ajutati ma

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Rufus tocmai i-a servit "alibiul" perfect femeii, mai trebuie doar ca ea sa fie convingatoare si eventual sa verse o lacrima...
Eu ma intreb doar daca lolo a fost chiar fraierita si innebunita sa scape de copil l-a trecut pe numele spaniolului fara sa-i ceara vreun ban (ba io fi spus si "Bogdaproste" ca a scapat-o de nacaz) sau daca intr-adevar si-a vandut copilul si acum face pe inocenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

ela, in procesul de incredintare el trebuie sa vina cu motive, adica el face primul pas si ea raspunde cu contre.
Iar procesul pentru inselaciune...ar trebui sa aiba probe si, chiar daca ar strange, se condamna pe el in primul rand, pentru ca a fost parte intr-o tranzactie ilegala.
Eu asa vad treaba...
Eu nu m-as risca in locul lui. Cred ca a deschis proces si incearca sa dovedeasca ca ea nu are resurse, iar el are; plus cine stie ce alte probe, dar nu ca l-a cumparat acum doi ani si ea s-a razgandit...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Nu conteaza Ilinca, daca nenea asta s-a deplasat pana aici, s-a obosit sa vina cu avocati, si e dispus sa cheltuie bani si timp [e aici ...
inseamna ca are ceva dovezi puse bine.
E strain, nu e ... nici nu conteaza (de fapt conteaza ca judecatorii tot la ce s-a gandit bird se vor gandi prima data si ei tot oameni sunt) oricum nu e tampit.

& +35

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Eu ma intreb doar daca lolo a fost chiar fraierita si innebunita sa scape de copil l-a trecut pe numele spaniolului fara sa-i ceara vreun ban (ba io fi spus si "Bogdaproste" ca a scapat-o de nacaz) sau daca intr-adevar si-a vandut copilul si acum face pe inocenta...

Da, Ilinca, buna intrebare. E posibila oricare din variante.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

ela, in procesul de incredintare el trebuie sa vina cu motive, adica el face primul pas si ea raspunde cu contre.
Iar procesul pentru inselaciune...ar trebui sa aiba probe si, chiar daca ar strange, se condamna pe el in primul rand, pentru ca a fost parte intr-o tranzactie ilegala.
Eu asa vad treaba...
Eu nu m-as risca in locul lui. Cred ca a deschis proces si incearca sa dovedeasca ca ea nu are resurse, iar el are; plus cine stie ce alte probe, dar nu ca l-a cumparat acum doi ani si ea s-a razgandit...

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Poate da ...poate nu.
Lolo nu ne-a dat toate amanuntele iar unele din ele daca sunt dovedite fac diferenta.
Iar cel care denunta inselaciunea este iertat in instanta de la noi.
Eu asa stiu... da` unde e Marius? El stia mai bine.

& +35

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

Nu conteaza Ilinca, daca nenea asta s-a deplasat pana aici, s-a obosit sa vina cu avocati, si e dispus sa cheltuie bani si timp [e aici ...
inseamna ca are ceva dovezi puse bine.

Tocmai d-aia trebuie testul ADN, dar el probabil stie ca ea nu-si permite (financiar) sa-l faca.
Dar si ea stie ca daca-l face, el n-are sanse.
Probabil ca ea va cere testul, iar el se va eschiva. Nici nu va ajunge sa aiba nevoie de bani, caci el nu va veni sa consfiinteasca ceea ce este impotriva lui.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

Iar cel care denunta inselaciunea este iertat in instanta de la noi.

Pai el de ce vine, sa dovedeasca o inselaciune la care a luat parte, sau sa ia copilul? Crede ca mai primeste copilul vreodata daca se dovedeste ca l-a cumparat ca la piata?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Eu o persoana care isi da copilul nou nascut unor straini, nu o consider MAMA. Copilul acela mai bine sta cu familia "adoptiva".
Nu conteaza ca nu avea bani, servici.....o mama nu face asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ba eu pot sa inteleg cuplul:ei nu pot avea un copil, pt adoptie astepti si ani de zile, ceea ce mi se pare o aberatie de nemarginit, au gasit o femeie care a fost dispusa sa isi dea copilul, si au profitat de ocazie.
Nu au facut-o ca sa se imbogateasca, ca un copil inseamna sacrificii financiare si nu numai, au facut-o pt ca isi doreau un copil.

Daca a intentat proces tind sa cred ca nu au dat bani, ca doar stiu si ei ca asta ar insemna sa isi dea foc la valiza, vorba bunicii mele.
Daca ar fi cumparat copilul, presupun (daca tot facem scenarii) ca i-ar fi oferit bani lui Lolo, si nu ar fi dat-o in judecata.

Si ce spui tu ca ar putea afirma Lolo....pai cum vine asta? Nu aveam atunci bani/timp/chef sa cresc copilul asa ca i l-am dat o perioada unui barbat pe care l-am trecut in certificat ca fiind tatal, si acum ca am chef sa ma joc de-a mamica din nou, i-am zis barbatului ca vreau copilul numai sa il vad, da' l-am fraierit si nu am mai dat semnatura sa plece, si parca nici nu e el tatal copilui. Nu stiu exact cine e, da' nu cred ca e el.
Ah, da, eu mai am dupa cum se vede un dosar pt inselaciune.
--Nu mi se pare ca ar da chiar bine toata povestea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

O Doamne,sunt in stare de soc...nu prea auzi de astea des:)

lolo sa nu crezi ca te critica cineva pentru ca nimeni nu stie exact cum a fost..deci daca vrei un ajuot din partea DC fii sincera,spune exact cum a fost ptr ca aici sunt si avocati din cate stiu eu si te-ar putea ajuta cu niste pareri,sfaturi eventual

eu habar nu am cum e cu legile astea.. dar poti sa faci LEGAL asa ceva?adica sa mergi la un notar si sa spui ca vrei sa dai copilul unui "tata"? si in "contractul" ala nu scrie pe ce perioada ai dat copilul sa ti-l creasca ?
ce scrie acolo?ca i l-ai incredintat de tot?
dar chestiile astea se fac la notar?
in cazul in care adevarul e asa cum ai spus tu)cred ca lucrurile astea se pot demostra,ca e copilul tau ,ca nu el e tatal lui,eventual poate il obliga sa-si faca testul de paterninate,sau poate poti sa il pui pe fostul sa zica ca e copilul lui(bineinteles ca totul va trebui sa se demonstreze dar tu tre sa faci in asa fel incat sa aduci cat mai multe "probe"... )
gandeste-te bine,cat de mult iti iubesti copilul si cat de mult ii doresti binele!!
s-ar putea ca decizia sa fie una drastica ptr copil,se se dovedeasca ca nici tu nu esti apta ptr al creste, ptr ce ai facut,si nici "tatal" lui ptr ce a facut si in acest caz copilul sa ajunga printr-un centru ceva..
consulta un avocat si vezi ce consecinte pot fi,ce sanse ai sa-l recastigi daca iti doresti asta ca mama

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput