Ce gatim azi (91)
Raspunsuri - Pagina 3
ela_04 spune:
Azi si ieri pulpe la cuptor cu piure si ieri cartofi prajiti. Si salata.
Azi am facut o fasole pastai pt baiat... ciorba de vita cu bors pt toti
boabe de porumb cu peste seara la baiat (ca salata nu pot sa-i spun ca nu avea nimic decat un praf de sare).
Maine ficatei la ceaun cu mamaliga si usturoi.
Duminica peste.
& +36
carmickey spune:
ciorba de vacuta
pilaf cu legume
mazare cu pui
maine
musaca de cartofi
supa de pui cu fidea
Poze
oanka80 spune:
-bors de vitel
-saramura de crap cu legume si mamaliga
-placinta cu mere in foietaj
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
eumada spune:
Ieri:
ciorba de afumatura...
mazare cu carne afumata
ostropel de pui
prajitura cu ciocolata
Azi...pui la ceaun cu usturoi si mamaliga
paine de casa.
giulia81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui padi
giulia, cum sunt chiftelele de fasole verde? nu am mai auzit pana acum... Adriana Incerc sa-mi simplific viata! |
o sa scriu reteta in curand - nu o am acum cu mine - eventual iti spun ingredientele dar fara gramaje
fasole verde fiarta rupta in bucatele mai mici
sunca taiata cubulete
ceapa verde taiata rondele
sare, piper
oua batute ca pt omleta
2-3 linguri de faina
le amesteci toate, rezulta un amestec mai moale dar care poate fi modelat - faci chiftele mai mari pe care le tavalesti in pesmet si le prajesti in ulei.
daca tin minte bine rea 200 gr fasole, 200 gr sunca, 2 fire ceapa verde, 3 oua si 2-3 lg faina.
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
giulia81 spune:
supa de zdrente (oua)
spaghete carbonara
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
ali762000 spune:
Ieri: supa de guli
friptura de pui cu cartofi copti
tocanita de mielut
muraturi pe iarna:gogosari
si seara gomboti cu prune
azi: numai o salata de vinete
Tonia Antonia spune:
Ardei umpluti cu carne
Supa crema cu dovleac si cartofi
Creveti cu usturoi
Clatite
padi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui giulia81
o sa scriu reteta in curand - nu o am acum cu mine - eventual iti spun ingredientele dar fara gramaje fasole verde fiarta rupta in bucatele mai mici sunca taiata cubulete ceapa verde taiata rondele sare, piper oua batute ca pt omleta 2-3 linguri de faina le amesteci toate, rezulta un amestec mai moale dar care poate fi modelat - faci chiftele mai mari pe care le tavalesti in pesmet si le prajesti in ulei. daca tin minte bine rea 200 gr fasole, 200 gr sunca, 2 fire ceapa verde, 3 oua si 2-3 lg faina. "Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice." |
Multumesc, am sa incerc