Aradence DC (176) - cu gandul la Moni :(
Raspunsuri - Pagina 3
Somleac spune:
Da Clau cu poliomielita nu-i de gluma.
Ma bucur si eu ca v-am intalnit ieri. Victor a fost foarte fericit ca i-am dat bonurile lui si a luat din Kaufland bunatati pentru el si frati![]()
Plutesc 
Multa sanatate fetelor bolnave. Flavia nu uita de exercitiile pentru urechi, tot va spun de ele dar vad ca vorbesc singura.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi! 
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Claudelu am o mare dilema...sa-mi dau acordul sau sa nu-mi dau acordul pentru vaccinarea antipoliomelita? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! ![]() Claudia si Raul-Andrei ![]() Tren de noapte! Ramas bun, prietena draga!![]() |
Clau, poti sa ti-l dai linistita, e ultima doza de antipolio (prima a fost la 2 luni).
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Ok! Multumesc. Mi-am dat acordul sa-i faca vaccinul! Niciodata nu am avut o "teama" in ceea ce priveste vaccinarea, dar cu asta nu stiu de ce dar mi-e cam teama, am asa o retinere 
Miha, Vic a fost extrem de cuminte...dragul e de el cum statea langa tine ![]()
asteryaro spune:
Buna, dragi aradence.
Pregatesc un colet cu hainute de baietel pt. Tudor (de la Razvan al meu sunt toate).
Doua rugaminti am: daca stie cineva cat poarta Tudor la piciorus? Si daca poate vreuna dintre voi sa ia legatura cu Ghita sa intrebe daca e de acord cu coletul. Eu am adresa, tot. Si el e Ghita sau Gheorghe ca nume?
Merci frumos si va pup.
gabitzica spune:
I'm back!
Felicitari donatoarelor. Eu nu ma incadram in standardele lor.
Recuperarea dupa operatie a fost tare inceata, nici acum nu vad clar...
Va multumesc pentru urariile de ziua lui Cipri. Am reusit sa ii fac o pertrecere surpriza, o iesire cu baietii. asa de bine am inscenat-o ca greu s-a prins cine e autorul.
La multi ani lui Nicolas. Ioana tu nu ne mai zici nimic?
Asteryaro, am vorbit cu Ghita, el e Ghita Marian, e de acord cu coletul. Pentru numarul la piciorusul lui Tudor, revin mai tarziu. Nu era acasa s nu stie din cap numarul.
alinamoro spune:
Gabi, bine ai revenit! 
Ioi, tot am vrut sa te sun saptamana trecuta si n-am reusit. ![]()
Ma bucur ca esti ok dupa operatie, recuperare rapida iti doresc!
Stii ceva despre balet, se mai face? Ioana mai merge?
Alina
(11.04.2002) poze
asteryaro spune:
Multumesc, fetele, chiar am o per. de ghetute bune de toamna nr. 25, umplu cutia si le trimit cat de repede pot.
Deci e Ghita Cimpan.
Multam mult.
alinamoro spune:
Salutare!
Eu sunt in concediu saptamana asta...desi nu prea am ce face pe-acasa.
Mai aveam o saptamana de concediu si acum si-a luat d-na dr.
Sincer, ma cam plictisesc. As putea sa-mi spal geamurile si sa fac smotru, dar n-am niciun chef de asa ceva. ![]()
Acum fug pana-n oras...![]()
Alina
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:

Neata!
Io-s extrem de obosita
Saptamana trecuta am avut o saptamana grea, am bagat si 13 ore de munca continuu si acum incep sa ma resimt
Nici nu stiu ce sa va scriu ![]()
Gabi, cum esti?
Carmen, cam pe cand trebuie sa nasti? 
Apropo, a nascut Cristale o grasunica de 4 kg. Am vazut poze pe facebook.