Asp. opt.!Felicitari Ankylya, Mrenescu,DenyAnd!
Raspunsuri - Pagina 12
mimi32 spune:
Imi pare rau, Didi! Sa te refaci bine!
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox
mrenescu spune:
Deci am ajuns cu telefoanele pana la Synevo. Maine imi dau rezultatul fiindca nu si-au miscat dosul sa-l faca astazi. Pe la ora 14.00
Imi vine sa-i iau la maciuci!
Va pup fetele, sa aveti o seara buna
MeAlex spune:
Maria, ar mai fi posibil sa ai rezultatul in jur de ora 20. Mi s-a intamplat sa imi afiseze rezultate si la miezul noptii. Asa ca ar tb sa mai incerci mai tarziu. Or fi uitat sa prelucreze proba si poate o lucreaza acum iute-iute. Mie mi-au dat mereu rezultatul in aceeasi zi, mai putin la inceputul lunii cand au avut mult de lucru si am primit a 2-a zi. Oricum, termenul e intotdeauna pentru a 2-a zi, asa ti-au zis dimineata, nu?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
Didi81 spune:
Gata, am scapat de chist, dar din pacate si de ovarul drept. Era endometrioza cat casa nu s-a mai putut salva nimic din el. Fusese putin si pe cel stang dar l- a curatat si acum e ok. Nu s- a putu face laparo, sunt operat peste incizia de la cezariana
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Didi81 spune:
Nu stiu de ce s-a postat iar, scriu de pe tel.
vroiam sa zic ca si eu in sarcina luasem utrogestan 200 doar
moni05 spune:
Didi, bine ca ati descoperit acum ca era si pe ovarul drept si nu s-a intins mai mult si pe stangul.
Am cunoscut o dr care avea un ovar functional si astfel a facut doi copii. :)
Asadar e bun si unul dar bun!
Dar cum se poate observa doar in momentul interventiei ca era endometrioza pe ovar, si cum de trebuie scos, nu poate fi doar curatat?
Intreb pentru ca este prima data cand aud de aceasta situatie!
Refacere usoara, sanatate multa!!! De acum sa auzim numai de bine!
Ne-am inteles?!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot
Didi81 spune:
Moni, a trebuit scos cu torul pt ca fusese afectat tot ovarul, nuera doar chistl pe el, ci tot tesutul fusese transformat, nu mai era nici un mm functional.
se vazuse si la eco natura chistlui si era indicat si de rezultatul la CA125, dar doctorul ezita in a spune cu certitudine ca e endometrioza datorita usurintei cu care am.ramas insatcimata.
emilia.m spune:
eu pt beta am sunat mereu direct la laborator la 3 ore dupa recoltare si insistam la fiecare 2 ore pana era gata rezultatul.
Didi, imi pare rau, sper sa te refaci rapid.
15+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
angy_angela spune:
Multa bafta mrenescu. Astep cu sufletu la gura sa vedem ce valori ti-a iesit la beta. eu zic ca o sa fie bine asa ca stai linistita..fara stres . felicitati pentru toate de aici . va
mrenescu spune:
Gata fetele, a aparut si rezultatul meu: 361
Acum, in mod normal ar trebui sa-l repet maine dimineata nu, la 48 de ore? Sau la 72?
Didi, daca te ajuta cu ceva am o prietena careia i-au scos un ovar tot din cauza de chist. La doua-trei luni dupa operatie era deja gravida cu bb2.
PS. Cred ca am sa topai, desi mi-a iesit TSH-ul sub limita ( dar il rezolv eu pe-ala cu tanti dr)