Ceasul biologic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

chiar azi spuneam ca imi pare asa rau ca etapa de bebelineala a luat sfarsit si imi pare tare rau si ca a trecut prea repede!

sunteti tare simpatice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina, te invidiez intr-un fel ca ai abia un copil, mai ai unul-doi bebelusi in fata!

Nu te panica cu imbolnavirile si cu cresa, ai luat-o un pic prea in tragic, vor trece si va fi bine! Nici mofturile la mancare nu trebuie sa-ti intunece bucuria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Hop si gica contra!(cum ar spune unii,bineintzeles)

Dragelor,la voi nu e ceasul biologic,ala ticaie asa dupa 40!Voi suntetzi tinere si tropaie hormonii pe voi!

Ia vedetzi nu cumva dorintzele astea apar in perioada de ovulatzie ,in special?Sau ca o consecintza a sindromului PM?

Deci eu ,care-s sarita de 40,am avut de-a face cu ticaitul ceasului biologic acum vreun an parca!N-am simtzit niciodata ce ma simtzit atunci,o dorintza sfisietoare de a avea un bebe!Asta in conditziile in care ,eu nu mi-am dorit niciodata mai mult de un copil!

editez s spun ca ceasul biologic,ticaitul lui,apare atunci cind...esti aproape de ultimul tren!

Dana

Mergi la inceput

cred ca topaie hormonii in ritm de ticait acu de care nu stiu dar cert este ca e vanzoleala mare!

Ce ai simtit daca nu sunt indiscreta?

Mergi la inceput

Pe mine ma intrebi anca-vlad?

Pai ce sa simt,o dorintza mistuitoare de a avea un bebe!Atunci,in momentul ala().Aveam si o prietena care nascuse...eram innebunita dupa mirosul ala de bebe mic si roz!Si era si fetitza pe deasupra!

Efectiv ma durea fizic dorintza aia!Si-mi dadeam seama,partea aia ratzionala din mine,ca e ceva in neregula cu mine!Nu ma mai simtzit niciodata asa ceva!

Dana

Mergi la inceput

da, pe tine te-am intrebat!

Si nu ai mai facut o fetita frumoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Offf, fetelor, mai rau ma apuca citind mesajele voastre despre bebelusi . Un pic de empatie va rog, spuneti-mi de-alea rele, sa imi treaca cheful, nu de zambete, si alte dragalasenii de bebelaci.

andacos, ceas, orologiu, hormoni, ce naiba or fi, nu stiu, da' dorinta e incredibil de sfasietoare. Daca n-o sa mai tina decat cateva zile (desi dureaza de vreo saptamana), as putea da vina pe ovulatie (desi am asa ceva in fiecare luna si sunt ani de cand n-am mai simtit asemenea dorinte de "procreare" ), dar ce ma fac daca va continua si dupa?!

lavi02, buna ideea cu botezatul , desi daca ma gandesc mai bine, parca nu e suficient, vreau un bebe mic al meu, nu al altora!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

da, pe tine te-am intrebat!

Si nu ai mai facut o fetita frumoasa?

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

N-am avut curajul asta,logica a revenit repde!

Biologic...nu e totul pierdut,insa cred ca am pierdut trenul deja!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cu botezatul e buna ideea doar ca e un fel de surogat, un fel de Inka comparativ cu cafeaua, cam asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

A boteza este frumos, insa clar nu reprezinta acelasi lucru. Imi tin finutul in brate, il alint (cand vin finii la noi, caci dc merg eu incolo numai incap de bunica , mai mereu mi-l ia din brate), dar este bebelul altei mamici. Eu ma lupt cu incapatanarea sotului care nu vrea bb2 acum, insa sper sa se razgandeasca rapid. Am ajuns sa ma bucur de prezenta bebelusilor de la cabinet (care vin la bilant, nu neaparat ca sunt bolnaviori).

Mergi la inceput