Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *448*
Raspunsuri - Pagina 31
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Of, asa ma oftic ca plecati cind intru eu; ia spuneti-mi voi la ce ora e mai...aglomerat pe aici ca sa stiu cum sa ma...organizez! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ia propune tu o tema si sa vezi ce trafic mare o sa fie !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Salutare! Vad ca nu m-ati dat disparuta, deci e de bine... In primul rand vreau sa intreb fetele din Bucuresti daca au vreo idee cam cat se face din Otopeni si pana in Gara de Nord cu taxi??? Noi aterizam pe la 14.10 si trenul spre Galati este la 15.40. Ce ziceti, reusesc sa-l prind si sa iau si bilete??? Daca nu trebuie sa stau in gara vreo doua ore pana la urmatorul... Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005) Minunile Palmierilor Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie... |
il prinzi. faci cam jumatate de ora. sa nu iei taxi din fata aeroportului ca e scump. iesi din aeroport si mergi in dreapta pe panta in jos (intrebi de fostul ceas galben). acolo stau taxiurile de firma si iei de acolo. chiar daca faci comanda tot de acolo trebuie sa iei taxi ca nu intra in aeroport.
cand vii?
silvi8 spune:
citat din mesajul lui inapreda Merg sa-mi mai fac o cafea si va dau si voua daca vreti. Inainte vreau doar sa va povestesc ceva fain (pentru mine). Azi dimineata am intirziat la gradinita si am ajuns abia dupa micul dejun; copiii nu mai erau in sala de mese, incepusera deja activitatea si stateau pe scaunele in semi-cerc; cind am deschis usa, au navalit -la propriu!- toti copiii pe al meu, educatoarea i-a spus ca au intrebat mai multi colegi de el, iar o fetia frumusica l-a imbratisat din spate (cuscra, sa stii ca el nu-i vinovat si cred ca nici nu i-a placut ), la care un baietel: "peaca de aici, Ian e a* meu!" Inutil sa va spun ca m-am emotionat si, desi nu ma mai uit de multa vreme pe camere, azi am intrat sa vad cum socializeaza mica mea vedeta. PS. Stiam eu ca seamana cu mine, minca-l-ar mama "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
asa deci, Ian e vedeta la gradi! super! Crina nu a reusit sa isi faca nici un prieten nou, deabia socializeaza cu cei pe care ii stia de la cresa.
anamariame spune:
Gina, ce tema ai in cap pentru "aberatiile" de care ziceai? Eu va propun ca, daca aveti un subiect "picant", sa il discutam pe grupul privat de pe facebook, acolo ne putem dezlega altfel limbile, nu credeti?
Gina2008 spune:
Magdyi2001 de la aeroport pana la gara veti face, la ora aia, cam 40-50 de minute (mai mult nu cred, mai putin e posibil in functie de trafic. La coada la bilete, in gara, mai mereu e aglomerat si tot vei sta 15 minute si la coada. Avand in vedere ca aterizezi la 14.10, pana iesi, pana iei bagajul, pana mobilizezi trec vreo 30 de minute. Deci esti cam la limita.
Novus, de cand ai zis tu de metoda "s-a luat curentul" am aplicat-o si eu. Si functioneaza perfect. Numa' ca tre' sa stingem si lumini si cam tot prin casa... ca altfel se prinde. . In timpul saptamanii oricum nu prea are timp de uitat la desene. Dimineata il trezesc la 7.15 si la 7.45 iesim pe usa. Iar seara venim pe la 19 si la 20, maximum 20.30 se culca. Si in timpul asta ne spalam pe maini, pregatim masa, mancam, stam de vorba si... mai apuca vreo 15-20 de minute de desene animate. Mickey, ofcourse!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
magdyi2001 spune:
In al doilea rand e maica-mea la mine si ma dispera cu faptul ca am copii rasfatati. Am intrebat-o ce intelege ea pri rasfat si mi-a zis sa caut in dictionar. Eu nu mai reusesc sa o inteleg pe femeia asta, mi se pare foarte deplasata si cu idei invechite... Este un copil la gradi care il mai cafteste din cand in cand pe Gabriel si ea il invata sa dea si el cu pumnul. Nu pot sa ii spun nimic ca o apuca plansul. Nici nu stiu cum sa ma port cu ea...
Am chemat-o ca sa ma ajute cu copii, pt ca am fost operata sub bratul drept si urmeaza sa ma operez la genunchi, ca am meniscul fracturat de la ultima Zumba, de atunci cu Iulia, de aia nici nu am mai intrat atata timp.
Hai ca va pup, mi s-a trezit motzata mica!
Gina2008 spune:
Ina, daca nu are Ian asa ceva, poate l-ar tenta
http://wader.jucariijucarii.ro/garaj-3d-cu-strazi-pe-o-lungime-de-9-1m-wader/.
Eu i-am luat anul trecut lui Calin si pot sa-ti zic ca si-a meritat fiecare banut. Sunt bine facute, traseul e foarte lung si sunt foarte usor de asamblat toate piesele (desi sunt multe). A, si pista e lata. Se poate juca cu o gama diversa de masini si masinute.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
silvi8 spune:
eu daca vreau sa uite de tv si desene pur si simplu mut pe un canal pe care nu este nimic, de exeplu 90, si ii spun ca nu mai este semnal. pana acum am fost atenta la mnanevra asta si nu s-a prins...si daca am eu timp sa stam impreuna, sa coloram, decupam, desemna etc nici nu are nevoie de tv.
magdyi2001 spune:
Bianca pe 1 nov vin. Tu nu esti, din cate imi amintesc, sau mai bine zis esti in Belgia...
novus spune:
citat din mesajul lui anamariame Gina, ce tema ai in cap pentru "aberatiile" de care ziceai? Eu va propun ca, daca aveti un subiect "picant", sa il discutam pe grupul privat de pe facebook, acolo ne putem dezlega altfel limbile, nu credeti? |
Da, dar mai seara daca va convine ca sa am si eu acces
Si da, vreau tema cu ''aberatiile'' Inei
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/