Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *450*
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
Neata !!!
Eu iau cafea Chatonel , mersi !
PS- de unde ai tras concluzia barbateasca ?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
novus spune:
Am uitat sa va spun ca m-am trezit direct obosita de cat am alergat in vis, nu mai stiu contextul exact dar se facea ca ma hotarasem sa plec la Bucuresti, cu Ada desigur , aveam noi ceva treaba plus un concert asa ca m-am gandit cumva sa plec joia, trenul era la 21.45 si era 21.15 si eu nu avemam bagajele facute (clar doar in vis mi se poate intampla asta , la ora aceea trebuia sa fiu in gara deja ) asa ca tot puneam in valiza in mare graba, problema era ca nu stiam ce tinute sa-i pregatesc Adei , o sunam pe Olga sa o anunt ca ajung mai repede si ea nu-mi raspundea, si tot asa pe fuga, m-am trezit ..buimaca desigur
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !!! Eu iau cafea Chatonel , mersi ! PS- de unde ai tras concluzia barbateasca ? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) _ IULIA va invinge CANCERUL !! http://iulia-elena.blogspot.ro/ |
de la raspunsurile fetelor, in ceea ce ma priveste (directa) si in descrierea pe care o facura barbatilor :))
chatonel spune:
hai ca incep si io s-alerg, nu mi s-au uscat rufele deloc, asa ca tre sa le duc la "uscatoe".
inapreda spune:
Hola,
Spun "prezent" la cafea dar nu ramin mult, doar cit scriu un mail lung
Sa avem o saptamina minunata.
pisigri spune:
Zoe (Chato), fii barbata ! :)))) Ca si eu ma straduiesc....
Novus, si eu am alergat azi-noapte. Dupa o pasiune recenta (de prin primavara) - artistul, si toata trupa lui :)))). Pe toti i-am visat, si daca nu am fugit de si dupa ei....
Si a mai sunat si ceasul cand se apropia punctul culminant, si mai era si chioara de somn. Grea viata asta, dom'le !
Bianca, nu am spus aseara ce tare ma bucur ca am avut dreptate si ca totul a fost minunat !
Mont Saint Michel si Muntele San Michele (citit pe italieneste)-s acelasi lucru? Intreb ca din poza ta nu seamana cu ce e descris in cartea lui Axel Munthe, Muntele de la San MIchele...
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+
Pisik06 spune:
Neatza!
Imi pare rau de somnuri zbuciumate. Eu am avut un somn profund, nu neaparat f linistit, noroc ca s-a trezit copilul la opt fara un sfert, ca nici eu nici ta'su nu pusesem alarme. Evident ca am inceput goneta prin casa, ca la si jumate venea transportul. Dar ne-am descurcat, cu tot cu oprire in piata sa luam legume pt borcanul cu muraturi pe care il manufactureaza azi la gradi
BIANCA, nu am apucat sa iti spun. Ma bucur de week-end asa frumos si ma bucur ca te-ai linistit. Stiam eu ca va fi bine
Eu sunt cam in clinciuri cu Pisicu, ne-am luat de ieri, eu nervoasa ca aia de la Orange nu ma mai lasa sa imi iau telefon la fidelizare si nu mi-au oferit nicio solutie alternativa, frustrata ca nu mi-am mai luat nimic de secole si a cumparat una in fata mea de la HM de vreo 5 milioane si mai avea vreo 3 sacose la fel de pline, de la Zara si altele, el obosit de la botez (unde a pozat), nervos pe nervii si frustrarile mele. A fost uratel si inca nu ne-am impacat. Parca nu mai am energie sa ma duc tot eu cu lugu lugu, mi-as dori sa fie si el mai empatic in perioada asta, sa ma simta, ca stie ca nu imi e usor....si parca din ce ma astept sa fie asa, din aia nu e...in fine.
Hai ca va las, incerc sa lucrez si eu cate ceva si apoi sa o iau la picior.
Pupici si o zi frumoasa
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Zoe (Chato), fii barbata ! :)))) Ca si eu ma straduiesc.... Novus, si eu am alergat azi-noapte. Dupa o pasiune recenta (de prin primavara) - artistul, si toata trupa lui :)))). Pe toti i-am visat, si daca nu am fugit de si dupa ei.... Si a mai sunat si ceasul cand se apropia punctul culminant, si mai era si chioara de somn. Grea viata asta, dom'le ! Bianca, nu am spus aseara ce tare ma bucur ca am avut dreptate si ca totul a fost minunat ! Mont Saint Michel si Muntele San Michele (citit pe italieneste)-s acelasi lucru? Intreb ca din poza ta nu seamana cu ce e descris in cartea lui Axel Munthe, Muntele de la San MIchele... IULIA va invinge CANCERUL http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+ |
Nu cred ca e acelasi lucru. Cred ca ala din carte e in Italia.
Bianca2503 spune:
off!!!! mai, PISIKO! Si eu ma enervez in magazine. D-asta ma duc la MiniPrix. Acolo cu 100 ron imi pun ceva in traista.
V-am zis ca mmi-am luat 3 perechi de pantofi cu 3 ron, 6 ron, respectiv 9 ron? (verde crud, maro, negru).
Te inteleg si cu supararile. Aduna-te, lasa de la tine si o sa fi ebine. Eu vorbesc acum ca sunt linistita. dar in 2 saptamani iar ma apuca strechea...