Colectia de toamna-iarna 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, bravo pentru program. ai mei cred ca m-ar arunca in apa daca as indrazni sa-i duc la piscina sambata la ora aia . ma rog, nu ca eu as fi mai harnica decat ei
e curs cu profesor, sau fiecare in stilul lui?

chiar ma gandeam ca tare lalait e programul nostru in general, zboara timpul intre mofturi la mancare, mofturi la imbracat, mofturi la somn de amiaza, la mers intr-o parte sau alta ...

ieri dupa-masa eram pornita pe treaba, am zis sa-i duc putin si in parc, care putin s-a facut pana la lasarea serii - si gata ziua, zero barat treburi rezolvate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

despre MindLab stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Va salut de la un decaf

Azi am schimbat din nou strategia: cum am ajuns acasa am pus-o la lectii, pranzul mai apoi. Succes total, la 14:30 s-a terminat toata operatiunea.

Ieri s-a lalait ingrozitor la masa si apoi si la lectii, de n-am mai ajuns in parc cu Amisor dragura.

Azi pe drumul spre casa mi-am dat dama de ce. Nu ii era foame. La 7:15-7:30 mancase o cana de lapte plus o felie de paine cu branza fagaras, ardei kapia si aproape o rosie intreaga. La scoala un sandwich plus laptele de la scoala plus jumatate din cornul de la scoala. Pe drumul spre casa, la 11:45 si-a scos cealalta jumatate de corn plus marul si le-a mancat. Pai ce pranz sa mai manance la 12-12:30 bietul copil? De-aia facea mofturi si se lalaia.

La voi care mai e strategie de succes?

Saracuta Nati si zapacenia, la vreo trei randuri a scris liniutele intre o lunie punctata si una simpla, drept pt care i le-am sters de comun acord cu ea si le-a refacut. Greu pana se obisnuieste si cu liniatura. Dar asa a fost si la Silvia, ma consolez eu.

Maria, fac cu instructor, fiecare in legea lui, potrivit nivelului. Silvia un nr de bazine cu pluta, apoi un nr de bazine fara pluta crowl, un nr fara pluta spate si la urma sarituri. Nati a ramas doar la pluta, vorba aceea, nascut talent, murit speranta . Ea a facut cu pluta si pe burta si pe spate, la sf sarituri.

Sambata la acea ora matinala erau 2 instructori si 9 copii in total, suuuper lejer fata de alte dati. Si cativa abonati veniti sa inoate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Da' baga Nati la "ghiozdan", nu se-ncurca.

Ieri Elise a gresit pe caietul de romana, din neatentie a completat si randul pt titlu (pe care l-a sters cu corector). Si nu nimereste sa faca liniutele una sub alta, bate vantul la sfarsit de rand. Pe caietul de mate a lasat rand liber intre doua scrise, acolo a fost mai usor de corectat, au iesit 11 randuri in loc de 5, ca facuse si unul suplimentar, harnicuta. Pe caietul de clasa de la mate a lasat libera pagina din stanga, cica asa le-a zis. Eu ma indoiesc

Acum dorm amandoua (a dormit si ieri si tare greu s-a pornit cu temele dupa ce s-a trezit). La noi e cam greu sa le faca imediat cand ajunge acasa, ca e sor'sa treaza si-i da tarcoale iar singura, in alta camera, nu sta. Off, offf, mai, mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

noi inca nu avem teme pt acasa, a avut doar de terminat un desen inceput in clasa, era despre orientare(sus, jos, stanga, dreapta:)), Sorana a spus ca a aratata doamna invatatoare desenul ei clasei pentru ca era foarte frumos:)), deocamdata este incantata de scoala , am avut marele noroc ca a intragit-o pe doamna invatatoare. Vine de la scoala foarte obosita, la 12 o scoate socrela, mai pierd vremea vreo ora maxim pana acasa, mananca si porma doarme si 2-3 ore, ne uitam prin manuale,pregatim ghiozdanul, tinuta pt scoala, merge afara( iese singura in fata blocului,este o alee necirculata si are vreo 4-5 copilasi din bloc cu care se joaca) si seara dupa cina, dus, citim o poveste si la 20,30-21 se culca.

de maine incep copilasii sa scie la scoala, noi insa avem o problema ...nu tine bine stiloul in manuta, evident ca nu scrie decat intr-o oarecare pozitie...cred ca o sa faca maine o gramada de "porci" pana se obisnuieste



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'neata

soso, stiloul www.biropapetarie.ro/c/315/stilouri/p/5687/stilou-pelikano-junior-p67-albastru-pelikan" target="_blank">pelikano junior o obliga sa-l tina bine , are adancituri in locurile in care trebuie sa tina degetele. Exista variante pt dreptaci si pt stangaci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

ooo, aveti deja aventuri cu liniute si teme!

noi inca nu, azi am inteles ca le vom incepe in sfarsit, s-au saturat cu totii de desenat si colorat.

Soso, stilou in genul celui de la Crissy am luat si noi, care-ti forteaza pozitia degetelor in anumite locuri - dar de la BIC (Easy click e modelul), e fain.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si nati a avut ieri a doua tema de scris, ei deocamdata scriu cu creionul, trec la stilou mai tarziu.

Valeeeeu sa nu va povestesc noaptea mea. Sunt franta, de o saptamana nu reusesc sa dorm mai mult de 6 ore. Aseara am vrut sa ma culc mai devreme dar n-am reusit pt ca ne-am intors tarziu din parc apoi baite, masa de seara, culcat mandre mici, repetat cu Silvia la engleza. A fost musai sa ma spal si pe cap. M-am culcat pe la 12-12:30. La 2:30 se trezeste Ami. A supt bine dar error, cand sa adoarma a vazut lumina de pe hol, a inceput sa priveasca foarte interesata incolo si sa chiuie. s-a zis cu somnul nostru pana la 4. Nici nu ma puteam supara pe ea ca zambea. La 6:30 a sunat ceasul si de atunci usnt pe baricade. M-as descurca excelent cu fetele, ce nu apuc este sa dorm.

silvia zice ca nu-i place de profele de romana si mate ca le dau prea multe teme, mie tocmai de-aia imi place de ele

Spor la teme, sunt curioasa cum o voi scoate la capat si astazi mai ales ca voi avea si musafir, matusa-mea de la Timisoara.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi trimiti matusa afara cu Ami si tu te culci.
David are teme de miercurea trecuta everyday.
De scris 2 randuri cu creionul si 2-3 cu stiloul.Arata oribil, numai puncte nu erau alea de ieri.chiar oribil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, sper sa reusesti sa recuperezi si cu somnul .

cu stiloul va fi se pare cum am prevazut: maxim din iarna pentru cei care scriu frumos si se descurca, restul spre finalul anului .

la clasa paralela (a Coraliei ) le-a cerut doamna whiteboard sau tablite magnetice la clasa, pentru exersat forma corecta a literelor - mai intai pe tablite, apoi pe caiet - exact ca sa nu-l umple de porcusori, tablitele se sterg usor. mi s-a parut o idee excelenta.

Mergi la inceput