Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)
Raspunsuri - Pagina 12
Elfica spune:
Tzitziri: Ai scris la sectiunea forumuri si ti s-a raspuns sau la contact sau la contact, relatii cu publicul? Daca mai stii...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
38 + 
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Elfica Tzitziri: Ai scris la sectiunea forumuri si ti s-a raspuns sau la contact sau la contact, relatii cu publicul? Daca mai stii... Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE 38 + ![]() |
Am trimis mail la dgaspc6@yahoo.com
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Elfica spune:
Sar'manutza :) Acum prestez si eu!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
38 + 
lalu85 spune:
Paula frida, asa am patit si eu de la sani si am luat paracetamol, poti incerca.
Fetelor ieri si azi dimineata cand m-am muls am scos ff putin lapte :( sper sa revina, macar cativa ml pe zi sa mai pape.
lalu85
40+ cu 
madanan spune:
Intrebare pentru cele care ati nascut: ati facut vreun vaccin pana acum bebelusilor?
+37
Maria
carmen spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madanan Intrebare pentru cele care ati nascut: ati facut vreun vaccin pana acum bebelusilor? ![]() Da, eu le-am facut pe cele din spital, in prima zi unul si inainte de a ne externa altul. Eu am stat in salon cu o tipa care a refuzat vaccinurile. +37 Maria |
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +

Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
carmen spune:
Mamicilor, voi beti cafea? Eu mi-as cumpara fara cofeina, sa am si eu dimineata 10 minute de rasfat :)).
Voi ce medicamente aveti in casa pentru bebei, just in case. Eu in afara de ser fiziologic nu am nimic
, mi-a scapat acest aspect. Oricum am cheltuit o groaza de bani pe tot felul de chestii care na, trebuie: crema hemoroizi, GARMASTAN si altele, dar medicamente nu mi-am luat nimic.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) + 
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Olivette spune:
Carmen, eu cafea nu beau de fel.
Ca medicamente am supozitoare paracetamol, just in case.
marikaki spune:
Salutare burtici, mamici si bobocei!
Felicitari proaspetelor mamici si noilor bobocei!

Nastere cat mai usoara si recuperare rapida burticilor ce urmeaza!

Noi suntem destul de bine. Astazi implinim 2 saptamani. Papaim Lm si crestem destul de repede. Am ajuns la 4.300Kg, dar nu suntem grasut
. Imi place foarte mult la dus. Nici nu prea stiu sa plang, deocamdata.
Mami si tati s-au acomodat foarte repede cu prezenta mea. Sunt foarte fericiti ca au un bb asa cuminte.
Mami a scapat de toate Kg acumulate in sarcina, imediat dupa nasterea mea.
Va citim in continuare cu aceeasi mare placere. Va pupam dulce!

14 zile
Raul-Ciprian