ajutati ma (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

E troll toata ziua.

Iar daca nu e, fara suparare, dar nu de un test de paternitate sau de un avocat are nevoie, ci de o vizita de la protectia copiilor. Asa, citit printre randuri, cazier, inselaciune, prostitutie, vanzare de copii, santaj.... Ma rog, imbracate intr-o aura telenuvelistica, unele sugerate, unele confirmate, altele doar banuite.

Spre bine ei sper totusi sa fie troll!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

io o sa fiu cinica si intreb : cu avocatul ai vorbit la telefon, l-ai vizitat la birou sau a venit avocatul acasa ? de unde ai avut bani sa-l platesti ? in primul post spuneai ca n-ai bani de avocat.

apropos, vezi ca nu se scrie "advocat", ci "avocat".

iar testul adn de paternitate costa 650 lei la genetic lab, cel putin asa apare intr-o reclama "atasata" unui ziar on-line foarte citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lolo-lolo spune:

multumesc foarte mult pentru inplicare si raspunsuri da asa este a fost o gluma de apreciat inplicarea voastra sper sa iasa o carte super daca miine poimiine veti citi o carte cu un subiect asemanator sa stiti ca ati contribuit fiecare cu cite un pic o zi buna si multa sanatate multumesc pt ideei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Nu`i bai lolo ...dar ideea nu e prea originala, imi pare rau sa te dezamagesc. Sunt cam 20 de cazuri pe an... daca nu s-au mai imultit.

& +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

multumesc foarte mult pentru inplicare si raspunsuri da asa este a fost o gluma de apreciat inplicarea voastra sper sa iasa o carte super daca miine poimiine veti citi o carte cu un subiect asemanator sa stiti ca ati contribuit fiecare cu cite un pic o zi buna si multa sanatate multumesc pt ideei

Pai atunci...inseamna ca subiectul s epoate inchide!

Vezi sa folosesti programul computerului de corectat greselile gramaticale,sa nu te usuce de bani vreun editor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui loriana74

Cu riscul de a fi acuzata de cinism , cred ca o putem ajuta pe lolo doar incercand sa-l convingem pe domnul din Spania sa mareasca putin oferta chiar daca intelegerea a fost alta , si sa aiba asa , o rezerva acolo , ca din cand in cand sa fie atent cu furnizorul unic..., macar pana gaseste un alt furnizor.
Cat de inconstienti pot fii oamenii?!Cand au tranzactionat copilul, s-au gandit oare , cu adevarat, vreo secunda la el ? N-as zice, prea au fost ocupati cu detaliile.

Daca ar fi fost vorba de bani, sunt convinsa ca intr-un an jumate situatia ar fi fost solutionata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya

Eu am o singura intrebare, care nu are legatura cu legea. Daca punem copilul intre tine si familia lui din Spania, la care va alege sa mearga? Nu stie sa spuna, dar simte.

Anya

La lolo, normal! Ea e mama, singura mama pe care copilul o recunoaste. E la ea de la 6 luni, deci de 18 luni copilul e cu ea... normal ca pe ea o alege! Plus ca e mama lui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

Eu am o singura intrebare, care nu are legatura cu legea. Daca punem copilul intre tine si familia lui din Spania, la care va alege sa mearga? Nu stie sa spuna, dar simte.

Anya

La lolo, normal! Ea e mama, singura mama pe care copilul o recunoaste. E la ea de la 6 luni, deci de 18 luni copilul e cu ea... normal ca pe ea o alege! Plus ca e mama lui!!!

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

nadia, subiectul e facatura, taman ce-a recunoscut autorul/autoarea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

deci mai spun odata nu pot sa inteleg cine a spus ca am loat bani sau ca miau dat vorbiti numai prosti si serios aveti o imaginatie destul de bogata nimeni pe lume nu poate nega ca eu cu spaniolul nu am facut sex sexul se face in 2 nu in 20 odata daca eu la acel moment am lucrat ca prostituata si a fost un client deal meu si am avut sex cu el cit timp a fost in tara ca si turist este ceva intrezis cred ca nu si dupa am continuat sa ne vedem de 2 ori si am ramas insarcinata le stind ca sa culcat cu mine eu fiind singura si el crezind ca este tatal a fost trecut pe certificat dorind sa isi creasca copilul dece sinteti asa de siguri ca ar putea sa imi faca vreun rau ,am vorbit azi cu un advocat si a zis ca el ca tata este normal sa se intereseze cum traieste alex si sa ceara sa stea la el

Prostitutia e legala in Romania? Chiar nu stiu!
Auzi, da' de ce scenariul cu prostitutia? Nu va puteati intalni intr-un club intr-o seara si sa va placeti si sa faceti sex??? De ce ai ales tu sa fii prostituata???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

Anya

nadia, subiectul e facatura, taman ce-a recunoscut autorul/autoarea.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Corina, scuza mea e ca sunt cu 7 ore in urma. Acum am citit si eu ultima pagina.

Mergi la inceput