Ce gatim azi (91)
Raspunsuri - Pagina 32
carmencat spune:
pentru tot poporul:
-supa de pui cu galuste
-pilaf cu legume
-friptura de pui la tava cu sos rosu
-clatite
danyce spune:
Eu azi nu fac nimic pt ca plec la o zi de nastere.
Maine am in plan:
supa crema de rosii cu crutoane
tarta cu spanac si cascaval
Tiramisu
salata de vinete
Daniela Veuger 7+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
giulia81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui osna
poti sa dai detalii te rog,as incerca sa fac pentru junior. va invit in bucataria mea |
sigur ca da
Ingrediente:
cremvursti mai grosi
cascaval
mustar
feliute subtiri de sunca afumata
Se taie pe lungime cremvurstii, dar nu de tot, in partea de jos cele 2 parti sa ramana lipite.
Se unge interiorul cremvurstilor cu mustar si ii umplem cu cateva bastoane de cascaval. se inveleste fiecare cu cate o feliuta de sunca.
Ii asezam intr-o tava, tapetata in prealabil cu hartie de copt si-i dam la cuptor pentru 10 min, la 200º C, cuptorul preaincalzit. Cand s-au rumenit, iar cascavalui este topit ii scoatem si-i servim alaturi de salata, cartofi prajiti sau piure.
pofta buna!
ps: in loc de cas am folosit branza topita felii (gen hochland)
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
padi spune:
Mie mi-a mai ramas putina supica de rosii (pe care a mancat-o sotul meu), iar pentru mine si fetita mea am facut o supa de visine.
Felul doi: friptura la cuptor + salata verde.
giulia81 spune:
azi doar negresa cu visine
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
osna spune:
giulia multumesc de reteta.maine ii execut impreuna cu juniorul ca e liber de la scoala.
acum am pus la framantat aluatul pentru o pizza si mai avem ciorba de ieri
ela_04 spune:
Peste la cuptor,
Friptura de porc (pulpa) la cuptor
Dintr-un pui:
ciorba, pilaf cu legume si piept de pui fasi, tocanita cu ceapa multa si ardei kapia + pulpele de la pui.
dulce poate maine un pandispan cu fructe de padure ca am la congelator dar nu prea le-am folosit
padi spune:
Pentru azi:
- supa de pui cu taietei
- sarmale cu pasat (le-am primit de la buni)
- macrou la cuptor cu lamai murate