sampoane bio

sampoane bio | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

m-ar interesa de unde pot cumpara sampon bio. sunt din Iasi, insa pot sa si comand pe net, cu conditia sa stiu ingredientele.
as vrea sa-mi spuneti din proprie experienta daca ati folosit, cat de bun este etc.
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna eu am fost "fortata" sa incep sa folosesc sampoane mai "naturale" din cauza ca imi cadea parul foarte tare!
eu folosescde ceva timp produse din gama viva natura: sampon "#536;amponul pentru p#259;r normal sau gras cu l#259;mâie #537;i argan ", crema de par "Crema împotriva c#259;derii p#259;rului cu extracte naturale #537;i petrol" si balsam "Balsamul de p#259;r cu Aloe #537;i T#259;t#259;neas#259;". nu sunt ele cele mai bio/naturale produse dar oricum spun eu ca sunt mai bune decat cele din comert gen pantene, etc.
daca dai un search pe google vei gasi foarte multe. eu am vrut sa folosesc gama de produse de la "retetele bunicii agapia" dar nu am gasit decat pe internet si nu am avut rabdare sa astept dupa ele. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu stiu daca e bio, dar sampoanele de la TIGI nu sunt testate pe animale, trebuie sa te interesezi si de ingrediente.

Cele de la Alverde sunt bio parca....ma rog, daca spun prostii sa mi se ierte, e tarziu si nu mai stiu care e diferenta dintre bio si vegan si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

recent am aflat acest link:

http://www.life-care.com/frumusete/cosmetice/ingrijire-par/

Stiu persoane care folosesc de ceva vreme aceste produse si sunt multumite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

helbi - m-am uitat, insa nu inteleg de ce zic ca e sampon bio, ca la ingrediente vad o groaza de prostii. plus ca trebuie comandate min. 10 bucati?
nu zic ca nu e bun, insa as vrea sa incerc un sampon cu ingrediente doar naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

In magazinele de cosmetice DM
http://www.dm-drogeriemarkt.ro/

exista gama de cosmetice bio Alverde, care are de toate sampoane, balsam, dusbad, spuma de par, fixativ, demachiante, creme, etc.

Nu stiu daca este in Iasi, insa poate au in plan sa deschida ca sunt in expansiune. Noi suntem clienti fideli pentru toata familia. Sunt rezonabile la pret, doar cu ceva mai scumpe decat cosmeticele "nebio".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Vezi daca nu gasesti Ghassoul, 100% natural

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

suna bine, desi e Rhassoul.
sa vedem daca gasesc in magazinele din Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

suna bine, desi e Rhassoul.
sa vedem daca gasesc in magazinele din Iasi.

Aici si in engleza se scrie cu g se pronunta cu r. Eu nu am folosit dar am o cunostinta care ii face mare reclama si numai cu el se spala.

Mergi la inceput

sunt dispusa sa incerc, pentru ca alte sampoane 100% naturale nu prea am gasit.
numai ca mai bine ar fi sa gasesc in magazine, ca 32 lei samponul plus vreo 12 transportul, ajunge mult mai scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

In magazinele de cosmetice DM
http://www.dm-drogeriemarkt.ro/

exista gama de cosmetice bio Alverde, care are de toate sampoane, balsam, dusbad, spuma de par, fixativ, demachiante, creme, etc.

Nu stiu daca este in Iasi, insa poate au in plan sa deschida ca sunt in expansiune. Noi suntem clienti fideli pentru toata familia. Sunt rezonabile la pret, doar cu ceva mai scumpe decat cosmeticele "nebio".

Produsele Alverde de la dm sunt vegan.Nu sunt bio,nu scrie nicaieri pe nici un flacon sigiliul bio ci doar naturkosmetic,unele ingrediente din compozitie provin din agricultura biologica.Produse bio la DM sunt din gama Lavera si Sante-sampoane,de ex. Am folosit un sampon bio de la Sante si nu am fost multumita,fetitei mele ii facea matreata si parul nu arata curat dupa spalare asa ca le-am taiat de pe lista...

Mergi la inceput