MONTIGNAC (178)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
brindusik spune:
andanisi pentru mine a fost la fel de ispita rulada aia...s-a sarbatorit ceva in departamentul meu...si m-am uitat eu pe acolo asta parea cel mai putin rau :))..si am mancat-o
puisorul spune:
Multumesc Cristina de reteta . O sa incerc ca sunt tare curioasa ce gust are.
Dana, eu zic sa mai astepti cu cantarul ca risti sa te deprimi. Daca mai esti si cu rusii pe cap chiar nu are relevanta cantarul.
Branduso, nu am zis ca fara abateri? Hai ca eu sunt pornita rau
Ninha, hai ca nu e abatere mare, daca ignoram untul e chiar ok.
Meniu azi:
MD: paine integrala cu zacusca de ciuperci
P: salata cu ron, rosii cherry, ardei, masline si salata verde
C: spanac cu ochiuri
In total 893 de kcal care se vor face 1000 cu para pe care o voi manca imediat
brindusik spune:
puisoaro promit promit ca o sa ma tin depare de abateri..sau cel putin o sa incerc...ca si andani is cu rusi pe cap+ treburi de stau cate 12-13ore la munca...deci cred ca psihicul meu incearca el sa se tina departe de prostii..da corpul nu asculta....chiar azi imi spuneau astia din birou ca nu m-au mai vazut niciodata asa vesela si energica..ce nu stiau ei e ca...cu cat is mai obosita cu atat par mai fresh
meniul azi:
Md: lapte cu fulgi
G: para, nectarina
P: shaworma...fara sosuri dar cu lipie
G: nectarina, ceai cu lapte, si nu mai stiu sigur daca am mancat si alune de padure
C: supa chinezeasca, felie paine integrala cu brinza
andanii spune:
Buna dimineata doamnelor va pup si va doresc o zi minunata
puisorule cred ca o sa ma cantaresc totusi luni pentru ca sa vad cum stau , poate mai trebuie sa reduc si ceva cantitati
bransusik ma bucur sa aud ca esti vesela
cred ca ai scris meniul de ieri de nu ai mai stiut daca ai mancat alune sau nu
meniul meu de ieri
md. branza dulce
g. mar
pr. ciorba de legume cu pipote de pui si ardei iute
g. salata din mar, par si cativa samburi de nuca
ci. tocanita de ficat de pui ... (pus in ea ceapa, ardei, rosii, frunze patrunjel) si o pulpa mica de pui
brindusik spune:
andani nush cat de vesela is..dar personal cred ca al meu creier e asa de obosit ca nu mai stie ce sa arate..si de obicei cand e obosit arata partea lui vesela
iar meniul...de asta am spus ca eu o sa scriu ce mananc in ziua respectiva si nu o sa pun meniul de ieri...ca eu uit de pe o ora pe alta ce fac...da apai sa mai tin minte ce am mancat ieri...pur si simplu memoria mea e incarcata cu altceva si refuza sa memoreze meniul:)))
voi ce mai faceti ce mancare?parca as manca ceva da nush ce...de dulce cred ca o sa mai fac niste clatite..si as incerca sa inventez eu biscuitii aia cu nuca de cocos de ar merge perfect cu ceaiul cu lapte de-l beau eu
andanii spune:
Brandusik cred ca esti obosita .... pup sa treaca perioada asta
Nu mai fac nimic tentant, sau nu am facut .... as manca si eu niste clatite facute doar cu fulgi de ovaz si cu niste magiun .... inca nu stiu cum, studiez problema deocamdata
De luni vreau sa ma apuc de micsorat portii si sa mananc cat mai mic caloric vorbind ... vorba puisorului .... nu mai merge asa ... o sa scriu meniul
ariel_7000 spune:
Buna fetele. Eu am avut o saptamana mai "faultata" sa-i zic asa. Mi-a venit CM-ul cumintel si la timp, asta m-a bucurat tare, caci in general dupa expozitii imi intarzia mereu. Apoi m-a lovit o raceala sacaitoare si de 2 zile sunt cu vezica biliara in pioneze, am migrene crancene si dureri sub coaste. Sa-mi fie invatatura de minte sa mai mananc mancare chinezeasca facuta de altii!
