300 lei - capitolul 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si in cei vii ce se injecteaza?

HISTAMINA cat se tine la cuptor rulada aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Acum e 23 de lei Topoloveniul. Sa si-l bage in fund.

Vedeti ca nu e voie sa folosim denumirea "magiun de prune" in afara marcii Topoloveni. Topoloveniul a dat in judecata Lidl pentru ca au comercializat "magiun de prune".

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

in vorbirea curenta e voie, nu e voie in scop comercial, cata vreme nu vand nimic, vorbesc ce si cum vreau

da, la 23lei borcanul le-ai zis-o bine, pun si eu un picior de ajutor in caz ca nu intra..

Mergi la inceput

23ron?Si eu al doilea picior,ba si o mana sa ma asigur ca intra bine,bine de tot..sa vedem......am in camara la mama 30 borcane de gem de prune...30x23=690 ron?????????

Ce smecheri...si tot contin si alea conservanti...astea ale mele sunt doar sterilizate in cuptor apoi infofolite doua zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Da.

Aveam si noi doua delicatese, cu una ne-am mai delectat cand si cand - Nasalul, cu cealalta, o singura data - Topoloveniul - pe vremea cand era 11 lei borcanul.

Acum ne uitam doar la evolutia etichetei cu pretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eh, la noi la targul ecologic saptamanal vin niste tanti cu un magiun de prune (la noi ii zice "lecvar" sau "legvar", din maghiara) de sta mitza in coada, nici macar n-am fost atenta sa vad cu cat e kilu' ca io-mi luam de 10 lei si ma tinea toata saptamana...la voi nu se gaseste asa ceva in piete? Pe vremuri si maica-mea punea si facea cu el "dereie"(coltunasi cred ca le spune), nu exista nimic mai bun pe lume!!

Mergi la inceput

Histamino......sa traiesti!Aveam ramase in congelator doua spete uriase(40 cm lungime)de curcan,ca restu` s-a halit nu gluma.Ma pregateam sa le fac racituri,cand am citit faza cu dezosatul.L-am pus pe sotul din dotare sa treaca la treaba....jur ca au iesit 2.200kg de carne,aceeasi care la Penes e denumita"carne de gatit) si e 25 ron kg.Uite-asa am scutit eu 50 ron cu care scot fata la mall maine seara si/sau in parc.
Plus ca am incercat rulada....a iesit buna tare,mi se pare ca seamana cu un drob de curcan,cam asa....super buna.Asa ca am aruncat doar carcasele....bine ca stiu...mai am 10 curcani in curs de crestere si stiu cum sa-i gestionez...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

23ron?Si eu al doilea picior,ba si o mana sa ma asigur ca intra bine,bine de tot..sa vedem......am in camara la mama 30 borcane de gem de prune...30x23=690 ron?????????

Ce smecheri...si tot contin si alea conservanti...astea ale mele sunt doar sterilizate in cuptor apoi infofolite doua zile....

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

gemul nu e magiun...magiunul e fara zahar si fierberea e cu tehnica...magiunul e mult superior, dar nah, daca nu e , nu e...

Mergi la inceput

Pai atunci e magiun...sigur nu are zahar ca m-am gandit la Eva si nu am pus deloc,erau prunele asa dulci...si mari asa rotunde si zemoase...am zis ca-l fac eco adica fara zahar....da` eu de fapt nu ma pricep,am facut si eu cum mi-au spus altii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Eu am constatat , tragand cu ochiul prin carucioare (stiu, mea culpa), ca se cumpara produse proaste, cat mai multe,mare parte alimente, de multe ori avand impresia ca vine foametea. Am ajuns la concluzia ca unii traiesc doar ca sa manance.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Eu am constatat , tragand cu ochiul prin carucioare (stiu, mea culpa), ca se cumpara produse proaste, cat mai multe,mare parte alimente, de multe ori avand impresia ca vine foametea. Am ajuns la concluzia ca unii traiesc doar ca sa manance.

iar unii nu mai pot de grija altora, tot cu ochii prin alte plasele decat ale lor

reminescente ale regimului comunist ...

ps. de unde stii cate persoane sunt in casa? de unde stii pentru cate persoane face cumparaturi un oarecare x din magazin? de unde stii ca nu face aprovizionarea pentru vreun mic magazin satesc?..etc. repede trantim concluzii

si mamaia de la parterul blocului meu, tot cu ochii prin plasele altora...boala grea nene, daca o au si ai tineri, e clar e molima

Mergi la inceput