon-Fito-Purifiant-cu-Iedera-si-Mesteacan-250ml.html#
Eu am luat de la Sentia lotiune pentru piele cu tendinta acneica ptr. fiul meu , este foarte buna.
Darria spune:
In mag. naturiste gasesti samponul de la Vivanatura(detalii pe site). L-am folosit si e bun.
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Darria In mag. naturiste gasesti samponul de la Vivanatura(detalii pe site). L-am folosit si e bun. |
Ramonika despre acesta gama ti am scris si eu in postarea mea. Ai vazut-o??
Delalex spune:
Exista sapunuri pt. par (sampon solid)facute cu diverse uleiuri si extracte din plante, shikakai, neem, ghassoul, henna, reetha.
Eu numai cu astfel de sapun ma spal de vreo 3 ani si nu as mai renunta in favoarea samponului obisnuit! Nu am matreata, parul e stralucitor si sanatos.
As da un link dar e reclama :)
adi2003 spune:
S-au mai pus linkuri in acest topic, asa ca te rog sa pui si tu, sa vedem despre ce e vorba.
salcia spune:
Nu stiu daca sampoanele de la Lush si mai ales de la Yves Rocher sunt bio, ca sa fie bio trebuie ca majoritatea ingredientelor (peste 90%) sa provina din culturi biologice. Oricum, la cele care se auto-proclama "bio", uitati-va sa fie certificate de un organism serios (cum ar fi Ecocert sau BDIH), altfel as avea mari dubii ca intr-adevar sunt ceea ce pretind.
Cat despre sampoanele Alverde, am si eu unul acum, pentru scalp iritat, si face parul super stralucitor si se si ingrasa greu, daaaaar scalpul meu e mult mai iritat decat inainte (culmea!), desi ingredientele sunt ok. Deci nu-l recomand.