Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, am citit, m-am mai linistit, dar asa cum am promis, copilul nu va mai capata o vreme banana si cartof dulce. Ieri si azi a mancat foarte bine branzicuta cu piersica si mar, legumele sunt variate iar carnita o alternam zilnic...deci, se poate!
Pe FB se vorbeste de o intalnire, si evident, ma bag!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite tuturor bulgarasilor din weekend, Gruia, Eva si Adina
- sanatate multa bulgarasilor raciti...noi am scapat...
- noi nu avem nici un dintisor....tot asteptam....acu gatesc altceva pentru pranz...pt Ilinca...am luat Bucate pt copii si am gasit o reteta...Ciorba de dovlecel....astept sa vad daca ii place, desi nu-mi fac probleme ca ea papa legumele k pe altceva...aseara a servit pe la 20 gris cu lapte...i-a placut...aaa..am inceput sa-i dau laptele cu canita...si bea...e ok..numai k de la o vreme Ilinca nu mai papa lapte asa mult..dimineatza si seara...maaaxim 100 ml...o pasioneaza mancarica gatita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

vreau sa-i pun cereale in iaurt si nu stiu cum sa i le dau? i le fac normal sau i le pun praf?

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

mady ai folosit lapte praf la prepararea grisului?

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Salut!

Nici noi nu facem inca pa-pa, nici nu batem din palme (decat cand vrea ea, dar nu repeta dupa cineva) merge mult de-a busilea si silabiseste tot soiul, se ridica in picioare cum prinde ocazia, si merge in picioruse sustinuta. Felicitari celor care au invatat deja pa-pa, bravo, etc.

Iaura Si a mea o sa faca "tai-tai", dar si "pa-pa":)) O sa zapacim copilu' eu ii zic si gesticulez pa-pa, dar cand vine soacra-mea face acelasi semn si zice "hai sa facem tai-tai"
Si aia cu doua doua e simpatica :))

Cursuri baby sign language - nu ma tenteaza deloc, nu sunt pro

Sapt trecuta a fost o prietena de-a mea, si i s-a parut interesant. Am inteles ca sunt si f scumpe, dar cele interesate vedeti ca sunt mai multi care organizeaza astfel de cursuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

Gabriela- am folosit lapte normal, din comert...Napolact ( 1, 5% ) ii dau eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Ileana - ziceai ca ai cumparat tarcul de lemn mai ieftin, dar nu am retinut de unde. Poti spune cat ai dat pe el? Ma tenteaza si pe mine, dar am vazut ca cele noi sunt cam scumpe totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Faith, tarcul este absolut nou, a venit livrat in cutie, toate piesele noi si sigilate, miroase a lemn nou... L-am luat de pe Okazii si a costat 350 Ron. Cred ca tipul respectiv care le vinde le confectioneaza el insusi. Asa este, in comert le-am vazut si eu la 1000ron. Vezi ca am pus eu link-ul pe prima pagina a acestui capitol, in una din postarile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lexi...racite, mucioase, cu nervi...dinti care dau semne sa iasa!

"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"

Citat:

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna fetelor,

va salutam si aici ca prea n-am mai scris demult.

robert a facut 9 luni.multumim pentru urari!
nu face pa-pa sau bravo, dar intelege ce ii spun, asa cum zicea si adc. pentru ca e fascinat de toata lampile/lustrele din casa cand trec pe langa una il intreb unde este si imediat se uita in directia corecta. cred ca intelege si cand ii spun ca nu are voie sa mearga intr-un loc, sau sa bage ceva in gura se opreste si se uita fix la mine, rade si face exact pe dos .
zice ta-ta ta-ta , iar eu ii zic ma-ma,ma-ma,ma-ma si iar se uita la mine foarte linistit si zice...ta-ta ...eu cred ca o sa ne intelegem de minune
cand se trezeste dimineata se ridica in picioare la patut si incepe sa ma strige ...face un eee, eee , sau ete, ete
si toata ziua pufaie...nu pot sa descriu pufaitul, dar e tare haios pt ca e f concentrat in ce face.
cand sta in patul mare ajunge la margine, dar nu cade. o singura data era sa cada doar pt ca ii picase o jucarie.
urca scari, dar nu-l las sa le coboare pt ca ar veni in freza. il tot invat cu spatele, dar nu s-a prins inca.

pupam mamicile de bulgarasi si ne prezentam si noi la intalnire

Mergi la inceput