Aventurile lui Cepelica - CONCURS

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Desenam tot ce-mi trecea prin cap:printese, feti-frumosi, Tom, Jerry, soriceii din Familia Roademult, etc....

Mi-aduc cu mare placere aminte de carti precum: Aventurile lui Habarnam, Familia Roademult si nu pot uita cu cata nerabdare asteptam sa mai apara un volum din Povesti nemuritoare. Dar pe vremea aceea nu exista Play Station, Wii si alte minuni de genul asta care, oricat ne-am stradui noi, tot "mananca" destul din timpul copiilor (chiar si al celor care respecta un program.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

superba tema concursului!
sunt in extaz!
mie mi-a placut f mult sa citesc! ba chiar furam carti pe ascuns si le citeam in plapuma cu lanterna!
dar pt a ma rezuma la perioada copilariei doar imi aduc aminte ca imi placeau evident povestile cu zane si feti frumosi, dar si cele in care personajul principal era un copil sarac care razbea prin propriile puteri si apoi ii ajuta pe altii. Evident ca eu ma tot puneam in pielea personajului si imi imaginam povestea respectiva in fel si chip!
de desenat cred ca desenam tot ce imi imaginam: flori, animale, mai ales cateii despre care tot citeam povesti, castele etc.
aveam o imaginatie debordanta, de aceea nu duceam lipsa de idei de desen niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ce frumos! Cartea cu Cipi-acest pitic urias am adorat-o si o am inca la mama!

De desenat desenam printese la greu. Atat de mult incat am reusit sa iau un 4 la matematica la o lucrare de control cu multimi, unde trebuia sa desenam 4 elemente intr-o multime si 5 in alta, apoi sa efectuam operatiile. Am intrebat-o pe doamna ce fel de elemente trebuie sa desenam si a zis:"Ce elemente vreti!" Drept pentru care, colegii mei terminasera deja toate operatiile, ei desenand, desigur stelute, puncte sau cruciulite, eu nu terminasem nici pimul element, lucrand cu sarg la diadema, condurii, mantia si catarama incrustata-n safire si smaralde a printesei mele pe post de prim element al primei multimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Desenam printese la greu. Adica pe mine. Fata era intotdeauna aceeasi, numai ca desenam rochii diferite in functie de ce vedeam prin carti. Intodeauna, printesa avea o rochie lunga si neaparat roz.

cu 20+ ... si am ajuns la jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Eu desenam pe Morcoveata. Mama imi spunea asa ca mancam mult morcov si imi cumparase cartea Morcoveata. Asa ca personajul asta era pe locul 1 in inima mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Desenam in copilarie printese si case de diferite marimi.

De Aventurile lui Cepelica sincer n-am auzit pana acum dar niciodata nu e prea tarziu nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Eu desenam cu mare placere personaje din "Cei trei muschetari". Incercam sa ii desenez in miscare dar cum nu prea am talent la desen, va puteti inchipui cum aratau.
Habarnam m-a fascinat si pe mine, ca pe multi de aici. Anul trecut am imprumutat de la biblioteca volumul I (ca sa i-l citesc fetitei mele) si saptamana trecuta i-am cumparat volumul II. E foarte incantata si ea de aceasta carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Mie imi placea sa desenez printese, pe Zana Zorilor, cai, flori.....din pacate nu am talent iar acum trebuie sa incep sa desenez pentru copilul meu si nu imi prea ies personajele. Deocamdata imi cere sa-i fac doar case, cutu, pisi, cana si flori...vedem mai incolo cum o sa-mi corecteze el desenele...
Si mie imi placeau Habarnam si Cip, acel pitic urias.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Va mai asteptam raspunsurile la intreabarea: Ce v-a placut sa desenati cel mai mult cand ati fost mici? Mai exact: ce personaje din carti apareau cel mai des in desenele voastre? pana la 25 octombrie! Succes

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

De cele mai multe ori desenam printi si printese, nu mai retin daca aveam un personaj anume pe care sa-l desenez, insa asta era preocuparea cea mai des intalnita la copiii din vremea mea. Ori desenatul, ori jocul cu papusile. Tin minte ca faceam concursuri cu cel mai frumos desen...

Mergi la inceput