Cum CM-ul e pe sfarsite, am zis sa ma arunc putin pe cantar, sa vad ce s-a mai miscat si am holbat ditai ochii cand am vazut ca am scazut la 66.5 kg.
Gasesc si eu pe undeva o reteta de briose simpla, cu faina de naut? Eu detest briosele si in general dulciurile fainoase, insa picii mei sunt mari amatori de prajiturici si cum vreau sa-i invat de mici cu papa sanatoasa, am zis sa nu le mai cumpar, sa le fac eu. Ultima data, am facut cu faina clasica si au iesit un dezastru oribil si lipicios...undeva am gresit ceva si nu stiu ce.
Acum au plecat cu ai mei la tara, la Valeni si am "ordin" ca duminica seara sa-i astept cu ceva dulce si bun
lorelei_19 spune:
Fetelor, va multumesc la toate din toata inima pentru gandurile frumoase legate de surioara mea.
Eu tocmai m-am intors din munti (am vacanta saptamana asta), unde jumatatea mea m-a invitat la un workshop de facut branza (era mai demult o dorinta de-a mea) si am innoptat acolo. A fost splendid. Am gresit cate un pic, dar am mancat mai putin decat de obicei. Aseara am mancat cerb doar cu varza rosie, fara nicio pasta. Insa am baut un pahar- doua de vin rosu (miam, un excelent vin Amaroni).
brindusik- mare minune si cu fizicul tau- ca pe cat esti de obosita, pe-atata arati de fresh. Fata mea-i o oglinda: cand sunt obosita se vede de la 1km.
puisor: sigur c-am sa-ti spun cum e cu spaghetele. pana una alta uite linkul: http://www.montignac.com/de/die-montignac-spaghetti-mit-sehr-tiefem-gi/. Vezi ca poti schimba limba, sunt mai multe limbi la alegere.
cge: multumesc mult de informatiile despre dovleac, acum m-am mai lamurit.
Eu fac supa-crema asa (parca puisorul a intrebat):
Pun o ceapa la prajit si apoi bucatile de bostan la muiat un pic la un loc cu ceapa. Adaug apa cam cat cuprinde, poate un deget mai mult daca oala e inalta si pun un cub de vegeta facut in casa (sau knorr). Las sa fiarba si cu mixerul mixez totul cand a fiert bostanul. Pun niste smantana si las sa fiarba usor la foc mic. Pun niste curry (nu foarte mult, cat sa-i dea aroma) si zeama de lamaie, sa nu fie prea dulceag. La urma adaug migdale prajite deasupra sa fie crocante se adauga in ultima clipa la servit. Iese o minune. Folosesc dintr-ala, butternuss..
In loc de smantana poti sa pui lapte de cocos, iese si mai bun.
Andanii, asa am inceput si eu, sa micsorez portiile. Sper sa am succes, oricum va tin la curent.
Meniul de azi:
MD: branza si salam si 2 bobite de strugure
G: branza si niste ardei capia
C: Habar n-am, ma mai gandesc.
Va pup si va urez la toate un weekend de vis.
brindusik spune:
andani back pentru sustinere
lorelei asa sunt io norocoasa....ma camuflez bine sa nu fiu desconspirata
puisorul spune:
Buna dimineata
Ariel, caut reteta de briose pe care am mai facut-o si o postez
Lorelei, ma tenteaza ideea de lapte de cocos ca nu am folosit niciodata. Astept sa apara dovleacul si la noi pe piata.
Andanii, sa stii ca merg lucrurile cu reducerea portiilor. Sunt super-mega-extra-happy ca azidimineata imi arata cantarul cu minus . In conditiile in care si astept rusii dintr-un moment in altul
Si sa va scriu despre meniul nostru de weekend si pt saptamana viitoare:
- azi fac asa: supa de pui cu fidea de grau dur, tocanita de pui si http://www.lauraadamache.ro/2008/03/tarta-alpina-de-mere.html dar cu pere( am primit niste pere tare frumoase si nu stiam ce sa fac cu ele) si monticizata
- maine fac osso bucco
- tagliatelle proaspete( facute de mine daca imi ies) din faina integrala cu sos pesto, supa crema de conopida
- musaca de vinete cu carne tocata de curcan
- pastrav la cuptor cu legume mexicane
- mazare cu ochiuri
Aici ploua si e o vreme asa deprimanta, numai buna de gatit
Un weekend linistit va doresc