Delfinasi jucausi de iulie-august (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

bravo Vladutz...ce activ e nu sta o clipa

David nu stie nici un cantecel si nici poezii...stie doar unu doi tei

De ieri i-au iesit lui David niste pete rosii in coltul gurii...aseara intr-o parte se mai inchisese la culoare si avea basicute...tot zicea au cand atingea cu limba sau daca manca ceva,azi noapte a facut febra 38,1....i-am dat nurofen pe la 4 deocamdata nu a mai facut febra e activ...a mancat cereale cu lapte...si si-a rupt si bubitele de la gura tot ma gandesc la GMP care au avut-o si ceilalti delfinasi...l-am dat cu gengigel la bubite...offf

fug sa fac ceva de papa pt pranz....trebuie sa ma duc si dupa caprita la scoala.

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Bambo poate sa fie si herpes. la copii, prima infectie herpetica este cu febra. da-i cu herpestop. la GMP parca eruptia aparea dupa ce se incheia febra

cand a avut Radu afta m-a intrebat stomatologul daca a facut si febra. daca ar fi avut si febra era herpes.

crispro

Mergi la inceput

Crispro ce-mi place de Vladut cum canta el si danseaza! Se uita Raducu f. atent la el . Ce rau imi pare ca nu puteti veni la MI3

Denisa parca ziceai mai de demult ca Mateo are scaun moale. Eu nu cred ca e de la masele, dupa cum stii nu exista nici o explicatie stiintifica cum ca eruptia dintilor ar cauza scaune moi...asa zic pediatrii. Spuneai ca iia-i facut analize la kk, cum au iesit? Ce analize i-ai facut?

Mergi la inceput

Puiutz-m-am tot gandit...am vazut si poze cu GMP pe google nu cred ca e asta...cel mai probabil a luat ceva duminica cand l-am impartasit
Acum nu se mai vad bubite se vede ca o dunga rosie uscata in coltul gurii in gura nu are nimic m-am uitat cu lanterna...sper sa-i treaca...daca mai face febra mergem la pediatra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bamboleta, denisa, sanatate la pici
Cris, ce canta vlad. E tare haios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Puiutz da la noi e o vesnica problema,deja suntem de bun timp la regim,tu stii cel mai bine ce nasol e. I-au facut toate analizele posibile si imposibile,ecograf,scaune n, intolerante alimentare snf,urina etc...... Totul perfect,un pic preaa mult amidon in proba de digestie,deci dam enzime 2-3 sapt. 1 sapt a fost mai bine acum iar e mai nasol,scaune moi moi,unele cu mucus,in rest absolut nimic anormal. Nu stiu ce poate fi ca deja m-am saturat sa ii dau tot orez,morcov,mere coapte,gris,covrigei si cam atat. din astea nu isi ia cele necesare in nici un caz,ma refere la vitamine ,minerale,proteine etc...
poate ma mai ajuti tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Va las un cantecel de www.youtube.com/watch?v=GjWY3OJ3G1A&list=UURAVm-Ql_juRP9UlZKm0a1A&index=1&feature=plcp" target="_blank">inviorare , pt cine stie melcul suparat, probabil se intelege ceva. Pt cine nu stie, nu se intelege nimic :)

Sa-l ajutam pe Alex

Cristina, pai Vlad e un vorbaret!
noi abia facem ca toate animalele si spunem cuvinte simple...inca de legat cuvinte nu reuseste...

voi va dati seama ca la MI4 delfinasii vor vorbi intre ei si se vor juca impreuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Va las un cantecel de www.youtube.com/watch?v=GjWY3OJ3G1A&list=UURAVm-Ql_juRP9UlZKm0a1A&index=1&feature=plcp" target="_blank">inviorare , pt cine stie melcul suparat, probabil se intelege ceva. Pt cine nu stie, nu se intelege nimic :)

