Delfinasi jucausi de iulie-august (92)
Raspunsuri - Pagina 16
ilinca79 spune:
Of, mamici, s-a imbolnavit puiul meu. Sunt disperata ca e prima data cand e bolnav, cu febra. In afara de raceli banale pana acuma n-a avut nimic. Am venit acasa pregatita sa fac bagajele pentru maine si el era molesit si somnolent in pat :(( Bona saraca ma sunase si ea si sotul de nu stiu cate ori, dar culmea ghinionului ca mi s-a busit cartela SIM si nu mi-am dat seama.
Acuma doarme puiul mic, nu i-am luat febra ca nu m-a lasat, nici nu stiu, e normal sa fie asa molesit de la febra?
De MI nici nu mai poate fi vorba...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Alice_Elena spune:
Cris, ma bucur ca esti linistita si fericita! Sa stii ca si eu ma minunez de fiecare delfinas in parte, mai ales de a mea, ca pe ea o aud mereu :))) vorbeste intr-unaaaa si o duce capul la tot felul de lucruri, tine minte o gramada de detalii..
Ce sa mai spun ca si radu a inceput sa repete dupa noi. Cand termina de mancat il intreb "gata radu?" si zice si el "data" :))) sau cand cere mara apa, spune "apa". Face pa din mana (daca zic papa repeta uneori), face bravo.. Bine, astea nu se intampla mereu, sau poate nu sunt voite, nu sunt cuvinte, dar na, pt mine inseamna cveva
crispro spune:
Ilinca, imi pare rau sa citesc ca sunteti bolnaviori :((( Da e racit? sau de la ce e febra? Vlad de regula era vioi la raceli/amigdalite/febra. Doar o singura data a fost foarte foarte molesit, si a dormit muuuult de tot. Sanatate multa! La noi compresele au ajutat cel mai bine la scaderea febrei, si feliute de cartofi in sosete! Sa va faceti bine!
Alice, ce scump e si Raducu, barbatelul! L-am vazut intr-o poza pe Fb, deja se pune pe scris.
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
Ce figura e Vladut de Crispro!
Parca al meu nu vorbeste atat de bine dar o sa ne facem si noi mari!
Ilinca, imi pare rau ca nu ajungeti! Multa sanatate!
Crissy, era R langa mine si el a trimis primul mesaj....e cam obraznicutz
Fetelor, m a intrebat Cata unde trebuie sa ajungem maine....nu am stiut sa i spun...ma duc sa caut pe fb pensiunea si toate detaliile.
Deocamdata i am citit mesajul lui Crissy unde ne recomanda sa luam fructe
Sunt imprastiata rau....nu am pregatit nimic, n am lista bagajelor si nici idei....va eu maine....
Voi cand ajungeti? La ce ora?
Oana, imi poti da nr tau de tel intr un PM sa te sun maine daca mai am nelamuriri?
Multumesc anticipat!
carla_2008 spune:
Ilinca sanatate si voua!am citit pe FB ,nu mi-a venit sa cred,chiar azi si voi.
Noi avem o infectie otitica la Carla pe urechea dreapta,fara febra si o viroza cu febra mica la Mateo,tuse diferite,remedii,diferite,scheme diferite,crize,diferite!!!!ca ma doare capul!!!!cand au adormit imi tiuiau urechile de prea multa liniste. Stiti ca atunci cand veniti de la o nunta,chef cu mare galagie si intrati in casa in liniste si tiuie urechile Acum beau o bere si as fuma si o tigara sa ma calmez,da nu am
puiutz_mic spune:
Ilinca sanatate la puiul mic! Ce pacat ca nu mai mergeti nici voi la MI!
Crispro e dulce si vorbaret foc Vladutul tau! Cum se mai simte? A inceput sa pape? Felicitari pentru atitudinea pozitiva, ma bucur ca esti fericita! Succes cu magazinul!
Fete eu sunt putin ingrijorata de Raducu pentru faptul ca mereu pare sa il deranjeze lumina (naturala sau artificiala), in ultimele zile se si freaca la ochi destul de des. Am fost la oftalmolog, i-a facut fundul de ochi si i-a verificat reflexele si a spus ca e in regula. Nu i-a verificat la aparate vederea, a spus ca e prea devreme la 2 ani... Astazi s-a frecat mult la ochi si cand se uita prin carti. Nu stiu ce sa cred. L-am intrebat daca il deranjeaza ceva la ochi dar nu cred ca a inteles. Oricum a raspuns ca "nu".
Oftalmologul la care am fost mi se pare bun, l-am verificat si pe mine (mi-a fixat dioptriile f. bine).
puiutz_mic spune:
Ilinca al meu daca are febra mare e foarte molesit, este normal. Pupam puiul, sa se faca bine repede!
racusor2010 spune:
neata, dau o mare, m-am trezit sa imi spal parul...si sa plec repede la birou, dar aseara am adormit cu Andrei si de la 1 la 3 am stat treaza..asa ca sunt zombi...nu stiu cum lucrez eu azi
ce e cu asa multi bolnaviori? sanatate multa! ce rau imi pare ca nu ajungeti la MI :(
acum ca tot vad copilasi cu febra, viroze....trebuie sa o chem pe pediatra , a zis ca vine si nu a venit inca...vigantol nu i-am dat inca, sa zicem ca a fost tot ca o luna de vara, dar sa vedem....
va pup! drum bun fetelor care plecati azi, cele care ati ajuns, Oana si Ramona? sa ne spuneti cum e distractie placuta! si intalneala frumoasa cu Bea si Elize
coteasca spune:
neatza si de la noi! va servesc cu un ceai de menta duuuulce! pe mine ma doare in gat si toate oasele, cred ca o sa ma pocneasca o raceala ceva. Tudor e si el cu muci si tuse, nu i-au mai trecut.
eu am un chef de munca de ma doare...si cand ma gandesc ca si maine o sa lucrez imi vine sa ma .
fetelor va doresc sa ajungeti cu bine la MI, si sa va distrati, sa aveti vreme frumoasa!
ilinca sanatate lui victoras
sanatate tuturor bolnaviorilor, offf, sa treaca ma repede virozele astea!
de btz, mai stie cineva ceva??? bambo, parca tu te mai intalneai cu ea!
va pooop
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor