2012 - ce credeti ca va fi?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hai mah, si subiectu cu apocalipsa l-ati dat in politica???? nu mai are omu ce citi, nttzzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ia uitati de ce nenea Felix e linistit: http://jurnalul.ro/vechiul-site/editorial/caleidoscop/paranormal/profetiile-lui-sundar-singh-545665.html
Eu sunt convinsa ca Ceausescu stia de aceste predictii si le-a luat in serios! Nu a facut el mamutul de constructie cel mai mare dupa Pentagon? Nu avea de gand sa faca acel canal Bucuresti-Dunare?

Asa ca suntem linistiti pe partea cu Apocalipsa dar cu camarile burdusite pt. orice eventualitate pe motiv de recolta de toamna incredibila!
Roxana nu ne mai uimesti cu retete din bucataria ta? D'astea de supravietuire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Si totusi, pt ca am intrat intr-o perioada a vietii plina de intelepciune, stau si ma intreb, de ce ar fi asa de imposibil ca un meteorit sa loveasca pamantul. Sau sa fie schimbari majore a climei de ex, incompatibile cu viata in unele regiuni. S-a mai intamplat, nu? Dinozaurii au disparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Cum o cheama pe oala?

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Purcelusa.

deci, intru in politica, au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Juma de oala de sarmale te costa si un Emporio Armani.Asta ca sa tii de sase.Apoi vedem noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Juma de oala de sarmale te costa si un Emporio Armani.Asta ca sa tii de sase.Apoi vedem noi....

Madalina

Scump, maica, scump. La ailalti era mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mai ales ca astea's sarmale ardelenesti facute in cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Madalina

am intrat in politica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Mai ales ca astea's sarmale ardelenesti facute in cuptor.

Era vorba de sarmalele lui Kari....La ale tale nu sper io...ca tu ai furat si curentu` si acu` dai cu portia...Faci exact ca politicienii vechi...arati,starnesti pofta,apoi te dai lovit.

Tu stai cu teava pregatita..sper ca furi curent in continuare.Ca uite mai suntem doua care ..."vrem si noi ceva..."

Kari,Armani ca Armani da` sarmaua conteaza....hai si niste mititei....o portie eu si una Marius...sase mici si o bere de la mama ei...si ai 3 kw in plus....

Laura,pai noi astia tineri suntem mai fomisti si mai dornici de inavutire...ce meteorit?ce cutremure?Sarmaua taica.....micul ...si mie mi-e frica de gandaci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Hai, mai, ca n-am stiut ca se dau si mititei Vreau si eu in partid

Mergi la inceput