Abdomen Xtraplat (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall


Pana la urma, in mare parte, nu au fost decat presupuneri, m-a si amuzat fragmentul cu "o frizerita care discuta cu clientele despre problemele de infertilitate ne-a marturisit ca numarul acestora a crescut"




Rall, nici pe mine nu ma impresioneaza filmele astea de pe internet de obicei dar in acest caz a fost facut un studiu de curand si a cam confirmat ca alimentele GMO sunt nocive in termen lung. Sotul meu mi-a trimis articolul stiintific acum o saptamana, trebuie sa-l caut.Cand il gasesc vi-l pun aici sa cititi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Am gasit si tabelul cu fiecare tip de orez si nivelul de arsenic gasit in fiecare:

http://www.fda.gov/Food/FoodSafety/FoodContaminantsAdulteration/Metals/ucm319924.htm

Am inteles ca 4 ar tb sa fie nivelul maxim de arsenic inorganic. Ce este peste 4 nu e de bine. Orezul integral are niste nivele de ordinul 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioachim spune:

Caro --- pai sa stii ca ai facut ceva sport, si cu asa febra musculara, a fost si intens.

Re la varza de Bruxelles, daca spui ca o detesti, sper ca am tradus bine "brussels sprouts"...eu nu sunt tocmai o persoana buna de intrebat pt ca mie imi plac la nebunie gusturile simple, fara adaos (daca nu merg la restaurant) si de asemenea, nu gatesc aproape nimic. Cum am gatit? I-am pus cu putina apa la microunde. Nu am pus nici sare, nici seasoning, dupa cum povestit, ador gusturile simple. Am mancat cu tofu si iaurt alaturi si a fost o bunatate, pe gustul meu.

Scuze ca nu pot fi de mai mult ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Uitati un filmulet interesant despre gluten. Se pare ca majoritatea cerealelor contin defapt cantitati si forme de gluten.

http://livingsimplysothatothersmaysimplylive.blogspot.ro/2012/03/gluten-sensitivity-in-children.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Caro, eu tai in doua fiecare varza de brussels, le pun in apa fierbinte si las la fiert vreo 10-15 minute cat sa fie facute dar sa nu fie pasta. Le scot si le pun in apa cu gheata pentru 5 minute( ca sa se pastreze verdele ala frumos). Daca nu tii la cum arata, poti sa treci peste pasul asta. Apoi o pun la scurs intr-o sita pt alte cateva minute.

Intr-o tigaie la foc mare pun putin ulei de floarea soarelui( pun o picatura si o intind cu un servetel de hartie), adaug ceapa rosie taiata bucati mai mari si o las vreo 5 minute, tb sa fie inca tare, adaug varza de brussels si mai las 5 minute. La sfarsit adaug combinatia asta(vinaigrette): 1 lingurita miere, 2 lingurite otet balsamic, putin ulei de masline, cimbru, sare, piper. Amesteci de cateva ori in cratita ca sa fii sigura ca fiecare bucata de varza si ceapa au fost acoeperite cu vinegretta si gata. Sunt un pic glazate cu vinagretta.

Asta asta am facut aseara, plus friptura de pui si cartofi dulci la cuptor.(ii tai in felii mai groase, pun cateva de picaturi de ulei peste ei si apoi ii amestec putin sa fiu sigura ca fiecare felie are putin ulei pe deasupra si ii dau la cuptor intr-o tava pt 30-35 minute)

Ieri am mers 17 000 de pasi. Eram asa fericita ca am reusit sa-mi depasesc recordul de 15 000. Dar degeaba, tot nu castig competitia. Nu pot sa pun cu cei care merg 45 000 pe zi. Tot ce castig e un somn extraordinar de bun, dorm 8 ore neintoarsa in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Daca vrei sa fie si mai buna reteta de mai sus, foloseste red pearl onions, nu stiu cum sa traduc in romaneste. Este o ceapa rosie, foarte mica si atat de dulce, face toata diferenta in mancare.

