Asp. opt.!Felicitari Ankylya, Mrenescu,DenyAnd!
Raspunsuri - Pagina 13
velvet spune:
neata
Ana,nu am mai facut nimic in leg cu bebe,pt ca nu mai avem ce face...am cam facut tot ce tine de noi.asteptam.deja speranta s-a diminuat.m-am schimbat..nimic nu mai e ce-a fost.te pup
o zi buna!
Monique77 spune:
'Neata fetelor
am si eu o problema
sunt in a 29'a zi de ciclu si inca n-a venit
problema e ca la mine ciclul tinea inainte de menopauza cam 24 zile, acum, dupa menopauza am avut 2 cicluri si m-a tinut cam 25-26 zile
sunt deja ziua 29
mi-am facut aseara 2 teste de alea de pe Ebay (ca mai aveam) si e negativ
azi dimineata am mai facut unul si tot negativ
acum 2 seri am inceput sa am niste intepaturi (parca ma injunghia) in partea dreapta jos. m-au tinut pana a doua zi dimineata
de ieri dimineata nimic
ma mai ia durerea de burta ca la ciclu, apoi ma lasa
sanii au fost tensionati pana ieri
acum ma mai dor un pic
o fi vreo dereglare hormonala....?
sper sa nu fie vreo extrauterina (desi cred ca iese la test de sarcina si aia nu?)
ma rog.... eu sunt mai mult ca sigura ca nu e sarcina dar... ma ingrijoreaza intarzierea asta....pe care n-am avut-o niciodata
mi-e groaza de doctori iar....
hsg se face doar pe stomacul gol?
as face si asta ca sa imi iau gandul...
mrenescu spune:
Moni,
Ceea ce descri tu ar putea fi o sarcina incipienta. Poti face beta HCG si dupa ce ai mancat, dupa cum am citit pe synevo. Ai putea sa-l faci ca sa te asiguri.
Fetele,
Oare valoarea mea de beta e buna pentru 4 saptamani si 5 zile? Ma uitam acum pe tabelul de la synevo si incep sa ma ingrijorez.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Moni, Ceea ce descri tu ar putea fi o sarcina incipienta. Poti face beta HCG si dupa ce ai mancat, dupa cum am citit pe synevo. Ai putea sa-l faci ca sa te asiguri. Fetele, Oare valoarea mea de beta e buna pentru 4 saptamani si 5 zile? Ma uitam acum pe tabelul de la synevo si incep sa ma ingrijorez. |
cum incipienta? de ce? nu ar trebui, in caz ca e sarcina, sa iasa deja la test? implantarea presupunand a fi fost la vreo 7 zile de la ovulatie?
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
cum incipienta? de ce? nu ar trebui, in caz ca e sarcina, sa iasa deja la test? implantarea presupunand a fi fost la vreo 7 zile de la ovulatie? |
si de ce nu ma mai dor saniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
mrenescu spune:
Adica o sarcina mititica prea tanara ca sa apara la teste. Cel mai probabil ai ovulat mai tarziu decat ai estimat, daca intr-adevar e vorba de o sarcina.
Mai stai cateva zile si fa din nou testul. Sau poti face acum beta ca sa stii sigur
mimi32 spune:
Velvet sunt convinsa ca o sa fie bine. Este foarte grea perioada asta de incertitudine si eu o am. Sper ca intr-o buna zi spermograma sa fie mai buna, asa cum a mai fost, si sper sa-mi mai descopar si altceva, daca as avea, si sa putem avea un bebe. Te pup si sa treci peste aceste momente.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox
emilia.m spune:
Monique, implantarea poate avea loc si la 12 zile de la ovulatie. nu vreau sa-ti dau sperante, doar sa te linistesc. Extrauterina apare si ea la testele de sarcina si la beta ca produce cresterea HCG.
Mai asteapta putin, sa zicem 2 zile si mai fa un test daca tot nu apare menstruatia.
Maria, beta mea, la 4 sapt fix era 83,8. La 4 sapt si 2 zile era 123,7. La 4 sapt si 6 zile era 635,9. Avand in vedere ca se dubleaza la 48 ore eu zic ca e buna valoarea ta dar repeta maine sa fii sigura ca trendul e ok. Ideea e ca nu conteaza valoarea ci cresterea progresiva. Limitele de laborator pentru beta sunt de la foarte mic la foarte mare deci sincer, nu conteaza valoarea ci conteaza sa se dubleze la 48-72 ore. La mine nu se dubla valoarea si dupa ce am luat vitamine totul s-a rezolvat.
15+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
mrenescu spune:
Em, dr nu mi-a mai zis sa fac. Stau in dubiu daca sa mai merg sau nu maine sa repet beta. Asa o fac la synevo, daca tot o platesc ca daca o fac iar la Medicover, ma uita D-zeu cu raspunsul. Cred ca asa fac, ma duc maine la synevo si recoltez ca sa fiu sigura ca-mi dau rezultatul in aceeasi zi.Daca se dubleaza e totul ok, nu? Adica bebe e in evolutie si lucrurile merg bine.
Moni, sa stii ca si la mine a scazut in intensitate durerea de sani si ma panicasem. Dar sunt asa, rigizi. Daca te uiti putin in urma vei vedea ce mi-au raspuns mie fetele apropos de durerea de sani. Ele ziceau ca durerea a aparut pe la 7 saptamani.