Dovlecei de Sept-Oct 2009 LMA*22*
Raspunsuri - Pagina 17
laura78nico spune:
Buna fetele!
Ce fac mamicile? Pregatesc cadourile pt maine? Noi azi suntem acasa ca nu au caldura la gradi. In rest ii surprind pe amndoi cantand fragmente din ce repeta pt serbare.
Sincer abia astept serbarile.
laura78nico spune:
Buna!
Ce ati gasit in ghetute?
La multi ani tuturor care poarta numele Sf.Nicolae!, si pt ca e si ziua mea va tratez virtual
kemsy spune:
Salutare!
La multi ani Laura Nico!Sa ai parte de mult bine!
La mine si-a pus Mos Nico impresarul sa scrie o poezie...apoi a lasat-o in papuci. E criza dom'le
O zi buna!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
laura78nico spune:
Buna!
Multumesc mult Kemsy!
Nici mosul meu nu a fost prea darnic. In schimb copii s-au bucurat de ce au primit. Acum il asteapta pe fratele lui, pe Mos Craciun.
Ce mai ziceti voi?
selen80 spune:
Neata!
La multi ani retroactiv tuturor sarbatoritilor de ieri!
Noi suntem cu muci de peste o luna...se mai imbunatateste situatia 2-3 zile, apoi revin :( recunosc ca nici nu am vrut s-o indop cu medicamente, pt ca a luat destule la inceput....
insa de ieri a inceput sa se planga si de urechiusa...deci iar dam in otita :( i-am pus otipax si a fost mai bine, sper sa nu se complice...febra nu are, deci sper sa fie deajuns picaturile, sa nu ajungem iar la antibiotic :((
In rest, fredoneaza si ea toata ziua cantecelul pt serbare...e foarte incantata de cei doi Mosi care vin in perioada asta...
Iar legat de socializare...noi am incercat s-o tot ducem pe la locurile de joaca...insa ultimele doua dati s-a speriat, ca erau mai mutli copii, si mai ales copii mari, care mai tipa, o fetita a lovit-o (din greseala), si a inceput sa planga si cerea sa intram si noi dupa ea in locul de joaca :( La zile de nastere cand am mai fost in vara, ne tragea ori pe mine ori pe tas-su sa ne jucam cu ea, nu se ducea la alti copii....deci nu rezolvam nimic.....
singura solutie ma gandesc si eu sa chem copii la ea....insa din pacate deocamdata nu cunoastem parintii colegilor ei, pt ca o duce buni...eu am fost la o sedinta, tas-su la o sedinta, deci n-ai cand sa creezi o relatie cu ei...
mai incercam, vedem....deocamdata in luna decembrie cica sunt gratuite cursurile la FTK asa ca mai profitam si noi o luna si apoi ne hotaram daca ne inscriem...
pupici
laura78nico spune:
Multumec Selen!
Imi pare rau sa aud ca aveti mici problemute. Sa stii ca si Ramona s-a plans ca o dor urechiusele si la fel am folosit otipax si nu a mai avut probleme. Sanatate multa!
Eu aseara am fost cu Ramona la dansuri. La un moment dat colegele ei tipau, faceau galagie si cand m-am uitat sa vad ce face ea, ea isi tinea mainele la urechi si zicea faceti liniste! Ea este un copil caruia nu-i place sa tipe copii, sa auda galagie desi aceste lucruri pentru altii sunt normale. Poate asa este si Ebru.
laura78nico spune:
Buna!
Ce fac fetele?
Noi am avut sambata la Palatul Copiilor festivalul "Fulgilor de nea".
Asa frumos a dansat Ramona!Mi s-a umplut inima de mandrie. A fost asa frumos!
Va urez o saptamana excelenta!
kemsy spune:
Salutare!
laura, felicitari pentru fulgusorul de nea!Poze, ceva, ne arati?
Noi am fost sambata la un spectacol pe gheata cu peste 50 de personaje disney, destul de dragut.
Loris nu va face serbare la care sa fie prezenti si parintii ci va fi ceva intre ei . El deocamdata e nerabdator sa stie cand facem "copacul" (bradul).
Cam atat despre noi. Predau legatura!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
laura78nico spune:
Kemsy poze luam sambata de la dna de dans. Noi am facut doar filmulete.Noua ne-a dat dra educatoare a lui Mihai poezia sa o invete acasa , ca la gradi nu prea vrea.
Cred ca a fost frumos spectacolul la care ati fost voi. SUnt sigura ca Ramonei i-ar fi placut.
In rest ce mai ziceti voi?
monikus spune:
Buna fetelor,
Ma bucur sa vad ca se mai scrie. Din pacate eu cam trag chiulul. Am o perioada tare nasoala la munca cu multe receptii si note si aprobare de materiale. Ma simt tare obosita si nu mai apuc nici sa deschid calculatorul cand ajung acasa. La munca nici gand de stat pe net....
Rares e bine acum desi am mai trecut printr-o tura de antibiotic de cand nu v-am mai scris. E infiorator cat de des poate raci atat de tare (febra foarte mare peste 40 de multe ori).
Mosul i-a adus o rampa cu masina, niste manusi cu numere, un tricou cu Mnickey, un pistol de facut baloane de sapun si alte chestii pe care nici nu mi le mai amintesc :).
De Craciun mosul ii va aduce o masina de curse mare, o pijama cu Thomas, niste autolante cu cars, niste oua de cioco cu surprize si iar nu mai stiu pt ca am lasat cadourile in prtbagajul masinii de cand am fost la bulgari dupa ele. Ieri a primit o saniuta ca sa poata iesi afara... Are si el serbare la cresa pe 18 parca dar nu avea nimic de invatat pt ca el inca nu cere apa, era culmea sa spuna vreo poezie. Il aud si eu fredonand podul de piatra, nu prea clar dar mi-am dat seama singura ce canta zice si el "moooo caciuuu" adica Mos Craciun la colinde si cam atat.
Maine incercam sa ajungem la socri la tara daca ne permite vremea si drumul. Au taiat porcul weekendul trecut si acum mergem sa-l mancam. Stiu, suntem niste pacatosi dar asta e.
Cand va aud pe voi cu otite mi se face inima cat un purice. Din fericire noi nu am experimentat inca asa ceva si sper sa nici nu experimentam vreodata dar suntem campioni la rosu in gat. Cum ia un pic de aer rece cum e gata.
De Craciun cred ca vom sta acasa pt ca sotul lucreaza si pe 24 deci.... Eu pe 27-28 tre sa fiu la munca si tot asa.
Laura ma bucur ca Ramona a facut senzatie la spectacol.
Va pup dragelor si daca nu mai apuc sa intru, sarbatori fericite.