Clasa a II-a * 2012-2013 * (2)
Raspunsuri - Pagina 12
loryi1974 spune:
Temele prea multe nici macar nu sunt eficiente. Pe masura ce trec orele, copilul oboseste, devine irascibil, concentrarea scade, abia asteapta sa termine.
Nu am fost niciodata adepta temelor si a suplimentarului cat zilele de post. Din experienta, fiica-mea , care nu se omoara cu suplimentarul, este extrem de concentrata in clasa si pe problemele alea putine pe care le face in plus, probleme dificile, de concurs dur. Si are rezultate, slava Domnului. In plus, pe masura ce altii obosesc, ea e bine mersi, merge din ce in ce mai bine.
mina spune:
Pai cred ca la noi ora aia de teme este maximul posibil, pentru o viteza mica, fiindca al meu le termina in maxim jumatate de ora (asta in zilele incarcate), si nu cred ca e el cel mai geniu si cu viteza de lucru cea mai mare....Si le termina in acest timp si la after, si cand le face cu mine, deci nu e vorba ca stau eu dupa fundul lui sa termine repede.
Dar se pare ca nici asta nu e pe placul tuturor (cred ca a mai zis cineva mai devreme) caci noi avem parinti in clasa care, voalat si subtil, s-au vaitat ca ar trebui copiii munciti mai mult, ca altfel se invata lenesi.....Na, greu de multumit pe toata lumea
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
eveline spune:
Ca sa schimb dubiectul temelor, va zic ca am recuperat de la al meu nepot de 14 ani (care s-a jurat ca nu mai are nevoie, altfel nu as fi indraznit sa iau) cartile de povesti ale copilariei mele,pe care cand le-am revazut mi-au dat acrimile, efectiv, atat de dragi imi sunt. A mea e incantata de ele, deja s-a infipt in una asteara, ii povestisem eu ca e a fel cu Pinochhio si era curioasa (Cheita de aur sau extraordinarele aventuri ale lui Buratino); concluzia ei: e la fel dar nu prea [:). Am gasit, din ce-mi aduc acum aminte: Lumea intr-un degetar, Fata lunii si feciorul soarelui, Povesti alese (fratii Grimm), A fost o data ca niciodata, Ionica Ram de Tei, Intrarea in poveste, Fat Frumos certat cu gluma, Cartea cu pocvesti si , Morcoveata (vi-l amintiti?), Ce ne povestesc <Milena si Crina (asta-i ceausita rau, abia astept sa-i vad impresia).
cosmina_p spune:
Buna ziua,mamici!Ieri am avut evaluarea in educatie-matematica!Daca la romana a luat 100 de puncte,la matematica a scaldat-o tare!!!
N-am vrut sa-mi arat nedumerirea de fata cu fiica-mea dar subiectele mi s-au parut ciudate!Voua cum vi s-au parut???
flaviutza spune:
Mie mi s-au parut ciudate la romana unde fi mea a scaldat-o de zile mari, adica 80 de puncte..mi s -a facut rau. N a vazut anotimpurile pt era coala alb -negru si la ea pomul gol, pe pamant,semnifica toamna...care pamant acasa,color l -a vazut ce era de fapt, zapada :(. A scris in cifre toooate raspunsurile la ex cu ceasul si n -a luat nimic si la ultimul exercitiu a facut niste ditamai frazele pline evident de greseli de gramatica , zice doamna, deci iar puncte lipsa.
La mate f usor cu conditia sa fi lucrat asa ceva, subiecte identice cu cele de anul trecut etapa 1, lucrate la clasa, cu acel sir , de data asta cu numere nu monezi, dar tot mi-a gresit la ala de 7 puncte "cate numere de doua cifre se pot forma cu 2 si 3 " a scris 2, nici n a stat sa se gandeasca . 93 puncte, oricum la noi la scoala nu a luat nimeni suta nici la mate nici romana, nici acum nici alte dati, eu sunt multumita.
monica-elizabet spune:
Si noi am scaldat-o bine de tot la ambele concursuri
88 la romana si 86 la matematica(este vina mea in mare parte fiindca avand baiatul in cls V pe ea am lasat-o saracuta de izbeliste, nu am lucrat nimic, nimic in plus anul asta ...doar ce citeste ea inainte in cartea de ro si se mai joaca singura cu papusile pe niste fise de mate) asa ca nu am putut sa-i reporsez nimic.
va pup pe toate si pe copilasi
Roxana_G spune:
Sigur au fost subiectele de vina . O sa le testez si eu cu fiica-mea acasa, desi jur ca nu indraznesc. Cine stie ce rezultate avem. La ei nu a mers nimeni la acest concurs, dar vor sa ii trimita la Comper si imi e groaza.
antoemma spune:
Acum m-am uitat si eu peste subiectele de matematica. Ce formulare aiurea pentru niste copii de clasa a doua la ultima intrebare... Eu am inscris-o la un concurs, ceva cu Euro... dar imi pare rau ca am dat banii. Nu prea am incredere in concursuri. Ma gandeam anul trecut sa o incriu la evaluare in educatie dar citind alte impresii ale parintilor am renuntat.
Fetita mea nu simte deocamdata nevoia de concurenta. Azi am luat -SG la romana si am intrebat-o daca nu ii pare rau ca nu a luat Sg si a zis ca nu, ca atat a putut face. Ce a gresit a fost ca a inceput propozitia cu litera mica. Si ea stia ca se scrie lu litera mare dar nu a interesat-o prea mult. Eu am tot zis ca nu conteaza prea mult notele ci sa inveti din greseli si s-a conformat.
flaviutza spune:
Eu nu o mai trimit decat la astea, evaluari in educatie, mi se par singurele mai seriose, desi o scalda zdravan, sunt inca mici...oricum nu i prea intereseaza, ies toti razand si spunand ca au facut tot
Nici eu nu am mai lucrat cu ea si s-a vazut. Noi am schimbat si clasa, acum e perioada de adaptare, are destul de tras , nu exagerat cum am vazut pe aici dar oricum o ora o ora jumate zilnic. In rest e foarte relaxata si...indragostita pana peste cap , aeriana, visatoare...
Anka74 spune:
Flaviuta, sa inteleg ca au avut, la concurs, fisele alb negru? Adica imaginile erau color in subiectele date dar tiparite alb negru?
Eu le-am salvat si le va face in vacanta, cu mintea limpde si ...gandul la joaca, probabil