Ce gatim azi (91)
Raspunsuri - Pagina 37
mina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui giulia81
off topic: daca poftesti acru se zice ca vei avea baiat on topic: gulyas "Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice." Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer) |
Foarte off topic : eu la Vizigot nu puteam pune gura pe acru si a fost cat se poate de baiat. Acum as bea zama de varza cu cana ..... asteptam cu emotie :))
On topic: ieri piept de curcan pe teflon cu legume la aburi
Azi planui o ciorba radauteana si pt cina paste carbonara...da mai vedem.
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui osna ieri si azi: -zeama de pui cu legume,ca in banat -painici cu tarate -snacks-uri cu gust de pizza va invit in bucataria mea |
Mi-ai facut super-pofta cu snacksurile tale, arata foarte bine!
Azi fac doar o supa de pui si poate un pilaf ceva pentru diseara.
osna spune:
J chiar au fost bune.mi-a parut rau ca am facut numai o tava.baietii le-au rontait pe toate.
-supa de cartofi cu carnat afumat
-o paine alba e pusa la dospit
giulia81 spune:
supa de salata verde
fasole frecata cu carnati prajiti si varza murata
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
mina spune:
Ciorba radauteana
Ghiveci cu coaste afumate la cuptor
Clatite (cu dulceata de capsuni s-au cerut, dar mai vedem)
J G spune:
Ieri am facut www.prin-casa.ro/?p=2809" target="_blank">pasta all'amatriciana cu chiftelute umplute
Azi ostropel din piept de pui cu piure si salata cu ton... diseara poate fac clatite.
danyce spune:
Ieri lasagne bolognese cu sos de rosii, carne tocata si sos bechamel.
Azi nu prestez ca ma duc la plimbare cu o prietena si diseara iau cina la nemti.
Maine cred ma apuc de o supica de fasole verde (pastai), cu cartofiori prin ea si eventual si carnati afumati (adaptare la ciorba Osnei).
Poate o sa fac si o friptura de pui pe sticla cu mujdei de usturoi.
Off-topic: Copilasii astia romani get-beget or fi ca eu aproape numai la mancaruri romanesti tanjesc de cand cu sarcina asta dubla.
Mancarea olandeza n-o pot suporta acum.
Daniela Veuger 9+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
iarina_r spune:
Eu azi o sa pregatesc risotto cu sofran ca tot ma tin sa fac de ceva vreme si piure de spanac cu vita si sos de soia.
mamica de ingeras Eva 38 s
MTHFR - C677T heterozigot; Factorul XIII - V34L heterozigot; tiroidita Hashimoto
We don't see things as they are, we see them as we are.