Sa-l ajutam pe Alex

Cristina, pai Vlad e un vorbaret!
noi abia facem ca toate animalele si spunem cuvinte simple...inca de legat cuvinte nu reuseste...

voi va dati seama ca la MI4 delfinasii vor vorbi intre ei si se vor juca impreuna

Matei 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Ooana si Raducu la fel. Nu leaga propozitii. Dar oricum am observat in ultimul timp o accelerare a ritmului de dezvoltare, aproape in fiecare zi mai spune un cuvant nou sau uneori chiar 2-3. Or fi ai nostri mai putin vorbareti

Mergi la inceput

Denisa daca imi enumeri exact ce analize i-au facut lui Mateo poate te pot ajuta, poate imi vine o idee.

De cate luni e pe regim? Nici f. mult nu e bine sa-l tii pe regim. Noi am stat aproape 5 luni . E f. mult. Altii am citit ca au stat 1 an.

Daca au testat tot ce se putea si nu e nimic in neregula (asa a fost si la noi), atunci incet-incet poti sa il rediversifici. In paralel continui cu enzimele (stiu ca nu se dau in continuu, se face pauza cam 2 saptamani).

Aa, noua la ecografie ne-a iesit STAZA GASTRICA SI DUODENALA (dar am inteles ca asta nu justifica scaunele moi). Totusi, tratamentul cu Nexium a insemnat inceputul vindecarii pentru Raducu. Cat timp i-am dat Nexium a avut scaun normal, chiar spre constipat. Deja incepusem sa ii dau si rosie, iaurt, pepene. Dupa ce am terminat Nexium (21 zile) au reinceput scaunele combinate (de fapt asa facea si cand am inceput cu Nexium). Apoi i-am schimbat LP-ul. Ii dadeam de cateva luni Peptamen Junior (e special pt. probleme gastrointestinale), dar la un moment dat mi-a venit ideea ca asta ii intretine problema. Asa ca ne-am intors la Humana HN, care e doar partial delactozat. Si de atunci aproape ca nu mai avem probleme. F. rar mai face cate un scaun moale, in rest face normal si f. putin moale la final (deci in acelasi scaun). Stiu ca nu-l pot tine la nesfarsit pe Humana HN. La un moment dat am sa-l trec pe LP cu lactoza, apoi probabil pe lapte de capra.

Deci eu zic sa il treci pe mancare normala, treptat, ca la diversificare, pt. ca sistemul lui digestiv trebuie sa reinvete sa produca enzimele necesare digestiei tuturor alimentelor. Problema cu digerarea amidonului ar putea fi cauza saunelor moi - vezi ca si orezul contine amidon (parca Crissy a mai avut aceeasi problema cu Bea, mai intreab-o si pe ea ce a facut). Si Raducu cand ii dau cartof altfel decat copt face moale. L-am mai lasat in pauza de cartofi, apoi incerc din nou. Asa faci cu fiecare aliment pe care il reintroduci, daca nu-l tolereaza nu i-l mai dai 2-3 saptamani apoi incerci din nou. E anevoios, dar ... asta e.

Afine ii poti da proaspete (macar de aici isi mai ia ceva vitamine). Si gutuie (ca tot se apropie vremea lor). Si masline ii poti da (dietetice, desigur).

Nu mai stiu ce sa-ti mai spun. Scrie-mi detaliat ce analize a facut.

Mergi la inceput

Am fost la pediatra...a facut si dupa amiaza febra 38,2...diagnostic impetigo(bube dulci) cand am auzit parca mi-a dat cu ceva in cap...de unde sa ia bube dulci? mi-a zis ca e f contagios si se pot extinde f repede...ne-a dat unguent fucidin,siropel pt febra si antibiotic...dar sunt in dubii nu stiu daca sa il dau antibioticul...deocamdata am dat cu unguent...imi e asa ciuda daca nici noi nu mai avem grija la igiena...

Mergi la inceput