Asa arata:

http://internationalproduceexchange.com/media/catalog/product/cache/1/image/400x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/e/red_pearl_onions_box.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Si eu raportez un sfarsit de saptamana cat mai aproape de realitate, vineri muai thay o ora jumatate, sambata tenis o ora si duminica banda o ora plus inca vreo 15 min exercitii de brate.
Inca nu mi-am luat inima in dinti pentru insanity, am tot avut treaba si nu m-am mobilizat dar toate exercitiile pe care le-am facut au fost intensive cardio asa ca sper sa fiu in forma.
De mnacat ieri am scos batzul din cui si am mancat paine facuta de mine din taratze si faina integrala ( o bucata mica) cu guacamole ( tereta proprie ca aici e casa lui avocado gasesti pe toate gardurile) si salsa ( rosii, coriandru verde si ardei iute) . Astazi am bagat la MD suc de grepfuit la greu, stiu ca sun mai bune fructele proaspete dar ma enerveaza sa mananc grapefruit. La pranz o salata rosii cu branza si in seara asta ma mai gandesc. Dupa cateva zile de mancat civilizat + sport intens deja se vede. Oricum a venit si vara pe aici si lla tenis a fost sauna curata , nici la sala nu face aerul conditionat fatza, asa ca e sport combinat cu sauna naturala:)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Hai ca acum va dau retete cu varza. M-ati pornit.
Eu lucrez si cand vin acasa trebuie sa fac mancarea rapid, daca imi ia mai mult de 1/2 de ora nu o mai fac. Asta e o reteta de varza rosie, nu stiu cum mancati voi varza rosie dar eu nu ma prea omor dupa ea cand e cruda. Mi se pare prea tare.

Aveti nevoie de:

1/2 varza rosie, nu f mare
1/2ceapa rosie sau red pearl onions
1 morcov
1 lingura ginger ras(ghimbir?)
1 lingurita cumin
ulei
sare
piper

Pui doua linguri ulei de floarea soarelui intr-o cratita la foc mare. Cand e fierbinte, adaugi ceapa, o lasi 2-3 minute, sa fie inca tare. Pui focul pe mediu si adaugi morcovul dat pe razatoare, gingerul,cuminul, sare, piper si lasi 2 minute, Nu f mult ca sa nu se arda gingerul. In fine pui si varza taiata marunt, in fasii lungi si mai lasi 10 minute. Varza nu trebuie sa fie moale cand e gata, trebuie sa fie crunchy si sa-si pastreze culoarea rosie, de aia focul tb tinut pe mediu si nu pe mic. Poti sa mai adaugi doua linguri de ulei cu varza. Sarezi dupa gust. Asta merge foarte bine cu somon la gratar.

Cu varza alba am o problema, nu prea stiu cum s-o gatesc. Nu ma omor dupa ea in stare cruda si am inteles ca nici nu e sanatoasa pt tiroida in stare cruda. Daca aveti sugestii, nu ezitati sa mi le dati.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Ce am mancat de dimineata la mic dejun:
Flour Tortillas( nu stiu traducerea) cu hummus si vegetale

Tortillas le-am facut eu in casa, mi se par usor de facut si sunt super bune( 1 cana faina alba, 1/2 cana faina integrala, 1 lingura praf de copt, 4 linguri de unt, 4 linguri de ulei si 1 cana apa calda)

Le-am intins bine si facut la tigaie, vreo 2 minute pe fiecare parte.

Cand au fost gata, le-am pus pe farfurie si adaugat hummus, ceapa rosie, castraveti, rosii, salata verde, masline si resturi din friptura de pui de aseara( pt barbatii casei care "tb" sa manance carne) Erau ca niste pizzas, asa ca le-am taiat in felii ca pe pizza si le-am mancat cu mana. Si de baut am facut smoothie cu anane,lapte de cocos si fructe de padure.

E ultima, v-am lasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

22 km cu bicicletaa :))) a fost suuuuperb!

Marina, te urasc! Acum a venit varaaa?!?!?!?!??!

Am o vaga banuiala ca voi ajunge si eu candva la lucru in Africa

Mergi la inceput