Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *450*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel, m-ai distrat la max cu cotoroantele la coada

A propos de faza asta, eu tot am in cap sa fac o farsa intr-un magazin care se vrea outlet dar de fapt aduce marfa de pe dincolo din magazine, probabil si second, in fine, toata spuma Devei se plimba pe acolo, toate cuconeturile locale pline de bani desigur si m-as duce acolo, as lua sa probez ceva( cu buzunare) si apoi as scoate o hartie de 100 eur si as exclama: uite ce am gasit in buzunar , sa lesine alea de acolo ca nu i-au gasit ele

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

hahahaa, ce tare!!! sa faci si poze cind pui kestia in practica :)) abia astept sa vad mutrele plmouate si pe tine agitindu-te ca un drak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Zoe (Chato), fii barbata ! :)))) Ca si eu ma straduiesc....

spor la munci atunci :) io nu mai fac nimic, ca vine de la sine la virsta asta (stii cum e cu defectele, la batrinete se intensifica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Bianca, nici nu stii cat ma bucur ca s-au aliniat planetele (si ce mai trebuia sa se alinieze) si intalnirea voastra a fost cum iti doreai!

Ina, cand esti categorisita dupa aparente nu inseamna si ca esti redusa la acele trasaturi vizibile si incontestabile, mai ales cand analistii sunt niste doamne destepte ca noi. Asa ca, in locul tau, eu m-as bucura ca mi se admira stilul si ca mi-e indragit sufletul! Pisigri te-a caracterizat foarte bine, asa ca eu nu pot decat sa subscriu cu entuziasm!

Mie imi curge nasul si copilul are un pui de febra.

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

CUSCRA, socru' nu stie valoarea reala nici macar la lucrrile cumparate exclusv din banii nostri pentru ca S-AR IMOTRIVI; pe Ian, cica, il iubeste, stie ca platim gradinita 300 ron/luna si tot ne cicaleste de cite ori are ocazia sa-l mutam la stat ca "e gratuita si statul stie mai bine ce mincare sa le dea si ce scoala sa faca cu ei"
Nu cumpara veci nimic pentru Ian; ii cumpa dna R. diverse de la "38+" dar cind e singura, nu cu el.
Imi pot imaginea logica soacra-tii: un sfetar e un sfetar iar niste stimflii is doar niste strimflii, Doamne bata-i!

Unde mergi de Heloin de tre' sa te gati?

Daaaaaaaaaaa.... soacra-mii i s-a spus cat costa gradinita nepoata-sii, dar nu-i mai amintim, ca i se cam taie rasuflarea cand vine vorba... dar nu zice nika... De haine nu-i spunem niciodata cat costa si nu ca ne-am imbraca noi de la ceva super-fitze... dar ei tot scump i s-ar parea... cand poti sa pui banii "la banca", nuuuu????

Nu ca ne-ar da ea ceva, atunci kiar cred ca ne-ar face monetarul!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 22+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Va rog din suflet, care aveti cunostinte in domeniu sau puteti afla informatii, sa va dati cu parerea aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175207

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ilinca, scriu aici ca mi-e mai usor. Eu cand mi-am schimbat buletinul, acum cativa ani, scria clar ca trebuie sa merg cu unul din proprietari sa ma ia in spatiu. Cum tu nu ai cu cine merge, ma tem ca treb sa faci succesiunea, sau sa te treci pe adresa soacrei pana faci succesiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Chiar vineri am dat o raita prin SH-uri sa ma uit de pantaloni de gravi, si am constatat ca multe femei de "bani gata" se aventurau printre umerase,(vb de cele din orasul meu) - am ramas uimita tare.

revin

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 18
IULIA va invinge CANCERUL !!

Bebe, te-ai gandit sa iti modifici un pantalon? Adica, iti iei unul de la SH (ca sa nu plangi prea tare dupa el) si ii pui burta.

Mergi la inceput

Bebe, novus are o pereche de pantaloni de gravida la vanzare, la bazarul pt iulia. Daca iti vin si-ti plac, nu-i musai sa dai suma aia, dai cat crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

A propos de faza asta, eu tot am in cap sa fac o farsa intr-un magazin care se vrea outlet dar de fapt aduce marfa de pe dincolo din magazine, probabil si second, in fine, toata spuma Devei se plimba pe acolo, toate cuconeturile locale pline de bani desigur si m-as duce acolo, as lua sa probez ceva( cu buzunare) si apoi as scoate o hartie de 100 eur si as exclama: uite ce am gasit in buzunar , sa lesine alea de acolo ca nu i-au gasit ele

Mah, ce idei ai si tu!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 22+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Bebe, novus are o pereche de pantaloni de gravida la vanzare, la bazarul pt iulia. Daca iti vin si-ti plac, nu-i musai sa dai suma aia, dai cat crezi.

Mergi la inceput